Eu va spun sincer ca, desi au trecut doar 3 ani de la nunta mea, as schimba destul de multe lucruri.Intre timp, am la activ si multi ani de ghid....

in care m-am inspirat zic eu cu folos.
Daca e sa repet experienta , as incerca sa fiu atenta la urmatoarele lucruri:
1.locatia, chiar daca trebuie sa o rezervi cu mai mult timp inainte trebuie sa fie una frumoasa.Imi plac restaurantele mari, spatioase, cu mese rotunde(recunosc e o fixatie), sau nuntile la cort.
2.As face nunta intr-o luna de primavara, sa nu ma doboare caldura cand fac sedinta foto.
3.Nu as face deloc economie la fotograf.Cred ca e foarte important , pt ca sunt singurele amintiri care raman.Si sunt multi fotografi buni si talentati, care nu lucreaza scump.TRebuie doar putina documentare inainte de nunta.
3.Meniul este foarte important la restaurant.Mancarea trebuie sa fie buna, si aperitivul ales cel mai bogat fata de restul mancarii.Oamenii de obicei ajung infometati si este singura mancare la care nuntasii sunt foarte atenti
4.Aranjamentele le-as face clar cu o agentie.Economisesti timp si persoane calificate iti pot deschide ochii sa faci niste lucruri minunate pt nunta ta, la care din lipsa de timp si experienta nici nu te gandesti.
5.As alege flori de sezon.
6.Muzica este foarte importanta!Chiar daca se alege DJ sau formatie, e preferabil sa se stie ce repertoriu au cei care vor da tonul nuntii mele.
7.Tortul, este foarte important pt ca este unul dintre momentele cele mai importante ale nuntii.L-as alege cu multe fructe sau cu inghetata.
8.Rochia de mireasa, trebuie sa fie exact ce am visat!Daca nu imi permite bugetul as cumpara de la o fosta mireasa ceea ce visez.
9.As dansa si as zambi toata nunta, pt ca mirii influenteaza restul invitatilor.
10.As face poze cu persoanele dragi din viata mea(bunici, frati, prieteni dragi).Esti furat de moment si dupa ce trece nunta iti dai seama ca nu ai nici o poza cu bunica ce te-a crescut...si e pacat....
11.Aranjamentele nu le-as face voluminoase, dar de efect si in ton cu locatia.Nu as pune nimic artificial(gen pene) in aranjamente chiar daca sunt la moda.
12.As da la marturii ceva care sa le aminteasca nuntasilor de noi.Gen:o rama foto in care sa puna o poza de la nunta noastra.(iesiti mai ieftin decat cu clasica sticla de tuica sau vin si prajitura)
13.Nu as alege de la restaurant un meniu all inclussive.As negocia sa aduc bautura de acasa.
14.Nu as impodobi masinile
14.La biserica as alege lumanari mici.In primul rand pt ca cele lungi, dar care nu ajung pana in pamant sunt grele si in loc sa ascultam slujba astept sa se termine cat mai repede pt ca nu mai pot rezista.As pune aranjamente mici si elegante pe lumanari.
Unele dintre lucrurile pe care le-am enumerat mai sus le-am facut si la nunta mea, unele habar nu aveam de ele,
Oricum , e un moment minunat din viata noastra.Eu as face nunta in fiecare an , pt ca am iubit sa fiu mireasa si emotia pe care mi-a oferit-o acea zi.