Ultima vizită a fost: Acum este 30 Aug 2026, 10:59

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 145 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Bacau 2006
MesajScris: 27 Feb 2006, 13:57 
Diva

Citat:
buna, dak vrei cu adevarat un stilist super bun eu ti-l recomand din toata inima pe un tip pe nume radu care lucreaza la salonul Select din bacau,si care foloseste numai produse de calitate...

:D normal ca-l stiu pe radu, ma tund la el din clasa a 9-a. doar ca nu prea se baga la coafuri de mirese (mi-a spus odata, vorbind diverse, cat eram pe scaun; poate a inceput sa faca si din astea? :ok:)

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: Re: buna fetelor
MesajScris: 27 Feb 2006, 14:06 
Diva

Citat:
si eu sunt tot din bacau si am nunta anul acesta in septembrie,am inchiriat un dj super si restaurantul,am o mica nehotarare si as vrea si parerea voastra dak se poate. mi-as dori f mult sa inlocuiesc inervantele flori din piept ale nuntasilor care strica rochiile doamnelor ...prin a oferi o floare tuturor doamnelor si domnisoarelor (un iris alb)mie mi se pare o idee geniala...dar mi-e frica de reactia oamenilor care s-au obisnuit cu florile acelea...

mda... te inteleg cu reactia oamenilor. si eu am vrut sa renunt la faza asta cu floricelele, dar apropiatii mei m-au sfatuit sa nu renunt. si am mai auzit si pe altii zicand ca pastreaza chestiile alea si se bucura cand le primesc, cica in semn de respect. eu inca sustin ca faza cu florile naturale, oferite, e super. si am mai auzit cazuri. :ok:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Mar 2006, 15:27 
Diva

Citat:
da ai dreptate radu nu se baga la facut cocuri...eu una nici nu vreau coc pt k maturizeaza prea mult(cel putin pe mine da)asa k vreau ceva gen Pamela Anderson,bucle zburlite,ceva "anormal",urasc lucrurile comune.cine iti orneaza sala?
ce muzica ai?

mda... parul meu e cam ciudat, ondulat aiurea ):(. mi-ar fi placut sa il las desfacut, ori sa-l indrept, ori sa-mi fac niste bucle gen anii '40... whatever. chestia e ca, daca vremea nu e perfect uscata si calda (adica chiar si numai daca e innorat, nu e nevoie sa ploua...), parul meu "o ia la vale", adica se umfla f tare, se increteste si-mi strica ziua :((
asa ca probabil imi voi face un coc la ceafa, simplu, fara zulufei, buclite de oite si alte alea... sa nu ma incomodeze nimic.
cat despre muzica, am o formatie... nu-mi aduc aminte cum il cheama pe tipul cu care am vorbit (rusine sa-mi fie, ca era simpatic :~*)... ceva cu B...
cu decoratul inca nu am vorbit. mi s-au recomandat insa 2 firme (sau persoane, zi cum vrei), una e fiesta party service (chiar si aici pe site m-a "agatat" o tipa de acolo) si a doua e o doamna, dana filimon. cred ca saptamana asta sau cea viitoare voi stabili o intalnire macar cu una din ele...
dar tu? unde, cand, cu cine? (ma refer la muzica si decoratiuni, rochie, etc)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Mar 2006, 22:57 
Diva

Citat:
torturi super tari am vazut la un laborator nou facut(cat de cat nou)sus la Barati e o vila rosie pe partea dreapta face niste torturi superbe...eu mi-l fac numai din fructe nu vreau gen diplomat,ciocolata...bla bla

am auzit si eu de laboratorul ala, chiar am vrut sa intreb pe forum daca stie cineva ceva... mi-a spus de el o colega, dar care a papat doar prajituri facute acolo, nu si torturi de nunta...
ei, daca am gasit o a doua parere buna despre el... ma duc sa-l caut. colega mea nu stia exact unde e, auzise doar ca la barati... :ok:

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: Re: hello
MesajScris: 18 Mar 2006, 18:41 
Diva

Citat:

am bagat si eu de seama ca s-au cam linistit bacauancele noastre :blink:
anyway, e o intreaga discutie aici: la filmare vrei cu o camera sau doua, vrei pe caseta sau pe dvd, vrei montaj sau filmulet de prezentare.
:wacko: daca nu te-am ametit destul, urmeaza partea de foto: vrei pozat pe film clasic sau digital, vrei album foto special de nunta, sau doar pe cd.
am sa-ti trimit pe privat un link sa-ti faci o idee.
ce ai facut cu decoratiunile?
pt. toate miresicile: stiati ca se pune de un targ de nunti in bacau, la sfarsitul lui aprilie?:cool:

am auzit si eu ca ar fi targ de nunti la sfarsitul lui aprilie. chestia e ca pt mine va fi cam tarziu, ca eu am nunta in iunie si pana cand va fi targul imi voi fi cumparat majoritatea lucrurilor :mellow: asta e! sa se bucure celelalte mirese de targ :D
cat despre cameraman si fotograf, eu am, dar nu stiu pe cine si cu cat, ca s-a ocupat nasul si a zis sa nu-mi fac probleme nici de calitate, nici de bani :wacko: am sa insist totusi cu intrebarile la el, poate imi zice pana la urma si va spun... :ok:
voi ce-ati mai rezolvat?

