Ultima vizită a fost: Acum este 20 Mai 2025, 03:39

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 501 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5 ... 26  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Suceava
MesajScris: 19 Feb 2007, 19:29 
Diva

Stiu ca raspund intrebarii tale (firma decoratiuni) cam tarziu (dupa 2 luni si ceva), dar abia acum am intrat si eu pe forumul de aici, pana acum nu ama vut timp, am vizionat doar fotografii. firme sunt. eu stiu de existenta a 3: design art, perfect party si party design. perfect party e langa fostul universall, design art e in burdujeni, iar party design e in centru vis-a-vis de lumiax (pe langa casa de cultura)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Feb 2007, 15:55 
Diva

cu placere! da si eu sunt! in septembrie anul acesta va fi momentul mult asteptat! tu cand ai nunta si unde?

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: Re:rochia
MesajScris: 27 Feb 2007, 16:04 
Diva

salut! si eu am auzit ca in cernauti sunt rochii superbe si ieftine si am de gand sa merg si eu pe acolo, dar asta mai peste vreo 2-3 luni, ca nu vreau sa imi iau rochia pre repede si apoi sa nu imi mai vina, ca mai stiu cazuri din astea...spor la toate in gasirea rochiei visate...:wok:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Feb 2007, 03:03 
Diva

posibil...eu m-am uitat la foto a ta da nu imi pari cunoscuta...poate asa din vedere doar, nu stiu(?)
in legatura cu firma de decoratiuni, eu am ales perfect party, cea din itcani...mi s-a parut ca are cele mai bune preturi si calitatea e buna si imi place ceaa ce fac...
pe curand!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Mar 2007, 02:50 
Diva

da de pe langa universall, sau vis-a-vis de selgros...
scaunul e 3,5 ron, fata de design art unde este 1,5 euro, masa mirilor fara flori e 300 ron si in pachetul asta e inclusa si masa de primire, casuta de bani si cosulete pt flori...la intrare pun tul si e 250 ron, baloanele parca erau 200 ron...mai pun baloane pe mese si astea costa cam 100 parca si servetele cam tot atat. nu mai stiu exact preturile la baloane si servetele si contractul e la logodnicul meu...am sa il intreb si sa vad ce zice...
posibil sa te fi vazut si eu prin oras sau alte locuri dar nu tin minte:)
tu unde ai facut liceul? scoala gen? poate de acolo ne stim...
pe curand!
week-end placut!

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 501 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5 ... 26  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]