Sfaturi de styling pentru miresele din 2016

9645 afisari

Studio Patio
Tendintele anului 2016 in materie de coafuri pentru mirese se caracterizeaza prin impletituri elaborate, cozi inalte si atent finisate cat si cocuri frantuzesti.

Stilul boho isi face prezenta prin coafuri lejere cu aspect messy si machiaje naturale.
Patio Studio
Ecaille este noua tehnica de vopsire in tendintele anului 2016. Aceasta tehnica implica nuante de culori suprapuse, cu accente de lumina si umbra.
 
In ceea ce priveste machiajul, in 2016 se mizeaza pe grafisme, paiele, strasuri aplicate pe fata, pleope in nuante metalice, buze nud, roz-inghetat mat.
Patio Studio
Miresele nonconformiste pot alege sa poarte buze in nuante contrastante precum burgund violet sau negru (creionul khol destinat ochilor este folosit acum pe buze).
 
Pentru o aparitie impecabila si fresh in ziua nuntii, PATIO recomanda mireselor sa apeleze la tratamente faciale de curatare si hidratare a tenului, cu o saptamana inainte de eveniment.

De asemenea, parul necesita si el o ingrijire speciala. Stilistii PATIO recomanda tratamentul Kerastase Ritual Chronologiste, care ajuta la regenerarea firelor de par si a scalpului.
Patio Studio
Clasica manichiura french va ramane mereu printre preferintele mireselor si este intotdeauna o alegere sigura. Insa, in 2016, sunt propuse si alte tendinte pentru manichiura mireselor, precum: modele cu accente de glitter, unghii in nuante neutre, pastelate sau in nuante inchise (gri, argintiu, burgund). Miresele indraznete mizeaza pe modele grafice, nonconformiste.

Te asteptam la salonul de infrumusetare PATIO, in Baneasa Shopping City in zona Galeria Feeria sa te bucuri de momente de rasfat!

Programari la: 0729 990 405

www.patiostudio.ro
www.facebook.com/patio.baneasa


Taguri: beauty PATIO machiaj tendinte make-up tendinte coafuri coafuri coafuri mirese salon salon de infrumusetare stillist hairstyle

Follow Us



Voteaza articolul: nota 1nota 2nota 3nota 4nota 5(0/5, 0 voturi)

Comentarii(0)
Trebuie sa fii logat pentru a comenta. Apasa pentru a te loga in cont!
Furnizori

Ai nevoie de un fotograf, o florarie sau un machiaj la tine in judet sau nu neaparat?

Forum
Rochii de mireasa la...

Intra pe Malika Fashion[...]

Re: Ce faceti pentru a...

eu merg la cosmetica in fiecare luna si este super. ma simt atat de bine cand plec de acolo

Re: Porumbei albi la...

si mie mi-ar placea

Re: Ce alegeti pentru...

makeup artiste sau hair-stiliste de pe internet

Re: DILEMA: CE ROCHIE...

o rochie lunga eleganta ?i un toc mic ar fi super!