dienuka1984 scrie:
Logodnica, noi o sa avem agentie de deco..asta e clar...si dupa parerea mea nu sunt tocmai ieftine (35-50 de mil....nush daca ii iei din drum), dar...subliniam faptul ca e nevoie de domnisoarele de onoare (ptr ca despre asta era vb in dezbaterea pro si contra)ptr ca cei de la agentie nu vor sta sa iti puna florile in piept invitatilor, si poate sunt unii care prefera sa isi deco singuri masinile ptr ca orice serviciu costa(repet)....se gandesc ca daca cumpara tot ce au nevoie si mai au si pers care sa se ocupe de asta(d-soarele de onoare)...de ce sa plateasca un serviciu in plus.....eu stiu ca o sa avem mai putini dureri de cap si mai putin stres ptr ca vom apela la serviciile unei agentii, dar tre sa recunoastem ca desi e varianta cea mai usoara e si cea mai costisitoare....
nu vreau sa prelungesc discutia

eu sunt Pro domnisoare de onoare - ca sa fiu in spiritul dezbaterii. nu conteaza ce le-am rugat sa faca..eu mi-am permis sa o rog pe d-sra mea de onoare sa-mi cumpere una alta in ultima zi; si a avut de alergat serios, ca descoperisem ca lipseau multe. si nu mi-a stat nimic pe cap in ziua aceea. imi aminteam ceva, rugam in secunda urmatoare pe cineva sa ma ajute. Recunosc ca am avut agentie si noi, pentru aranjatul meselor, al salii, al bisericii si pt artificii. nu-mi pare rau ca am cheltuit pt agentie, mai degraba consider ca am investit in linistea mea, in placerea mea si a invitatilor, in amintirile care ne-au ramas. asa cum e si cu pozele din acea zi, dar asta e alta discutie si iar o sa imi spuneti ca nu despre asta vorbim

oricum ar fi, nunta e o cheltuiala, ca o faci cu o agentie, ca o faci tu cu bratele tale, sau cu bratele altora..tot o cheltuiala ramane. fiecare probabil ca are preferinte pe ce isi cheltuie banii la propria nunta.
p.s. laura lucreaza in domeniu si stie exact care sunt preturile.