GhidulMiresei.ro
http://www.ghidulmiresei.ro/forum/

Intrebare...tehnica
http://www.ghidulmiresei.ro/forum/viewtopic.php?f=64&t=9036
Pagina 1 din 1

Autor:  webmaster [ 13 Mar 2006, 17:23 ]
Subiectul mesajului:  Re: Intrebare...tehnica

Citat:
Am si eu o nelamurire: de ce nick-ul meu nu se vede sub forma de link, asa cum sunt toate celelalte? Am incercat sa editez din contul personal, dar nimic. Poate sa ma ajute cineva?


Soletin, TU nu il vezi sub forma de link. Toti ceilalti il vad sub forma de link. Tu nu-ti poti da mesaje singura, si de aceea. Fiecare nu-si vede propriul link.

Dar poti sta linistita, ca noi toti ceilalti il vedem exact ca si pe toate celelalte....sub forma de link!

Autor:  webmaster [ 20 Apr 2006, 20:40 ]
Subiectul mesajului:  Re: Intrebare...tehnica

Citat:
Intrebare: am pus ieri o poza cu inelul la instrumente. Acum s-a aprobat dar apare negru complet. Ce s-a intamplat?



Nu stim, la noi in baza de date exact asa apare ca fiind incarcata. O sa o stergem acuma...
Mai incearca o data, daca nu merge trimite-ne noua poza, poate la "micsorarea automata" de pe site ii strica calitatea....!?

Autor:  demential [ 24 Sep 2009, 12:38 ]
Subiectul mesajului:  Re: Intrebare...tehnica

as vrea sa vorbesc cu un admin de aici. cum fac ?:)

Autor:  laura_sandu [ 24 Sep 2009, 12:51 ]
Subiectul mesajului:  Re: Intrebare...tehnica

demential scrie:
as vrea sa vorbesc cu un admin de aici. cum fac ?:)


trimite mesaj la coradyne

Autor:  demential [ 29 Sep 2009, 14:44 ]
Subiectul mesajului:  Re: Intrebare...tehnica

ok, merci frumos !
doar ca nu prea am cum.
din pagina de profil nu se poate memberlist.php?mode=viewprofile&u=3305

Autor:  carlita [ 29 Sep 2009, 15:02 ]
Subiectul mesajului:  Re: Intrebare...tehnica

demential scrie:
ok, merci frumos !
doar ca nu prea am cum.
din pagina de profil nu se poate memberlist.php?mode=viewprofile&u=3305



Te duci la: http://www.ghidulmiresei.ro/cont/mesaje.html

Dai pe "Scrie un mesaj" - Destinatar: coradyne
si scrii mesajul. Succes!

Autor:  demential [ 29 Sep 2009, 17:58 ]
Subiectul mesajului:  Re: Intrebare...tehnica

Trebuie sa fii logat pentru a avea acces la aceasta pagina.

Apasa aici pentru a crea un cont nou.
oooooooooooof nu e suficient ca am completat formularul pentru forum, trebuie sa mai completez un formular :))

Autor:  carlita [ 30 Sep 2009, 08:56 ]
Subiectul mesajului:  Re: Intrebare...tehnica

Asa este, trebuie sa ai cont si pe forum si pe site.
Dar poti sa incerci sa scri aici pe forum ce problema ai, sunt sigura ca mesajul tau va fi vazut.

Autor:  demential [ 30 Sep 2009, 10:01 ]
Subiectul mesajului:  Re: Intrebare...tehnica

nu e neaparat o "problema". e o chestiune ce as dori sa o discut "privat" :D
daca mai intra vre-un ametit ca mine pe aici si i se zice ca are nevoie de utilizator sa stie ca sunt aceleasi date ca la forum ;) nu trebuie sa faca alt user :D

Autor:  cristina [ 24 Noi 2009, 21:45 ]
Subiectul mesajului:  Re: Intrebare...tehnica

am creat un nou cont crezand ca al meu a fost sters...minte proasta nu mil mai aminteam...se poate ca cel creat azi sa fie sters?

multumesc....
si scuze..... :wall: :wall: :wall: :wall:

Autor:  coradyne [ 26 Noi 2009, 11:58 ]
Subiectul mesajului:  Re: Intrebare...tehnica

cristina scrie:
am creat un nou cont crezand ca al meu a fost sters...minte proasta nu mil mai aminteam...se poate ca cel creat azi sa fie sters?

multumesc....
si scuze..... :wall: :wall: :wall: :wall:


Se poate. Scrie-mi pe privat despre ce cont e vorba.

P.S. Vezi ca nu e voie cu linkuri in semnatura. Ne "cearta" google... :-`

Pagina 1 din 1 Ora este UTC + 2 [ DST ]
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/