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: Re: motto invitatii nunta
MesajScris: 20 Mar 2006, 16:10 
Nou Venit

Citat:

vezi si aici la invitatii, (sau iti trimit eu pe privat daca imi spui)
multe texte sunt prea dulci pentru gustul meu, dar sunt si cateva simpatice :p
sa-mi spui si mie daca ai mai gasit prin alta parte, ca tre sa ma ocup si de asta
pa

buna,
chiar te rog daca se poate sa-mi trimiti texte si motto pt invitatiepe adresa mea de email, astept , te pip si merci mult. mimisor:-*

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: vals
MesajScris: 28 Mar 2006, 13:54 
Nou Venit

fetelor am si eu inca o problema printre altele( ca sunt destule ) soacra mea ma pune sa dansez la deschiderea nuntii vals.habar nu am cum se danseara .nu este asta o problema ca invat eu pana la urma.problema este ce vals ar fi mai frumus, sa nu-mi spuneti si voi de strauss ca nu vreau. ce imi sugerati ?ce cataret si ce melodie. astep sugestii de la voi viitoare sau foste mirese., va pup. :-*

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: Re: si linistea apasa....
MesajScris: 28 Mar 2006, 16:28 
Diva

Citat:
HELLOOOOO!

mai e cineva pe aici?:-`

mai sunt eu... :(( cam slaba conversatie la bacau...
in fine, lasa ca vorbesc eu :D
eu am nunta pe 10 iunie, la parc, cununia religioasa la ora 18 la sf nicolae, formatie, nu dj, verighetele le-am luat de la luceafarul, rochia mea si costumul mirelui de la alb si negru, invitatiile de la logotip, mi-am mai luat 2 perechi de pantofi :p... de cameraman si fotograf va spuneam ca am, dar nu stiu cine... si cred ca atat. cocarde si marturii imi fac singura, dar mai incolo. de flori chiar nu m-am interesat, dar mai e timp. cu decoratul salii inca n-am vorbit... tortul il fac la barati... bijuteriile le primesc cadou :D... cu asta chiar am terminat :p
acum va astept si pe voi :D

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: Re: si eu sunt pe aici
MesajScris: 28 Mar 2006, 17:02 
Senior

salut fetele, ce mai faceti? Nu prea am mai vb de mult...ma bucur ca stati bine cu pregatirile..eu dupa cum v-am spus, nu prea am multe pregatiri, deoarece fac doar cununia civila anul viitor, nu ne-am hotarat cand va fi si cea religioasa, insa sunt adicta revistelor de mireasa. Am facut colectie, am peste 10...si tot timpul cand ma uit prin ele...simt fluturasi in stomac. Ce sa va mai spun..sunt f emotionata cand ma gandesc, dar sper ca veti impartasi clipele minunate pe care le veti trai voi, inaintea mea si cu mine...eventual sa arata-ti si poze, daca nu va deranjeaza! v-am pupat

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: Re: si linistea apasa....
MesajScris: 28 Mar 2006, 17:05 
Nou Venit

ooo.. pai stai bine cu pregatirile.eu am nunta pe 3 iunie . cununia tot la sf nicolae dar sunt in urma cu poregatirile. nu am luat rochia nici verichete si nici invitatii, mai ales tort nimic, mama cate mai am de facut.am o asptamana concediu, sper sa le rezolv pe toate
:mellow: am inchiriat restauratul,,MISSISSIPPI", muzica(dj evident), aranjarea salanului si am vb si la bisrica. vreau sa te intreb.ce pui in marturii? orez si bomboane sau ce?
a la luceafarul ai gasit verigehe? sunt frumoase ajuta-ma si pe mine si indruma-ma unde sa caut .dupa cum stii eu locuiesc in ct, dar fac nunta acolo si toate cumparaturile le fac dupa Pasti din bacau si nu cunosc magazinele pe acolo. ce bijuterii ai ales/.aur , argint, perlutze? astept raspuns. parul unde il faci? mama cate sunt si eu nu am facut nimic, ma apuca groaza. te pup. o zi buna

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: Re: vals
MesajScris: 28 Mar 2006, 17:12 
Senior

Citat:
ce imi sugerati ?ce cataret si ce melodie. astep sugestii de la voi viitoare sau foste mirese., va pup. :-*

ti-am dat un msg privat .. vezi daca l-ai primit si spune-mi daca iti este folositor.

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: Re: vals
MesajScris: 28 Mar 2006, 20:31 
Diva

Citat:
fetelor am si eu inca o problema printre altele( ca sunt destule ) soacra mea ma pune sa dansez la deschiderea nuntii vals.habar nu am cum se danseara .nu este asta o problema ca invat eu pana la urma.problema este ce vals ar fi mai frumus, sa nu-mi spuneti si voi de strauss ca nu vreau. ce imi sugerati ?ce cataret si ce melodie. astep sugestii de la voi viitoare sau foste mirese., va pup. :-*

faza cu valsul o stiu si eu. din cate am vazut aici... cica se poate sa nu fie neaparat vals. eu stiu sa dansez, dar prietenul meu are 2 picioare stangi si 2 urechi surde la muzica :D (e complet afon). asa ca... m-am gandit sa-i usurez sarcina si nu se va canta strauss sau mai stiu eu ce vals clasic. noi ne-am gandit la holograf, "sa nu-mi iei niciodata dragostea". e vals, mai lent, desi e cam sirop pentru gusturile noastre.
asa ca vezi si tu eventual o melodie care sa aiba si un mesaj potrivit ;)

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 145 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]