Ultima vizită a fost: Acum este 07 Iul 2025, 20:53

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 2 mesaje ] 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Vand Rochie mireasa White Lady + voal asortat + diadema
MesajScris: 19 Apr 2010, 22:49 
Nou Venit

Rochia este modelul 23 din colectia White Lady 2008. Cumparata in septembrie 2008, de la o miresica care a avut nunta in august 2008 si purtata de mine in iulie 2009, curatata si pastrata in husa ei originala. Din fericire calitatea ei exceptionala a facut-o sa se patreze ca noua! Asta se poate observa atat din poze cat si in detaliu la proba.
Marimea este 36-38. Eu am 1,62 si 49-50 kg. Eu am purtat-o cu tocuri de 6 cm. Pentru mai putin de 1,60 se poate scurta fara probleme. Nu sunt prea dotata la bust (75 b), insa rochia se inchide cu corset, deci se poate strange mai mult sau se poate strange mai putin. La bust, rochia are montate cupe. Cupele pot fi indepartate sau inlocuite cu unele mai mari (daca e cazul). Modelul original a fost putin modificat: a fost putin decoltata si i-au fost atasate bretelute care se pot scoate fara probleme.
Culoarea este crem foarte deschis , ceva spre ivory. Este foarte foarte comoda si, zic eu ,delicata. Rochia este din tafta de matase, cu o danteluta fina pe o parte pana jos,unde incepe volumul, si de jur imprejur pe solduri (tot acolo unde incepe volumul). Danteluta aceea este batuta cu margelute fine si cristale stralucitoare, dar cristalele sunt doar din loc in loc, asezate cu bun gust. In ziua si noaptea nuntii am simtit ca plutesc pur si simplu in ea si m-am simtit extraordinar. O dau cu tot cu voal White Lady asortat, nou, cumparat de nasa mea cu 200 ron. Voalul are atasat un pieptene cu perle si cristale facut pe comanda Ofer cadou diadema (am 2 diademe, viitoarea miresica o va alege pe cea potrivita pentru ea).
Rochita este superba! Avantajeaza fetele mai micute de inaltime (1,55-1,65), da un aer delicat , elegant si rafinat. Este foarte comoda si foarte foarte frumoasa!!
Rochia este ajustabila si se potriveste fara discutie atat unei persoane cu dimensiuni ceva mai mari decat ale mele cat si uneia cu dimensiuni ceva mai mici. Cea mai importanta este proba. Atunci va veti da seama exact cum vine pe corpul vostru. Si s-ar putea sa aveti o surpriza foarte placuta, asa cum am avut si eu cand am probat-o prima data :)
Rochia poate fi probata in Pitesti. Daca o sa am drum prin Bucuresti sau Iasi, va anunt si daca e cineva interesat o voi lua cu mine.
Pret de vanzare total 700 RON negociabil!

Fişiere ataşate:
Poza3.jpg
Poza3.jpg [ 223.63 KiB | Vizualizat de 3740 ori ]
Poza2.jpg
Poza2.jpg [ 146.31 KiB | Vizualizat de 3740 ori ]
Poza1.jpg
Poza1.jpg [ 164.12 KiB | Vizualizat de 3740 ori ]
Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: Re: Vand Rochie mireasa White Lady + voal asortat + diadema
MesajScris: 28 Apr 2010, 12:35 
Nou Venit

Nu vrea nimeni rochita mea? :sad: ...sa stiti ca e intr-adevar deosebita :neyes: ....va veti convinge de asta cand o sa o vedeti in realitate ;) ...nu uitati ca pretul este negociabil!! :nblink:

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 2 mesaje ] 

Ora este UTC + 2 [ DST ]