Ultima vizită a fost: Acum este 19 Apr 2024, 04:17


Ora este UTC + 2 [ DST ]




Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 681 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Carticica de bucate!
MesajScris: 29 Iun 2010, 14:58 
Moderator Ghidul Miresei
Avatar utilizator

Membru din: 14 Aug 2006, 13:19
Mesaje: 5976
Localitate: Cluj-Napoca
Bamba scrie:
mersi carlita!

si daca tot ai pus retete cu spanac...povesteam aseara cu cineva oare ce as putea face din spanac sa fie cat de cat ascuns...Alexia nu mananca cu nici un chip si as vrea sa il ascund sa vad daca mananca asa...ziceau sa fac chiftele si sa il pun in compozitie...ai facut vreodata? oare ce gust are?



Chiftelute cu spanac nu am facut, dar nu au de ce sa nu iasa bune :D
Mai scriu pana deseara 3-4 retete cu spanac, poate gasesti ceva :D

_________________
Moderator Site Ghidul Miresei


Sus
Neconectat Profil  
 
 Subiectul mesajului: Re: Carticica de bucate!
MesajScris: 29 Iun 2010, 14:59 
Diva
Avatar utilizator

Membru din: 13 Ian 2006, 09:43
Mesaje: 2277
carlita scrie:

Chiftelute cu spanac nu am facut, dar nu au de ce sa nu iasa bune :D
Mai scriu pana deseara 3-4 retete cu spanac, poate gasesti ceva :D


ok...cu cat ii spanacul mai putin la vedere, cu atat mai bine ;)

_________________
Imagine
Imagine


Sus
Neconectat Profil  
 
 Subiectul mesajului: Re: Carticica de bucate!
MesajScris: 29 Iun 2010, 15:03 
Moderator Ghidul Miresei
Avatar utilizator

Membru din: 14 Aug 2006, 13:19
Mesaje: 5976
Localitate: Cluj-Napoca
Pilaf de primavara

Ingrediente:
- 500 g spanac
- 200 g orez cu bobul lung
- 5 linguri ulei de masline
- 2 cepe
- 2 catei de usturoi
- 2 linguri marar verde tocat fin
- nucsoara rasa
- 1 lingura zeama de lamaie
- 50 g parmezan
- sare, piper

Calesti ceapa si usturoiul tocate marunt in ulei bine incins pana se inmoaie. Adaugi orezul spalat si bine scurs si continui calirea inca 2-3 minute, amestecand permanent. Adaugi treptat cate o mana de spanac spalat si rupt cu mana, asteptand de fiecare data sa se inmoaie si sa scada in volum inainte de a adauga alta portie. Condimentezi cu sare si piper, dupa gust.
Adaugi o cana cu apa, acoperi vasul si lasi sa fiarba 30 de minute. Din cand in cand adaugi apa calda, astfel incat compozitia sa fie moale.
Adaugi mararul tocat, nucsoara si lasi sa fiarba 10 minute, avand grija ca spanacul sa ramana cremos. La final, adaugi uleiul ramas si zeama de lamaie, amesteci usor si rastorni orezul pe un platou peste care presari parmezan.

_________________
Moderator Site Ghidul Miresei


Sus
Neconectat Profil  
 
 Subiectul mesajului: Re: Carticica de bucate!
MesajScris: 29 Iun 2010, 15:07 
Moderator Ghidul Miresei
Avatar utilizator

Membru din: 14 Aug 2006, 13:19
Mesaje: 5976
Localitate: Cluj-Napoca
Portofele de pui cu spanac

Ingrediente:
- 1 piept mare de pui
- 300 g piure de spanac
- 50 ml lapte
- 150 g cascaval
- 10 g unt
- 2 oua
- 2 rosii cherry
- pesmet, sare
- pieper, patrunjel verde
- 150 g orez

Bati pieptul de pui cu ciocanul de snitele fara a-l subtia prea tare si il pudrezi cu sare si piper. Amesteci piureul de spanac cu unt, lapte, putina sare si lasi sa fiarba, amestecand continuu, pana scade bine, apoi il lasi la racit.
Peste feliile de carne torni piureul de spanac, adaugi cate un baton de cascaval la mijloc si rulezi. Prinzi la capete cu scobitori.
Treci "portofelele" prin ou batut si pesmet, apoi le prajesti in ulei bine incins. Le scoti pe prosoape absorbante si le servesti calde cu garnitura de orez fiert, rosii cherry si patrunjel verde.

