Colectia Viggo Ceremony 2016

14880 afisari

Colectia Viggo Ceremony 2016
(“Nonchalant Elegance”)
Costum de mire Viggo
Colectia Viggo de ceremonie atinge atat clasicul absolut prin elegantele costume negre cu revere satinate, executate din stofe de la cei mai apreciati producatori din lume, dar atinge si clasicul reinterpretat, prin sacouri statement in nuante de albastru, rosu sau mov. Croiala este una traditionala, adaptata cerintelor actuale, sacourile evidentiind intr-un mod subtil si elegant linia naturala a taliei, iar pantalonii mergand pe un tipar slim, cu un break subtil.
Costum de mire Viggo
Accentul este pus pe reverele spit late care sunt definitia masculinitatii, a sarmului si puterii. Texturile folosite pentru sacouri sunt dintre cele mai speciale, pornind de la clasica stofa uni foarte fina si mata, pana la jacquard-uri spectaculoase sau lana cu un luciu natural, distins.
Costum de mire Viggo
Camasile au fost special create pentru a satisface gusturile cele mai complexe. Din bumbac egiptean foarte placut la atingere, vin in doua variante de o eleganta absoluta: fie cu nasturi ascunsi, fie cu nasturi tip butoni placati cu rhodium. Mai mult, pentru inca un plus de eleganta se poate opta pentru camasa cu plastron, ideala pentru tinuta de trei piese.
Costum de mire Viggo
Costum de mire Viggo
Pantofii sunt considerati de multi veterani ai modei pentru barbati drept cel mai important articol din garderoba unui gentleman. Pantofii Viggo sunt creati cu o maiestrie care ii transforma in adevarate piese de rezistenta. Executati din piele fina de vitel, acestia sunt cusuti manual in Italia, lucru care le confera o speranta de viata indelungata.
 
In functie de caracterul si personalitate fiecaruia, pata de culoare isi poate face, intr-o masura sau alta, simtita prezenta. Fie ca este exprimata printr-un sacou intr-o nuanta puternica, fie printr-un papion, o batista sau o pereche de sosete, aceasta va fi un adevarat statement, greu de trecut cu vederea.
 
Toate piesele prezentate in paginile urmatoare sunt disponibile atat ready-to-wear, cat si pe comanda, la Viggo Flagship Store, bd. Lascar Catargiu, nr. 2, Bucuresti.
 


Taguri: costume mire costume ocazie costum barbati costume ceremonie costume la comanda costum costume de gala costum elegant pantofi mire pantofi papion vestimentatie de ceremonie colectie costume de mire colectia costume de mire pantofi barbati

Follow Us



Voteaza articolul: nota 1nota 2nota 3nota 4nota 5(0/5, 0 voturi)

Comentarii(0)
Trebuie sa fii logat pentru a comenta. Apasa pentru a te loga in cont!
Furnizori

Ai nevoie de un fotograf, o florarie sau un machiaj la tine in judet sau nu neaparat?

Forum
Rochii de mireasa la...

Intra pe Malika Fashion[...]

Re: Ce faceti pentru a...

eu merg la cosmetica in fiecare luna si este super. ma simt atat de bine cand plec de acolo

Re: Porumbei albi la...

si mie mi-ar placea

Re: Ce alegeti pentru...

makeup artiste sau hair-stiliste de pe internet

Re: DILEMA: CE ROCHIE...

o rochie lunga eleganta ?i un toc mic ar fi super!