GhidulMiresei.ro
http://www.ghidulmiresei.ro/forum/

Tickere
http://www.ghidulmiresei.ro/forum/viewtopic.php?f=64&t=1580637
Pagina 1 din 1

Autor:  Bamba [ 14 Apr 2011, 15:39 ]
Subiectul mesajului:  Tickere

de ce nu pot sa imi pun 2 tickere? am vazut ca mai sunt si alti useri care au dar mie imi spune ca nu e permis numai 1?

multumesc!

Autor:  carlita [ 14 Apr 2011, 18:49 ]
Subiectul mesajului:  Re: Tickere

Bamba scrie:
de ce nu pot sa imi pun 2 tickere? am vazut ca mai sunt si alti useri care au dar mie imi spune ca nu e permis numai 1?

multumesc!



Da, asa este. Am verificat si eu si scrie ca doar 1 url este permis in semnatura chiar daca sunt persoane care au 2 tickere.
Poate au facut ceva modificari...nu stiu.

Autor:  SweetNicoleta [ 14 Apr 2011, 21:45 ]
Subiectul mesajului:  Re: Tickere

Bamba scrie:
de ce nu pot sa imi pun 2 tickere? am vazut ca mai sunt si alti useri care au dar mie imi spune ca nu e permis numai 1?

multumesc!


ca sa afiseze al doilea ticker, sterge [ url = http://www. domeniu .ro] si [/ url] de la sfarsit

Pagina 1 din 1 Ora este UTC + 2 [ DST ]
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/