Planuisem o nunta deosebita, mare parte a invitatilor stiam ca-s oameni care apreciaza muzica de calitate si distractia. Ca atare...ne-am propus sa alegem pe cei mai buni... am audiat cateva formatii de pe acest site, a fost greu,pentru ca fiecare formatie incearca sa faca tot posibilul pentru a canta cat mai bine, stilurile difera si ce gaseam la unii...le lipseau celorlalti. Intr-o zi ,am avut placerea si privilegiul de a cunoaste aceasta formatie, ARTISTIC BAND, care pe aceasta cale tin sa le multumesc,pt ca am avut parte de o nunta de vis... Sunt o adevarata echipa,profesionisti si entuziasti. Au toti studii superioare de specialitate,le-am fost clienti, iar acum am ramas prieteni. Ca fiecare dintre mirii care acceseaza acest site in cautarea unei formatii pentru nunta si noi ne-am dorit o nunta deosebita asa ca ce pot sa spun este ca cine isi doreste intradevar muzica de calitate, de toate genurile si fara pauze intre cantari...sa va caute. Puteti intra si pe site-ul lor sa va convinge-ti. Urez succes tuturor celor ca-si cauta ..Credeti-ma deja i-ati gasit odata ce ati accesat site-ul lor....

:napplause::napplause::napplause: