Vand rochie de mireasa Maggie Sottero, model Ruby:
http://www.maggiesottero.com/dress.aspx ... le=R1030HC Rochia este culoarea ivory, forma A-line, dintr-o singura bucata, cu o trena absolut superba ce se poate prinde la talie sau tine pe un deget, la spate corsetul se inchide cu sireturi din satin lungi ivory, materialul este dantela brodata cu diferite feluri de paiete si perle, iar talia este accentuata de o panglica de satin ivory. Rochia este absoluta NOUA si nepurtata, cumparata in martie 2009 din SUA. Eu am primit doua rochii de mireasa cadou si mi-am ales una pe care sa o port. Atunci cand am probat-o aveam 1.75m si 67kg si imi venea perfect. Masura este 10 in SUA si 40-42 in Europa, dar datorita corsetului ea poate imbraca la fel de frumos masuri intre 8 si 12, in functie de conformatia fiecareia.
Cadou: Manecute inguste detasabile din dantela rochiei + voal de culoare ivory, brodat pe margine cu aceleasi paiete ca cele de pe rochie, dublu, lung pana la nivelul soldurilor.
Pret cumparare: 2500$
Pret vanzare: 1900 $ (negociabil)
Rochia se afla in Bucuresti, dar asigur transport gratuit catre orice oras din Romania.