Citat:
Buna tuturor! Eu sunt Carmen si am nunta pe 25 august la McPietroasa. In afara de locatie,dj si rochia de mireasa nu am nimic altceva pregatit. Sunt in cautare pe net toata ziua, mai ales ca doar la 1 aug ajung in tara, si totul trebuie aranjat dinainte. V-as ruga sa ma ajutati cu cateva informatii, daca sunteti buzoience si sunteti cuprinse de febra pregatirilor. 1. Pentru tortul de nunta am gasit cateva modele si nu stiu daca in Buzau sunt
laboratoare de cofetarie care fac la comanda.
2. Salon de coafura pentru mirese
3. Buchetul de mireasa, si aici am 2-3 modele. Oare doamna de la Casa Casatoriilor imi poate face cum vreau?
4. Aranjamentul salii, cam cat costa cu D-na Antohi, sotia patronului
5. Cameraman si fotograf, imi puteti recomanda pe cineva de incredere?
Imi este greu sa organizez totul de la 4000 km distanta, mai ales ca nu am frati sau surori, parintii sunt cu mine, iar urbea noastra natala s-a schimbat mult in cei 5 ani de cand am plecat. Sper sa ma descurc cu ajutorul vostru si va multumesc anticipat!
Buna Carmen. Si eu sunt cam in aceeasi situatie cu a ta...incerc sa rezolv problemele prin telefon si

Am totusi un avantaj-mai am 1 an.

Si eu voi avea nunta in aceeasi locatie ca si tine. Nici eu nu mai stiu prea multe despre Buzau...dar din ce am auzit Cofetaria Evelyn ar fi printre cele mai apreciate. Nu stiu insa daca fac tortul dupa modelul ales de tine sau fac doar dintre modelele lor. Dar mie cei de la MC Pietroasa mi-au zis ca se vor ocupa ei de tort...adica il vor lua de la cofetaria de care iti spuneam mai sus. Sper sa pot sa merg si sa-l aleg eu inainte de nunta. Tie ce ti-au zis cei de la Pietroasa? Ce DJ ai gasit? Poti sa mi-l recomanzi si mie? Poti sa-mi spui cam cat te costa meniul? Spor la pregatiri.