Buna fetelor! Am si eu o superba rochie de mireasa care m-a facut foarte fericita in ziua nuntii. Dupa mult timp de gandire, cu greu m-am hotarat sa o vand, este pacat sa o strice timpul in sifonier cand poate face si alta mireasa fericita! Rochia a fost purtata o singura data si este in stare impecabila (nu este agatata, rupta sau patata). Va garantez ca in realitate este mult mai frumoasa decat se poate vedea in poze! Rochie de mireasă în formă de A Material- strat superior: satin ,culoarea: Ivoire Decolteu faţă: cu umerii căzuţi şi decolteu adânc Decolteu spate: cu umerii căzuţi Detaliu corsaj faţă: broderie cu aplicaţii de mărgele Detaliu corsaj spate: broderie cu aplicaţii de mărgele si fermoar spate Talie: talie naturală Detaliu fustă faţă: broderie cu aplicaţii de mărgele Detaliu fustă spate: broderie cu aplicaţii de mărgele şi straturi de volănaşe de organza Lungime fustă: trenă capelă Masura: 38 Pret: 2200 ron Penru mai multe detalii si poze ma puteti contacta la urmatorul numar de telefon:0768.729.621 Mentionez ca sunt din Bucuresti Mult succes la pregatiri, viitoare miresici!
Fişiere ataşate: |

rochie bust.jpeg [ 23.74 KiB | Vizualizat de 3705 ori ]
|

rochie fata.jpeg [ 23.06 KiB | Vizualizat de 3705 ori ]
|

rochie spate.jpeg [ 24.81 KiB | Vizualizat de 3705 ori ]
|
|