Buna.Din punctul meu de vedere un moment artistic, chiar doua sunt binevenite oricand la o nunta, dar nu mai mult, si cred ca cele improvizate atunci sunt cele mai frumoase.
Pentru a sustine afirmatiile mele as putea sa va povestesc un mic moment artistic de la nunta surorii iubitului meu. A fost un moment original, improvizat in timpul furarii miresei, nu stiu daca voi putea reda prin cuvinte atmosfera de atunci dar voi incerca.
Ca la orice nunta s-a furat mireasa, aici fiind furata de 2 verisoare, vreo 3 verisorii buni , vreo 3 buni prieteni ai miresei plus un frate (o gasca de nebuni atunci cand se intalnesc

). Se negociaza pretul si se asteapta mireasa doar ca cei ce o purtau pe brate se opresc la usa salii fara sa intre, o inconjoara, in acel moment incepe sa se auda cu putere melodia "Pitbull - I Know You Want Me" si se indrepta pe ritmurile muzicii spre centrul salii unde danseaza axact ca in videoclip pana la terminarea melodii. Pot spune ca acel moment a facut deliciul nuntii lor, toti au fost foarte incantati dar si uimiti, mai ales mirele deoarece mireasa e mai conservatoare si se cam fereste sa danseze in public.
Pot spune ca acel moment este imortalizat foarte bine si pe caseta unde sunt adaugate din loc in loc fragmente din videoclipul original.