Tendinte 2014 la Targul de Nunti Ghidul Miresei Februarie 2014

9207 afisari

Cea de a XI-a editie a celui mai mare targ de nunti din Romania – Targul Ghidul Miresei, desfasurata intre 21 si 23 februarie 2014 in Cupola Romexpo Bucuresti, a prezentat vizitatorilor cele mai noi colectii, tendintele pentru 2014 dar si o varietate de oferte de la furnizori locali si internationali pentru tot ce tine de organizarea unei nunti. Roz, aqua sau mov sunt culorile care combina albul clasic pentru rochia de mireasa, papioanele din sticla le inlocuiesc pe cele clasice iar rochia de mireasa salopeta este propunerea cea mai indrazneata pentru mireasa anului 2014.
 
Ce poarta mirele in 2014? In functie de personalitate si buget poate opta pentru un sacou din jacquard de matase sau cu un imprimeu bogat, un costum unicat creat la comanda sau un costum clasic in culori neutre. Smochingul negru ramane o optiune atemporala insa in topul preferintelor pentru 2014 duce o lupta stransa cu costumul de mire nonconformist, in culori vii si cu imprimeuri neasortate. Papionul clasic este inlocuit de un papion din sticla plin cu boabe de cafea, cu foita de aur sau cristale.
 
Ce poarta mireasa in 2014? In functie de personalitate si buget poate opta pentru clasica rochie alba de printesa cu corset impodobit cu mii de margele aqua sau turqoise, rochia de mireasa tip salopeta, rochii roz, rosii sau chiar negre. Buchetele clasice din flori naturale sunt inlocuite cu cele din brose si matase, pene si accesorii vintage, toate unicat, lucrate manual si cu manerul din perle sau alte materiale pretioase.
 
Ce se mai poarta in 2014? Tortul de nunta din cilindri si sfere de martipan, verighetele roz, decorurile si aranjamentele ce combina fructe si flori, scoici si flori exotice, elemente rustice si perle, invitatii de nunta lucrate manual sau… NUNTA cu PERSONALITATE.
 
In deschiderea targului de nunti Ghidul Miresei a fost a lansata si editia a VI-a a Catalogului Ghidul Miresei, editie care prezinta noile colectii si tendinte 2014. Catalogul este disponibil in toate centrele Inmedio din tara.
 
Organizatorii, Revista si Portalul Ghidul Miresei.ro, vor reveni la sfarsitul lunii mai, intre 23 si 25 mai 2014, cu o noua editie a Targului Ghidul Miresei, editia XII, organizata tot in Cupola Romexpo. 


Taguri: targ de nunta targuri de nunta nunti 2014

Follow Us



Voteaza articolul: nota 1nota 2nota 3nota 4nota 5(0/5, 0 voturi)

Comentarii(0)
Trebuie sa fii logat pentru a comenta. Apasa pentru a te loga in cont!
Furnizori

Ai nevoie de un fotograf, o florarie sau un machiaj la tine in judet sau nu neaparat?

Forum
Rochii de mireasa la...

Intra pe Malika Fashion[...]

Re: Ce faceti pentru a...

eu merg la cosmetica in fiecare luna si este super. ma simt atat de bine cand plec de acolo

Re: Porumbei albi la...

si mie mi-ar placea

Re: Ce alegeti pentru...

makeup artiste sau hair-stiliste de pe internet

Re: DILEMA: CE ROCHIE...

o rochie lunga eleganta ?i un toc mic ar fi super!