Si la noi sunt traditii de genul:hora miresei in fata blocului,ruptul colacului,dansatul gainii,furatul miresei,calcatul mirelui pe picior etc etc etc...unele dintre ele nu-mi plac absolut deloc si voi incerca pe cat posibil sa le evit....eu zic ca am evoluat deja...suntem prea eleganti,rafinati si maturi ca sa mai facem asemenea tiganii !Acum preferam nuntile simple,fara"surle si trambite"ca tobele si acordeonul...fara toti vecinii iesiti la geamuri sa se holbeze care cum e imbracat...fara aceste tiganii...preferam discretia si intimitatea acestei zile deosebite alaturi doar de cei mai dragi noua!!!!!
DAR la urma urmei fiecare este liber sa faca cum isi doreste si cine sunt eu sa judec pe cineva?doar imi exprim parerea mea si atat...NU-MI PLAC NEAM
Am vazut pe la zecile de nunti la care-am fost tot felul de minunatii, dar faza pe care nu o vom uita prea repede si din cauza careia rad si acum de-mi dau lacrimile a fost la nunta unor amici(care deja au divortat)cand miresica foarte superstitioasa si "traditionala"de felul ei

a vrut cu tot dinadinsul sa-si calce miresoiul pe picior.....mai oameni buni cand in mijlocul slujbei la Biserica s-a trezit sa-si ridice poalele si sa-l calce pe bietul om cu toata puterea ei (de vreo 80 kg)si el a urlat si de durere si ca s-a speriat foarte tare

de nu stia nimeni cum sa reactioneze...sa radem?sa fim speriati?sa ne fie teama ca-i zboara coronita din cap?

A fost foarte tare si de genu:sa nu faceti asa ceva acasa !!!
Si alta faza recenta de anul trecut...care nu a fost amuzanta deloc(eu il calcam in picioare pe idiot),la nunta celei mai bune prietene care era si insarcinata ,"un taran"(ca altfel nu-i pot spune...si am pus in ghilimele pentru ca respect taranii veritabili asa ca bunici mei)s-a gandit sa faca miresica sa lacrimeze ca asa e datina sa plangi la legatoare...dar cum?a stors o ceapa in maini si a uns-o pe fetisoara ei frumoasa foc si machiata superb......a uns-o pana i-a venit sa cada de pe scaun de usturime si scarba ce i-a provocat mirosul(faza tare este ca ea in nebunia si hora din jurul ei nu a observat cand ii dadea cu mainile unse pe fata....doar i s-a facut rau si nu stia ce miroase asa de ingrozitor si de ce plange...ABIA PE FILMAREA NUNTII AM VAZUT EXACT MOTIVUL LACRIMILOR EI...nimeni nu a observat atunci...ce chestie tampita nu?