_________________
Moderator Site Ghidul Miresei


Sus
Neconectat Profil  
 
 Subiectul mesajului: Re: Carticica de bucate!
MesajScris: 29 Iun 2010, 15:11 
Moderator Ghidul Miresei
Avatar utilizator

Membru din: 14 Aug 2006, 13:19
Mesaje: 5976
Localitate: Cluj-Napoca
Crochete verzi

Ingrediente:
- 1 kg spanac
- 2 oua
- 50 g cascaval ras
- 2 linguri faina
- 2 linguri smantana groasa
- 50 g parmezan ras
- sare, piper

Fierbi spanacul in apa clocotita cu sare 5-6 minute, il scurgi in strecuratoare si il toci marunt. Amesteci piureul de spanac cu smantana, cu ouale, faina, cascavalul ras, sare si piper, dupa gust. Modelezi cu palmele umezite crochete rotunde, pe care le fierbi in apa cu sare, la foc domol, ca sa nu se desfaca. Cand sunt gata, le scoti cu spumiera intr-un castron si le pastrezi calde. Le servesti presarate cu parmezan ras. Crochetele pot fi si prajite in ulei, in loc de a fi fierte. In cazul acesta, ele se trec prin ou si pesmet si apoi se rumenesc in ulei fierbinte. Se servesc calde si cu smantana deasupra.

_________________
Moderator Site Ghidul Miresei


Sus
Neconectat Profil  
 
 Subiectul mesajului: Re: Carticica de bucate!
MesajScris: 29 Iun 2010, 15:15 
Moderator Ghidul Miresei
Avatar utilizator

Membru din: 14 Aug 2006, 13:19
Mesaje: 5976
Localitate: Cluj-Napoca
Tarta de spanac cu branza

Ingrediente:
Aluat: - 80 ml lapte, 200 g faina, 2 linguri smantana, 1 ou, 100 g unt

Umplutura: - 1 kg spanac, 300 g telemea de oi, 4 linguri smantana, 3 oua proaspete, 5 oua fierte, 1 praf de nucsoara rasa, piper

Amesteci oul, smantana, laptele, faina, untul topit si sarea. Il acoperi cu o folie de plastic si il lasi la frigider o ora. Oparesti spanacul in apa cu sare, il scurgi, il tai suvite si-l amesteci cu branza sfaramata, smantana, ouale batute si condimentezi cu nucsoara si piper.
Imparti aluatul in doua si intinzi doua foi mai mari. Cu prima imbraci o forma de tarta unsa, inclusiv peretii. Torni compozitia de spanac, asezi felii de oua fierte si acoperi cu cea de-a doua foaie. Unesti foile si le rasucesti in interior. Introduci forma in cuptor pentru circa 40 de minute.

_________________
Moderator Site Ghidul Miresei


Sus
Neconectat Profil  
 
 Subiectul mesajului: Re: Carticica de bucate!
MesajScris: 29 Iun 2010, 15:53 
Diva
Avatar utilizator

Membru din: 13 Ian 2006, 09:43
Mesaje: 2277
carlita scrie:
Crochete verzi



Asta suna tare bine...o sa le fac diseara sigur! mersi carlita!

_________________
Imagine
Imagine


Sus
Neconectat Profil  
 
 Subiectul mesajului: Re: Carticica de bucate!
MesajScris: 30 Iun 2010, 18:26 
Moderator Ghidul Miresei
Avatar utilizator

Membru din: 14 Aug 2006, 13:19
Mesaje: 5976
Localitate: Cluj-Napoca
Chec cu lamaie si chefir

Ingrediente:
- 260 g faina
- 100 g nuca
- 350 g zahar
- 2 oua
- 250 g chefir
- 150 ml ulei
- 2 lamai
- sare

Spala bine lamaile, sterge-le cu un servet si rade usor coaja. Separat, freaca ouale cu zaharul pana se topeste. Adauga treptat chefirul si uleiul si mixeaza bine.
Incorporeaza faina amestecand de jos in sus, dupa care pune coaja de lamaie, un praf de sare si nuca tocata.
Compozitia astfel obtinuta, toarn-o in forma de chec unsa cu ulei si tapetata cu faina. Coace la cuptor, la foc moderat, aproximativ 35-40 de minute.

