Eu in mare parte de pe site-ul vostru minunat m-am inspirat pentru aproape orice.....cu pozele gasite in galeria voastra mi-am gasit decorul de vis,pantofii de mireasa,coafura,aranjamentele de masa....apoi am inceput sa cumpar si revista...in care "apropo"voi aparea si eu
Cat despre rochita de mireasa...Da...de pe un site am "racolat-o"...fusesem la probe si nimic nu ma frapa,vazusem mii de poze pe net si nimic...pana am vazut-o pe ea

...mi-a luat mintile pur si simplu,mi-am calcat pe toate principiile mele(ca eu nu o sa fiu "bridezilla",ca eu nu dau mult pe rochie etc).Pentru ca este un brand renumit si foarte scump(comandata la singurul distribuitor al brand-ului in Romania ma ajungea 1800 de euro

) n-am indraznit sa sper ca va fi a mea insa am visat...oooo da am visat mult la ea !!! Si asa au inceput rotitele sa-mi functioneze...am cautat adresele magazinelor din SUA(pentru ca acolo este producatorul)am vazut ca au reprezentanta si in orasul in care am membrii ai familiei,am pus mana pe telefon si uite asa(povestea e lunga)intr-o saptamana aveam rochita comandata

Inca sunt socata de cate poate face internetul asta....