Beauty: Tendinte machiaj in 2013

8493 afisari

unghii de catifea

Unghii de catifea? Incercati aceasta tendinta noua!

Unghiile de catifea sunt cea mai recenta tendinta in manichiura pentru sezonul rece de toamna-iarna. Unghiile de catifea sunt ideale pentru ocaziile speciale, acest element de decor se aplica doar pe suprafata unghiilor si poate fi usor indepartat. Puteti folosi numai pe varful unghiilor, mimand astfel o manichiura traditionala franceza sau se poate inlocui catifeaua cu sclipici, caviar sau pietricele. Imaginatia nu are limite!

Caviar pe unghiile tale!
Dupa oja cu particule magnetice, care a facut valuri se pare ca ultima inovatie in domeniul lacurilor de unghii sunt particulele caviar. Procedeul nu dureaza mult si chiar nu este complicat. Tot ce aveti nevoie este de o baza transparenta, urmata de un lac de unghii peste care se presara perlutele de caviar. Efectele sunt incredibile iar unghiile tale vor arata spectaculos, pentru orice ocazie speciala.
 
Tendinte in machiaj!
“Frumusetea make-up-ului este ca poti sa creezi mereu un personaj cu care sa te joci. Cand te plictisesti, stergi tot si o iei de la capat!”

Sezonul toamna-iarna 2012/2013 te indeamna la creativitate, la abordarea unui look nou in fiecare zi si la personalizarea tehnicilor in functie de stilul abordat.
 
machiaj de mireasa
Ten mat versus ten stralucitor!
Atunci cand machiajul ochilor ne transmite atat de multe, este lesne de inteles ca nu vom accentua baza machiajului prea mult. Spre deosebire de sezonul trecut, in care norma era crearea unui look nude, “bare face”, unde tenul straluceste de sanatate, in toamna/iarna anului 2012 vom prefera sa minimizam impactul radiant si sa ne axam pe intensitatea privirii.

Tendinte in materie de sprancene!
Naturaletea continua sa fie un element foarte apreciat in machiaj, fie ca ne referim la aspectul tenului, la evidentierea subtila a ochilor sau la forma sprancenelor. Desi vizibil mai subtiate decat era preferat in sezonul trecut, sprancenele modelelor nu se incadrează nici in stilul boyish, nici in vreun trend de mult apus. Legile care ghideaza aspectul sprancenelor tin mai mult de firesc si de forma pe care a primit-o fiecare pe fond genetic. Aşadar, nu urmari sa obtii forma clasica daca forma sprancenelor tale nu o ingaduie si nici nu creiona excesiv sprancenele pentru a te apropia de vreun etalon.
 
tendinte 2013 pentru coafura de mirese
Machiajul si coafura in toamna/iarna 2012/2013!
Noul sezon indeamna la naturalete, lasand genetica sa isi spuna principalul cuvant cand vine vorba de machiaj si coafura.

Machiajul pometilor sufera mutari profunde, prezentarile afisand variante inedite de a purta blush sau chiar pudra bronzanta in sezonul rece. Petele de culoare sunt mai puternice.

Essenza Club va propune machiajul smokey eyes, un machiaj deosebit care pune in evidenta culoarea si forma ochilor. Pentru acest tip de machiaj este necesara, de regula, o oarecare experienta in alegerea si combinarea culorilor si in manipularea pensulelor pentru aplicarea fardurilor.

Fii indrazneata si pune in aplicare noile procedee in materie de unghii, sprancene si machiaj! Sarbatorile de iarna te vor prinde mai frumoasa si mai increzatoare.
 
 

CLUB ESSENZA

SOS. Mihai Bravu Nr. 175
TEL: 021.326.50.11
www.essenzaclub.ro
 
 
Articol realizat de Club Essenza


Taguri: sfaturi mirese machiaj mirese beauty coafuri mirese make-up

Follow Us



Voteaza articolul: nota 1nota 2nota 3nota 4nota 5(0/5, 0 voturi)

Comentarii(0)
Trebuie sa fii logat pentru a comenta. Apasa pentru a te loga in cont!
Furnizori

Ai nevoie de un fotograf, o florarie sau un machiaj la tine in judet sau nu neaparat?

Forum
Rochii de mireasa la...

Intra pe Malika Fashion[...]

Re: Ce faceti pentru a...

eu merg la cosmetica in fiecare luna si este super. ma simt atat de bine cand plec de acolo

Re: Porumbei albi la...

si mie mi-ar placea

Re: Ce alegeti pentru...

makeup artiste sau hair-stiliste de pe internet

Re: DILEMA: CE ROCHIE...

o rochie lunga eleganta ?i un toc mic ar fi super!