_________________
Moderator Site Ghidul Miresei


Sus
Neconectat Profil  
 
 Subiectul mesajului: Re: Carticica de bucate!
MesajScris: 30 Iun 2010, 18:55 
Moderator Ghidul Miresei
Avatar utilizator

Membru din: 14 Aug 2006, 13:19
Mesaje: 5976
Localitate: Cluj-Napoca
Miniomlete cu verdeata

Ingrediente:
- 8 oua
- 1 cescuta cu lapte
- 100 g sunca de pui
- 1 legatura de patrunjel
- 1 lingura cu unt
- 1 lingura cu faina
- 2 rosii
- sare, piper

Bate ouale cu faina si un praf de sare si piper. Toarna treptat laptele, adauga verdeata tocata fin si sunca de pui cubulete.
Topeste untul intr-o tigaie, toarna cu polonicul mici omlete si rumeneste-le pe ambele parti. Serveste-le fierbinti, alaturi de felii de rosie sau salata de sezon.

_________________
Moderator Site Ghidul Miresei


Sus
Neconectat Profil  
 
 Subiectul mesajului: Re: Carticica de bucate!
MesajScris: 30 Iun 2010, 22:14 
Diva
Avatar utilizator

Membru din: 05 Mar 2007, 00:58
Mesaje: 9882
Bamba scrie:

Asta suna tare bine...o sa le fac diseara sigur! mersi carlita!


si portofelele suna bine.Si e ascuns spanacul. :lol: As pune si eu pe cineva sa-mi faca , pt ca si de mine tb ascuns spanacul :lol:

_________________
ImagineImagine


Sus
Neconectat Profil  
 
 Subiectul mesajului: Re: Carticica de bucate!
MesajScris: 30 Iun 2010, 22:18 
Diva
Avatar utilizator

Membru din: 13 Ian 2006, 09:43
Mesaje: 2277
:lol: :lol:

_________________
Imagine
Imagine


Sus
Neconectat Profil  
 
 Subiectul mesajului: Re: Carticica de bucate!
MesajScris: 01 Iul 2010, 08:04 
Moderator Ghidul Miresei
Avatar utilizator

Membru din: 14 Aug 2006, 13:19
Mesaje: 5976
Localitate: Cluj-Napoca
laura_sandu scrie:
si portofelele suna bine.Si e ascuns spanacul. :lol: As pune si eu pe cineva sa-mi faca , pt ca si de mine tb ascuns spanacul :lol:



copil mic :~*

_________________
Moderator Site Ghidul Miresei


Sus
Neconectat Profil  
 
 Subiectul mesajului: Re: Carticica de bucate!
MesajScris: 01 Iul 2010, 15:19 
Moderator Ghidul Miresei
Avatar utilizator

Membru din: 14 Aug 2006, 13:19
Mesaje: 5976
Localitate: Cluj-Napoca
Amor de ciocolata

Ingrediente:
Blat:
- 6 oua
- 6 linguri zahar
- 6 linguri faina
- 1 plic zahar vanilinat
- 1 plic praf de copt
- 1 esenta de rom
- 3 linguri cacao
- 1 cana nuca macinata

Crema:
- 300 g ciocolata menaj
- 250 g margarina
- 1 esenta de rom
- 2 linguri nuca pisata pentru decor


Albusurile se bat spuma cu un praf de sare si se incorporeaza in galbenusurile frecate cu zaharul si zaharul vanilinat. Se adauga praful de copt cernut cu faina si cacaua, amestecand usor, iar la final nucile maruntite si esenta de rom.
Se toarna aluatul intr-o forma rotunda unsa si tapetata si se da la cuptor pentru 30-35 de minute. Intre timp, se pun pe baie de aburi ciocolata maruntita, margarina si esenta de rom. Dupa ce s-a omogenizat bine, se da la racit.
Se taie blatul racit in doua, se pun 3/4 din crema intre cele doua foi, iar cu restul se imbraca prajitura. Se orneaza cu nuca pisata si se da la rece inainte sa fie servita.

