Tendinte mirese primavara - vara 2015

10725 afisari

Inspira-te din tendintele sezonului primavara - vara 2015 si propunerilor marilor designeri de moda si vino la cel mai mare targ de nunti din Romania, intre 22 - 24 mai 2015 in Cupola Romexpo Bucuresti, sa iti alegi rochia de mireasa mult visata.
Ce poarta mireasa in primavara-vara lui 2015? Pe cat de cuminte, pe atat de indrazneata, mireasa isi poate alege chiar si doua tinute pentru ziua cea mare sau o rochie creata special pentru ea care sa ii poarte pana si numele! Materialele sunt din ce in ce mai delicate, croiul mai sofisticat ca oricand si tehnologia a pus deja stapanire pana si pe clasica rochie de mireasa. Da, exista programe digitale care te scaneaza si iti recomanda rochia de mireasa. Testeaza-le si profita de noutati si tendinte doar la Targul de Nunti Ghidul Miresei Mai 2015!
DECOLTEURI CURAJOASE. Cu cat este mai adanc decolteul, cu atat mai bine! Cele mai indraznete mirese pot alege fie varianta clasica de rochie printesa, fie rochia salopeta cu un top extrem de curajos si transparent. Trendul avantajeaza miresele care nu au un bust voluminos. O rochie cu un decoleu curajos este ideala pentru petrecerea de nunta, insa nu o recomandam pentru cununia civila sau cea religioasa ... din motive lesne de inteles.
DANTELA REINVENTATA. Dantela clasica prinde forme noi si fie ca e trasata de un laser, fie ca e lucrata manual, rochiile propuse de marile case de moda par dintr-o poveste moderna cu printi si printese a la Hollywood. Pastrand liniile clasice, noua dantela variaza de la stilul boem, la cel latin sau minimalist.
ACCESORII SI VOLUME. Rochia clasica de printesa prinde forme si aripi noi prin introducerea accesoriilor voluminoase, a formelor exagerate si a decupajelor inedite. Vorbim aici de funde XXL plasate pe spatele rochiei, pe talie sau pe un umar, brose vintage cu un volum excesiv, forme inedite ce imita scorpionul sau paunul si coliere din pietre semipretioase cusute in corsetul rochiei de mireasa. Tulul este textura anului, conferind volum si suplete rochiei, dar si un aer romantic si senzual miresei.
UMERI DEZGOLITI. Pana si rochia de mireasa cu maneci lungi cade de pe umeri intr-un stil nonsalat si plin de senzualitate. Un mesaj discret care vine in diverse propuneri, fie pe un umar dezgolit, fie pe amandoi, fie printr-o rochie cu guler.
MINIMALISM MODERN. Simplu inseamna si complicat. Minimalismul modern propune rochii simple in aparenta, dar care nu pot fi purtate de orice mireasa. Rochii care se pot asorta doar cu multa... personalitate. Propunerile designerilor vin cu forme arhitecturale sau linii fine ce ascund o delicatete aparte. Taieturile sunt indraznete, designul inovativ si sofisticat.
CULOARE. De la rochiile albe cu picatele rosii la corsetul roz sau rosul imperial, culoarea pune stapanire pe aproape orice colectie prezentata la saptamana modei de la Barcelona sau New York. Pentru nuntile de primavara, designerii propun culori pastel si variatiuni pe roz, albastru sau mov, pentru nuntile de vara combinatii de alb clasic si culoare in deux piece. Domina auriul rochiei de mireasa explorat in diverse nuante de bej si crem.
ROCHIA CORSET. Corsetul ramane piesa de referinta in tinuta de ceremonie a unei mirese. In 2015 corsetul sustine rochia in mariajul clasic - sirena si printesa. La capitolul glamour se pluseaza cu aplicatii pretioase de pietre, cristale si pasmanterii.
 
Ar trebui sa stii insa ca personalitatea ramane tendinta dominanta in 2015. Esential este sa alegi o rochie de mireasa in tendinte care sa iti puna in evidenta trasaturile naturale. Tu porti rochia, nu rochia te poarta!
 
Mai multe detalii si informatii pe www.TargulGhidulMiresei.ro.


Taguri: targuri de nunta Targ de nunta 2015 Targul Ghidul Miresei targ 2015 targ rochii de mireasa targ

Follow Us



Voteaza articolul: nota 1nota 2nota 3nota 4nota 5(0/5, 0 voturi)

Comentarii(0)
Trebuie sa fii logat pentru a comenta. Apasa pentru a te loga in cont!
Furnizori

Ai nevoie de un fotograf, o florarie sau un machiaj la tine in judet sau nu neaparat?

Forum
Rochii de mireasa la...

Intra pe Malika Fashion[...]

Re: Ce faceti pentru a...

eu merg la cosmetica in fiecare luna si este super. ma simt atat de bine cand plec de acolo

Re: Porumbei albi la...

si mie mi-ar placea

Re: Ce alegeti pentru...

makeup artiste sau hair-stiliste de pe internet

Re: DILEMA: CE ROCHIE...

o rochie lunga eleganta ?i un toc mic ar fi super!