Kasta Morrely Fashion Week aduce in prim plan colectiile 2017

4601 afisari

Luna viitoare va avea loc o noua editie Kasta Morrely Fashion Week 2016, eveniment ce se va desfasura la Iasi. Organizatorii promit un show inedit si prezentarea tendintelor in moda de pe cel putin doua continente. Diana Alexandroae, presedinte Asociatia Kasta Morrely a dezvaluit care sunt cele mai importante momente ale festivalului de moda la care Ghidul Miresei este partener.
Kasta Morrely Fashion Week 2016
In perioada 10-12 noiembrie va avea loc o noua editie Kasta Morrely Fashion Week 2016. Ce aduce nou aceasta editie?
- In mediul industriilor creative profesioniste se stie cum am invatat si apoi organizat evenimente de moda si lansare film peste 15 ani pe tot mapamondul. La aceasta editie aniversara Kasta Morrely Fashion Week „consumatorii” de moda highclass pot admira din nou designeri internationali care in Romania nu au mai fost prezenti. Ineditul Kasta Morrely Fashion Week consta in faptul ca la aceasta editie ne bucuram de promovare internationala inclusiv peste Oceanul Atlantic. Din informatiile noastre este primul festival de moda din Romania care a atras interesul presei internationale de specialitate de la prima editie. Este evident că acest succes il datoram in primul rand denumirii festivalului, ca brand de referinta avand numele proiectului de cercetare care a realizat ocupatiile legale de manechin (promotor al conceptelor de imagine) si organizator spectacole (specialist in concepte de imagine). Calitatea designerilor internationali prezenti, profesionalismul manechinelor si prezentarilor reprezinta argumentul succesului. In cadrul programului festivalului se va desfasura si editia a III-a a Galei Premiilor in industriile creative – Creative Industries Awards, prima gala de acest fel organizata in lume. Creative Industries Awards, marca inregistrata a brandului Kasta Morrely, premiaza valori din domeniul complex al industriilor creative. De la prima editie in anul 2014, Gala Premiilor in Industriile Creative a avut laureati din 8 state si doua continente: Asia si Europa.
 
In cele trei zile de eveniment, Iasiul devine o capitala a modei high class. Ce ne puteti spune despre designerii ce isi vor prezenta noile colectii?
- Putem să vă oferim câteva nume de designeri care sunt consideraţi de valoare certă, ce vor înnobila festivalul:
- Addy van den Krommenacker Olanda, designer al carui renume a facut inconjurul lumii si ale carui creatii sunt purtate de Tyra Banks, Sofia Milos, Courtney Love, Regina Beatrix, Regina Juliana ş.a.
- Bassam Alcherif din Liban
- Chris & Tonia din Grecia, designeri la Fashion Week-ul din Atena
- Merlina & Tina fashion şi Megi Petkova din Bulgaria, designeri la Sofia Fashion Week
- A Montra Vip din Portugalia
- Gulnare Xelilova din Azerbaijan
- Nada Koljensic din Muntenegru
- Lana Furs, Promesse by Sanda din Republica Moldova
- Francess by Ştefania Pătcaş, Adis Efect by Adriana Mandreanu, Edith Val, Nanette, George Hojbotă, Victoria Sava din Romania
 
Care sunt tendintele 2017 ce vor fi prezentate pe scena Fashion Show-ului?
- Tinand cont ca moda face parte din patrimoniul universal, publicul spectator va afla nuantele tendintelor in moda de pe cel putin doua continente. Specialistii autentici in moda si reprezentanti ai unor televiziuni si publicatii de profil din strainătate care vor fi prezenti sunt cei mai in masura, ca si in anii anteriori, sa faca analiza acestui subiect de interes cultural si monden in tarile lor.
 
Ce mesaj aveți pentru vizitatorii evenimentului? Cui se adreseaza?
- Festivalurile de moda, din principiu, sunt neatractive pentru suburbani. De la autorul concepului de manechin, Ludovic al XIV-lea, moda haute-couture si pret-a-porter s-a adresat orasenilor si mediului highclass. Prin acest festival proiectul Kasta Morrely Fashion Week urmareste sa reinvie si traditia mondenitatii romanesti, care nu inseamna viata de club, restaurant sau petreceri suburbane. A merge intr-un restaurant sau club highclass este o normalitate pentru fiecare etapa a vietii unui om care se respecta, dar asta nu inseamna mondenitate. Mondenitatea implica o cultura care fara moda bunului gust nu exista. Festivalul se mai adreseaza tinerilor, care inteleg ca prin voluntariat si cetatenie activa pot reusi prin realizari notabile un lucru măret si anume formarea lor ca viitori lideri ai societatii.
 
H.E. Dame Grand Cross of Grace Order of Saint John of Jerusalem
Diana Alexandroae, Presedinte Asociatia Kasta Morrely


Taguri: fashion fashion show fashion week eveniment

Follow Us



Voteaza articolul: nota 1nota 2nota 3nota 4nota 5(0/5, 0 voturi)

Comentarii(0)
Trebuie sa fii logat pentru a comenta. Apasa pentru a te loga in cont!
Furnizori

Ai nevoie de un fotograf, o florarie sau un machiaj la tine in judet sau nu neaparat?

Forum
Rochii de mireasa la...

Intra pe Malika Fashion[...]

Re: Ce faceti pentru a...

eu merg la cosmetica in fiecare luna si este super. ma simt atat de bine cand plec de acolo

Re: Porumbei albi la...

si mie mi-ar placea

Re: Ce alegeti pentru...

makeup artiste sau hair-stiliste de pe internet

Re: DILEMA: CE ROCHIE...

o rochie lunga eleganta ?i un toc mic ar fi super!

Alte Articole
Top sfaturi pentru alegerea, purtarea si... ignorarea accesoriilor pentru rochii de mireasa

Exista o desavarsire subinteleasa in imaginea unei[...]

Comunicat de presa

01.08.2021 Colosseum Media Events SRL cu sediul in[...]

Comunicat de presa

Standard Marketing SRL cu sediul in Municipiul[...]

vezi si alte articole