_________________
Moderator Site Ghidul Miresei


Sus
Neconectat Profil  
 
 Subiectul mesajului: Re: Carticica de bucate!
MesajScris: 19 Sep 2010, 19:08 
Veteran
Avatar utilizator

Membru din: 16 Dec 2009, 00:54
Mesaje: 493
Localitate: Timisoara / Alba Iulia
Spumă de ciocolată - pentru 6 porţii

Ingrediente:
* 200 g de ciocolată neagră
* 400 g de frişcă
* 4 gălbenuşuri ( păstraţi albuşurile )
* 2,5 linguri de zahăr tos

Preparare:
- sfărâmataţi ciocolata în bucăţi mici şi folosiţi o lingură de lemn pentru a o topi într-un vas aşezat deasupra unei cratiţe cu apa care fierbe la foc mic.
- după ce s-a topit ciocolata, adăugaţi gălbenuşurile şi zahărul şi amestecaţi timp de 1-2 minute.
- într-un castron separat, bateţi albuşurile şi frişca cu mixerul până când devin spumoase şi apoi adăugaţi-le în amestecul de ciocolată.
- umpleţi fiecare cupă pentru servit cu spumă de ciocolată şi lăsaţi-o deoparte în frigider timp de cel puţin o oră înainte de-a o servi.

O puteţi decora cu zahăr praf sau fructe proaspete.

_________________
La Timişoara nu se discută, se iubeşte ! :love:

:ncouple: 17 iulie 2010 - Timişoara
:ncouple: 24 iulie 2010 - Alba Iulia

Imagine


Sus
Neconectat Profil  
 
 Subiectul mesajului: Re: Carticica de bucate!
MesajScris: 19 Sep 2010, 19:37 
Veteran
Avatar utilizator

Membru din: 16 Dec 2009, 00:54
Mesaje: 493
Localitate: Timisoara / Alba Iulia
Carne cu gogoşar şi broccoli gratinate - pentru 5 porţii

Ingrediente:
- 2 cepe
- 3 linguri de ulei sau unt
- 750 g de cotlet
- 2 gogoşari verzi
- 2 gogoşari roşii ( pot fi folosiţi şi gogoşari din conservă )
- un cub de concentrat de carne de vita dizolvat într-un pahăr apaă
- 2 linguri de făină
- 30 g de muştar dulce
- 500 g de broccoli spălat, cu florile separate, şi fierte
- ardei iute uscat

Ingrediente pentru marinată:
- 2 linguri de ulei de măsline
- 1 ceapă rasă

Ingrediente pentru broccoli gratinat:
- 500 g de broccoli
- 200 g de branză proaspătă

Ingrediente pentru sosul besamel:
- 700 ml de lapte
- 3 linguri de făină
- 6 linguri de ulei de floarea-soarelui
- 1 ou
- sare

Preparare:
- cu o seară înainte de a găti, marinaţi carnea în ulei de măsline cu ceapa rasă şi lăsaţi să se "odihnească" în frigider. Scoateţi-o din frigider cu 2 ore înainte de a găti şi îndepărtaţi sosul marinat folosind o pensulă pentru gătit. Puneţi carnea în untul topit într-o tigaie li prăjiţi-o până când capătă altă culoare, apoi aşezaţi-o într-un vas pentru cuptor.
- puneţi deasupra cepele tăiate rondele. Prăjiţi gogoşarii tocaţi într-o tigaie timp de 3 minute şi apoi puneţi-i peste carne. Amestecaţi bine zeama de carne, ardeiul iute uscat, zahărul, muştarul, sarea şi piperul negru într-un castron şi turnaţi amestecul în vas. Spălaţi, scurgeţi şi aşezaţi gogoşarii roşii peste toate acestea. Acoperiţi vasul şi gătiţi la cuptor timp de 45 minute la 180°C ( la cuptorul meu).
- puneţi carnea pe platouri şi păstraţi-le la cald. Transferaţi zeama din vasul pentru cuptor într-o cratiţă, adaugaţi făina şi fierbeţi 2 minute. Turnaţi acest amestec peste carne, apoi serviţi cu broccoli gratinat.

