14 motive pentru a alege doar Targul de Nunti Ghidul Miresei Octombrie 2014

4627 afisari

14 motive pentru a alege doar
Targul de Nunti Ghidul Miresei Octombrie 2014
 
Targul Ghidul Miresei - octombrie 2014
Cea de a XIII-a editie a Targului de Nunti Ghidul Miresei isi deschide portile pentru voi intre 3 si 5 octombrie in Pavilionul C4-C5 din Centrul Expozitional Romexpo Bucuresti. Editia din toamna acopera in intregime cererea pentru aceasta perioada a anului, venind in ajutorul vostru cu propuneri de locatii de nunta, reduceri substantiale la rochiile de mireasa si de ocazie, costume de ceremonie, verighete, bijuterii, invitatii, marturii, accesorii de nunta sau decoruri in ultimele tendinte, fiind singurul loc unde vei gasi LICHIDARI DE STOC pentru NUNTI. Aveti cel putin 14 motive pentru a alege editia de toamna a celui mai mare targ de nunti din Romania:
 
1. Peste 200 de firme expozante vin cu o oferta completa de servicii si produse specifice, de la EARLY BOOKING 2015 la LICHIDARI de STOC 2014.

2. De la cele mai noi locatii lansate in 2014 pana la cele mai renumite, puteti consulta oferte diverse pentru toate bugetele, cu meniuri de la 39 la 99 de euro dar si primele date disponibile pentru organizarea nuntilor din anii urmatori.

3. Rochiile de mireasa vor avea reduceri de pana la 80% si vor exista si lichidari de stoc la colectiile 2014.

4. In premiera pentru un targ de nunti de toamna vei putea admira si proba rochii din colectiile 2015 sau chiar comanda o creatie speciala care sa iti poarte numele.

5. Va asteapta zeci de mii de modele de verighete pentru toate gusturile si bugetele, de la preturi accesibile pana la oferte de lux. In mod exceptional puteti consulta specialistii in domeniu pentru realizarea unor bijuterii de nunta unicat sau adaptate la dorintele voastre.

6. Veti descoperi noile tendinte pentru nuntile anului 2015 de la furnizorii de servicii foto-video, oferte speciale si pachete de la 400 pana la 2000 de euro.

7. Veti putea alege din invitatiile personalizate sau cele clasice sau din marturiile inedite precum tigari de foi, magneti foto tip portret sau sticlute cu ierburi aromate.

8. La ofertele pentru muzica de nunta, pe langa formatii si DJ se vor adauga si efecte speciale cu echipamente de ultima generatie, lasere, masina de fum sau gheata carbonica.

9. Platesti 15 lei si primesti 50 de lei. Fiecare vizitator va primi din partea organizatorilor, impreuna cu biletul de intrare care costa 15 lei, un voucher in valoare de 50 de lei pe care il va putea folosi la achizitionarea oricarui produs sau serviciu din cadrul targului, de la rochii, costume, verighete la marturii. Lista expozantilor care primesc vouchere este publica AICI. Daca intampinati probleme in folosirea voucherelor va rugam folositi cu incredere adresa -> [email protected].

10. La contractarea oricareia din locatiile de nunta prezentate in cadrul targului primiti un voucher ce ofera un meniu gratuit. Lista expozantilor care primesc vouchere este publica AICI. Daca intampinati probleme in folosirea voucherelor va rugam folositi cu incredere adresa [email protected].

11. Numarul 22 al revistei Ghidul Miresei va fi lansat in premiera in deschiderea celei de a XIII-a editii a Targul de Nunti Ghidul Miresei.

12. Saptamanal, inainte de deschiderea targului, puteti castiga premii substantiale participand la concursurile de pe site-ul evenimentului www.TargulGhidulMiresei.ro sau de pe pagina www.facebook.com/GhidulMiresei.

13. Cea mai valoroasa surpriza pe care am pregatit-o pentru voi si la aceasta editie, ramane Tombola Ghidul Miresei cu premii inedite de la rochii de mireasa, la accesorii sau servicii foto-video.

14. Editia de toamna a Targului Ghidul Miresei este singurul loc unde veti gasi lichidari de stoc pentru tot ce tine de o nunta si organizarea acesteia.
 
PARTENERI MEDIA: Eva, Ziare, 121, Mayra, Kudika, SpuneDa, Casa Nuntilor, File de nunta, Replica, Mujer, Femina, FeteleStiu, Karena, Diva Hair, Nunti de basm.

 



Taguri: targuri de nunta targ targ de nunta Targ de nunta 2015 targ rochii de mireasa targ 2014 Ghidul Miresei tombola Ghidul Miresei

Follow Us



Voteaza articolul: nota 1nota 2nota 3nota 4nota 5(0/5, 0 voturi)

Comentarii(0)
Trebuie sa fii logat pentru a comenta. Apasa pentru a te loga in cont!
Furnizori

Ai nevoie de un fotograf, o florarie sau un machiaj la tine in judet sau nu neaparat?

Forum
Rochii de mireasa la...

Intra pe Malika Fashion[...]

Re: Ce faceti pentru a...

eu merg la cosmetica in fiecare luna si este super. ma simt atat de bine cand plec de acolo

Re: Porumbei albi la...

si mie mi-ar placea

Re: Ce alegeti pentru...

makeup artiste sau hair-stiliste de pe internet

Re: DILEMA: CE ROCHIE...

o rochie lunga eleganta ?i un toc mic ar fi super!