Furnizorul urmator Furnizorul anterior

Formatii de nunta/ Lautari: Formatia Zestrea Lautarilor

77589 afisari
 • Adauga la favorite
 • Cere detalii
 • trimite unui prieten
 • printeaza
 • Pune pe Facebook
 • Pune pe Twitter!
Contact
Te rugam sa ne spui ca ne-ai gasit pe Ghidul Miresei.
 • Toate judetele
 • București
Logo Formatia Zestrea Lautarilor
Detalii servicii
Formatii de nunta/ Lautari

Nr. membri formatie:

4

Impresariat staruri/vedete:

Muzica de petrecere:

Muzica populara:

Muzica latino:

Muzica usoara:

Romante/tangouri/muzica retro:

Muzica greceasca:

Manele:

Tarif Formatie /Lautari (euro):

Nespecificat
Descriere
Formaţia "Zestrea Lăutarilor" a luat fiinţă īn anul 2010, cānd tinerii absolvenţi de Conservator (Universitatea Naţională de Muzică din Bucureşti), Loredana Streche, Grigore Gherman, Robert Pīrcălăbescu şi Bogdan Zamfir au decis să păstreze şi să ducă mai departe, prin cāntec, tradiţiile populare romāneşti.

Talentul, ambiţia, dar şi munca asiduă i-au ajutat să strāngă un repertoriu bogat şi variat, o adevărată "zestre" a folclorului muzical romānesc, ce acoperă mai multe zone ale ţării, dar și șlagăre ale muzicii ușoare romānești și internaționale. Pasiunea şi dăruirea cu care ei cāntă vă vor cuceri cu siguranţă inimile şi vă vor face să redescoperiţi muzica autentică.

Pe acordurile viorii lui Robert Pīrcălăbescu, seduși de sensibilitatea şi claritatea vocii şi a naiului Loredanei Streche, susţinuţi de armonia clapelor lui Bogdan Zamfir şi cuceriți de carisma vocii și prezența scenică a lui Grigore Gherman, veţi pătrunde īntr-o lume "de demult", nu numai a muzicii, dar şi a tradiţiilor păstrate prin portul popular romānesc.

Ceea ce oferim:

Formația Zestrea Lăutarilor vă oferă un program artistic variat, compus din muzică populară tradițională ce acoperă toate zonele țării, muzică de petrecere, muzică ușoară romānească și internațională, muzică instrumentală de virtuozitate, café-concert, muzică țigănească și Dj pentru pauzele de respiro.

De asemenea asigurăm sonorizarea necesară pentru realizarea actului artistic compusă din echipamente audio de ultimă generație, microfoane wireless ce asigură mobilitatea interpreților, sistem de lumini, mașină de fum.

Programul nostru artistic se adresează tuturor celor care doresc să aibă alături īn momente de sărbătoare o trupă de tineri muzicieni ce iubesc muzica, s-au născut cu ea īn suflet și-n grai, iar entuziasmul și fervoarea cu care ei o cāntă cu siguranță vă vor face și pe dumneavoastră să o iubiți. Petrecerea dvs. se va transforma īntr-un adevărat spectacol ce va deveni apoi una dintre cele mai frumoase amintiri.

Așadar, dacă vă doriți o nuntă de neuitat, vreți ca micuțul dvs. să fie sărbătorit așa cum se cuvine la botez, sau aveți un eveniment ce merită celebrat īntr-un mod deosebit, petrecere corporate sau zi de naștere, Formația Zestrea Lăutarilor vă oferă muzica ideală.

Pentru a fi la curent cu activitatea formației accesați pagina noastră de Facebook!
 • Adauga la favorite
 • Cere detalii
 • trimite unui prieten
 • printeaza
 • Pune pe Facebook
 • Pune pe Twitter!

Comentarii(1)

Formatia Zestrea Lautarilor este cea care ne a oferit o nunta de vis! 4 tineri talentati, frumosi, pregatiti sa ofere un eveniment deosebit! Recomandam cu caldura Zestrea Lautarilor pentru a face din evenimentele dvs, amintiri de neuitat! Multumim ca ati fost alaturi de noi😚
27 Aprilie 2015, 10:22:54
Trebuie sa fii logat pentru a comenta. Apasa aici pentru a te inregistra!


Forum
Corvaris Events

De curand au renovat intreg localul. Au 2 saloane: - unul de maxim 80 de persoane - unul de maxim 110[...]

DJ Gabi - Un DJ Serios...

L-am cunoscut pe Gabi în urma cu 5 ani la recomandarea unor prieteni Aveam nevoie de DJ pentru[...]

Restaurant nunta Radauti

Buna fetelor, Daca sunteti in cautarea unui local de nunta in Radauti, recomand cu toata inima,[...]

Restaurant Colieri

Pentru cele interesate in o locatie frumoasa pentru a va organiza nunta in Radauti, va recomand cu toata[...]

Cea mai Buna Formatie...

Buna seara, dragele mele Tineti cont ca MUZICA este "ingredientul" principal, pentru ca o[...]