Preparare broccoli gratinat:
- fierbeţi broccoli în saramură timp de 5 minute. După ce îl scoateţi din apă, scurgeţi-l şi aşezaţi-l într-un castron uns cu ulei.
- amestecaţi făina cu uleiul de floarea-soarelui pentru sosul besamel. Amestecaţi încontinuu ca să nu se formeze cocoloaşe, gătiti până când capătă culoarea galbenă şi mirosul de făină dispare. Cănd făina începe să se ardă uşor, adăugaţi încet 3 pahare de lapte şi continuaţi să amestecaţi până începe să fiarbă, apoi adăugaţi sare şi amestecaţi până ce sosul începe să se îngroaşe. Când capătă consistenţa unei budinci, luaţi sosul gratinat de pe foc, spargeţi un ou şi amestecaţi-l imediat, pentru a-l îngloba omogen în sos.
- adăugaţi jumatate din brânză în sos şi amestecaţi-l cu o lingură de lemn timp de un minut. Amestecaţi broccoli cu jumătate din sosul besamel.
- aşezaţi amestecul într-o tavă adâncă termorezistentă. Turnaţi restul de sos besamel peste amestecul de broccoli şi presăraţi brânza rasă rămasă.
- coaceţi în cuptor la 200°C ( la cuptorul meu), până când suprafaţa începe să se rumenească.

PS:
1. Carnea este mult mai fragedă dacă o folosiţi după ce aţi lăsat-o să se odihnească.
2. Dacă nu fierbeţi broccoli prea mult, acesta îşi va pastra culoarea verde şi vitaminele.

Poftă bună !!!

_________________
La Timişoara nu se discută, se iubeşte ! :love:

:ncouple: 17 iulie 2010 - Timişoara
:ncouple: 24 iulie 2010 - Alba Iulia

Imagine


Sus
Neconectat Profil  
 
 Subiectul mesajului: Re: Carticica de bucate!
MesajScris: 19 Oct 2010, 13:26 
Diva
Avatar utilizator

Membru din: 11 Dec 2007, 15:28
Mesaje: 1470
Localitate: Arad
Snitel la cuptorIngrediente:
pulpe de pui dezosate
faina
pesmet
cascaval ras
2 oua
sare,piper
Pulpele dezosate se taie in doua,se condimenteaza cu sare sare si piper.Se bat ouale cu sarea.Dam carnea prin faina,apoi prin ou, apoi prin pesmetul amestecat cu cascaval ras( mai mult).Se pun intr-o tava tapetata cu hartie de copt,se dau la cuptorul incins pana se rumenesc usor,apoi se intorc pe cealalta parte,se coc pana se rumenesc,nu mult sa nu se arda cascavalul.
Pofta buna.

_________________
Imagine


Sus
Neconectat Profil  
 
 Subiectul mesajului: Re: Carticica de bucate!
MesajScris: 24 Oct 2010, 10:34 
Nou Venit

Membru din: 10 Oct 2010, 15:27
Mesaje: 22
Alba ca Zapada cu crema de ciocolata

Ingrediente:
* Foi : 2 oua
* 150 gr. margarina
* 5 Linguri zahar
* 1 1/2 lingurita amoniac
* 12 Linguri lapte
* un varf de sare
* 500-550 gr. faina (depinde cat incape, depinde si de oua, cat albus au; trebuie sa fie aluatul ca o coca mai moale din care se pot intinde foi)
* Crema : 500 ml. lapte
* 200 gr. zahar
* 3 Linguri cacao
* 4 Linguri faina
* 200 gr. margarina
* 1 lingurita esenta rom

Mod de preparare

Pentru foi : mixam ouale cu zaharul pana acesta se topeste.
Adaugam margarina topita, amoniacul stins cu zeama de lamaie si laptele putin cate putin.
La sfarsit adaugam faina, un varf de sare si omogenizam bine. Formam din aluat trei bile egale, intindem foaie si coacem (pe rand) pe fundul tavii, la foc mic cca 15 minute pana se rumenesc usor marginile. Mai intepam cu scobitoarea pt. ca foaia are tendinta sa se umfle la copt.
Crema e bine sa se faca prima si sa se lase la racit bine, chiar in frigider.
Intr-o craticioara pe foc mic, punem margarina, laptele, zaharul,cacao, faina si la sfarsit esenta de rom.
Amestecam bine pana devine ca o budinca. Atentie sa nu se prinda si sa nu faca faina cocoloase.
Se lasa la racit.
Apoi asamblam : foaie, 1/2 crema, foaie,1/2 crema, foaie.
Se lasa la rece pana a 2-a zi cand se taie si se pudreaza cu zahar.

