Citat:
da ai dreptate radu nu se baga la facut cocuri...eu una nici nu vreau coc pt k maturizeaza prea mult(cel putin pe mine da)asa k vreau ceva gen Pamela Anderson,bucle zburlite,ceva "anormal",urasc lucrurile comune.cine iti orneaza sala?
ce muzica ai?
mda... parul meu e cam ciudat, ondulat aiurea ):(. mi-ar fi placut sa il las desfacut, ori sa-l indrept, ori sa-mi fac niste bucle gen anii '40... whatever. chestia e ca, daca vremea nu e perfect uscata si calda (adica chiar si numai daca e innorat, nu e nevoie sa ploua...), parul meu "o ia la vale", adica se umfla f tare, se increteste si-mi strica ziua

(
asa ca probabil imi voi face un coc la ceafa, simplu, fara zulufei, buclite de oite si alte alea... sa nu ma incomodeze nimic.
cat despre muzica, am o formatie... nu-mi aduc aminte cum il cheama pe tipul cu care am vorbit (rusine sa-mi fie, ca era simpatic

)... ceva cu B...
cu decoratul inca nu am vorbit. mi s-au recomandat insa 2 firme (sau persoane, zi cum vrei), una e fiesta party service (chiar si aici pe site m-a "agatat" o tipa de acolo) si a doua e o doamna, dana filimon. cred ca saptamana asta sau cea viitoare voi stabili o intalnire macar cu una din ele...
dar tu? unde, cand, cu cine? (ma refer la muzica si decoratiuni, rochie, etc)