Pofta mare:) merge facuta vineri seara sau sambata seara si sa o savuram duminica:D


Sus
Neconectat Profil  
 
 Subiectul mesajului: Re: Carticica de bucate!
MesajScris: 16 Dec 2010, 17:59 
Moderator Ghidul Miresei
Avatar utilizator

Membru din: 14 Aug 2006, 13:19
Mesaje: 5976
Localitate: Cluj-Napoca
Crema de Whisky

- 7 galbenusuri
- 250 g unt
- 200 g zahar
- 1 baton de vanilie
- 600 ml lapte
- 1 cescuta cu whisky
- 200 g ciocolata cu rom
- sare


Intr-un castron, bate galbenusurile cu un praf de sare pentru a le inviora culoarea. Separat, fierbe laptele impreuna cu zaharul si batonul de vanilie. Acopera-l si lasa-l sa se racoreasca. Cand laptele nu mai arde(e doar putin caldut), toarna-l in fir subtire, ca la maioneza, peste galbenusuri. Compozitia astfel obtinuta fierbe-o la bain-marie, amaestecand mereu, pentru a nu se prinde de fund. Dupa primele clocote, crema incepe sa se ingroase. Opreste focul si amesteca usor cel putin zece minute incorporand treptat cescuta cu whisky. Incorporeaza apoi untul frecat spuma, pana scoti toata apa din el. Imparte compozitia in doua si amesteca o parte cu ciocolata topita. Umple apoi cupele clatite cu apa rece, alternand cremele intre ele. Lasa la rece aproximativ o ora si serveste cu frisca deasupra.

_________________
Moderator Site Ghidul Miresei


Sus
Neconectat Profil  
 
 Subiectul mesajului: Re: Carticica de bucate!
MesajScris: 16 Dec 2010, 18:05 
Moderator Ghidul Miresei
Avatar utilizator

Membru din: 14 Aug 2006, 13:19
Mesaje: 5976
Localitate: Cluj-Napoca
Pandispan cu portocale

Ingrediente:
- 2 portocale potrivite
- 100 ml ulei de masline
- 300 g faina de orez(orez macinat)
- 2 lingurite cu praf de copt
- 1/2 lingurita cu bicarbonat
- 1/2 lingurita cu sare
- 8 oua
- 400 g zahar
- 2-3 plicuri zahar vanilat

Decor:
- 3 portocale
- 300 g zahar
- esenta de migdale

Fa un piure din 2 portocale, pune uleiul. Separat, amesteca faina cu praful de copt, bicarbonatul, sarea, 200 g de zahar si vanilia.
Bate bine ouale cu zaharul. Cand au devenit spumoase, adauga, lingura cu lingura, faina de orez.
Adauga piureul si amesteca. Toarna intr-o tava cu pereti detasabili, unsa si tapetata cu faina si da la cuptor 40-45 de minute.
Fierbe portocalele 30 de minute, scurge-le si pune-le taiate pe foc impreuna cu zaharul pana scade. Orneaza si taie cand s-a racit.

_________________
Moderator Site Ghidul Miresei


Sus
Neconectat Profil  
 
 Subiectul mesajului: Re: Carticica de bucate!
MesajScris: 17 Dec 2010, 23:02 
Diva
Avatar utilizator

Membru din: 13 Ian 2006, 09:43
Mesaje: 2277
ce faceti de mancare/dulciuri de sarbatori fetelor? dati-mi idei ca parca tot aceleasi feluri le fac la fiecare craciun...sarmale, cozonaci etc...anul asta am zis ca fac ciorba de burta ca nu prea am facut anul asta

_________________
Imagine
Imagine


Sus
Neconectat Profil  
 
Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 681 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]


Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 12 vizitatori


Nu puteţi scrie subiecte noi în acest forum
Nu puteţi răspunde subiectelor din acest forum
Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum
Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum
Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum

Căutare după:
Mergi la:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Theme created StylerBB.net & kodeki
Translation/Traducere: phpBB România