Ultima vizită a fost: Acum este 06 Iul 2025, 20:58

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 501 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 26  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: multumesc
MesajScris: 21 Iul 2007, 03:19 
Diva

Citat:
multumesc dragi miresici.
voi merge saptamana asta in oras sa vad ce gasesc pe placul meu.
spor la pregatiri.

multumim la fel si tie!
in centrul com chiar sunt modele dragute...cel putin la un mag are un catalog si vezi acolo si faci comanda...in catalog sunt modele f dragute.
spor! sa ne tii la curent cu ce ai mai facut

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Iul 2007, 03:22 
Diva

Citat:
multumesc dragi miresici.
voi merge saptamana asta in oras sa vad ce gasesc pe placul meu.
spor la pregatiri.

aaaa, am uitata sa va zic...mi-au venit invitatiile azi...sunt superbe...adik ele sunt simple dar imi plac de mor...sunt exact asa cum vroiam...am stat in stres pana au ajuns pt ca le-am comandat pe net si nu vroiam sa am surprize, ca am auzit tot felul de chestii

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Iul 2007, 14:01 
Nou Venit

Citat:

aaaa, am uitata sa va zic...mi-au venit invitatiile azi...sunt superbe...adik ele sunt simple dar imi plac de mor...sunt exact asa cum vroiam...am stat in stres pana au ajuns pt ca le-am comandat pe net si nu vroiam sa am surprize, ca am auzit tot felul de chestii

poti sa ne dai adresa site-ului si codul sa vedem si noi invitatiile tale? textul e inclus in pret? am vazut site-uri care ofereau text gratuit daca comandai un anumit nr de invitatii.
si eu vreau ceva simplu si dragut dar nu banal. am vazut si eu invitatii frumoase pe net dar nu prea am curajul sa comand. daca nu sunt asa cum sunt prezentate?

mult succes la pregatiri.
pupici

P.S.
mersi ca mi-ai spus de centrul comercial. uitasem de ala. eu am vazut prin magazine modele banale sau prea impopotanate si ff scumpe.
ce greu e sa fii mireasa... :nlol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Iul 2007, 19:59 
Diva

Citat:

poti sa ne dai adresa site-ului si codul sa vedem si noi invitatiile tale? textul e inclus in pret? am vazut site-uri care ofereau text gratuit daca comandai un anumit nr de invitatii.
si eu vreau ceva simplu si dragut dar nu banal. am vazut si eu invitatii frumoase pe net dar nu prea am curajul sa comand. daca nu sunt asa cum sunt prezentate?

mult succes la pregatiri.
pupici

P.S.
mersi ca mi-ai spus de centrul comercial. uitasem de ala. eu am vazut prin magazine modele banale sau prea impopotanate si ff scumpe.
ce greu e sa fii mireasa... :nlol:

:nwink: iti dau pm cu site-ul si cu modelul ales de mine...sunt super incantata...tiparirea textului e separata...0,3 ron negru si 0.5 color...invitatiile sunt f acessibile la pret...eu am scutut 100 ron la tottal invitatii si scris, fata de oras:nwink: si au iesit exact ca in oras nici cea mai mica deosebire.
eu recomand firma la care am facut ca modelel sunt super ok si preturile la fel...comunici f ok cu ei si sunt f draguti...eu am descoperit site-ul, asa din greseala:nwink: si m-am cam riscat ca nu stiam nimic de ei si mai ales ca sunt si din oradea si era si comanda pe net fara nici o mostra:D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Iul 2007, 23:34 
Nou Venit

Citat:

:nwink: iti dau pm cu site-ul si cu modelul ales de mine...sunt super incantata...tiparirea textului e separata...0,3 ron negru si 0.5 color...invitatiile sunt f acessibile la pret...eu am scutut 100 ron la tottal invitatii si scris, fata de oras:nwink: si au iesit exact ca in oras nici cea mai mica deosebire.
eu recomand firma la care am facut ca modelel sunt super ok si preturile la fel...comunici f ok cu ei si sunt f draguti...eu am descoperit site-ul, asa din greseala:nwink: si m-am cam riscat ca nu stiam nimic de ei si mai ales ca sunt si din oradea si era si comanda pe net fara nici o mostra:D

s-ar putea sa-mi fac invitatiile singura. am gasit pe net ceva idei... carton colorat bleu, sprei argintiu si cuter. sper sa iasa ceva misto. mai greu va fi cu scrisul... eu am imprimanta color dar as vrea sa fie scris textul cu argintiu. daca nu... voi scrie cu albastru inchis sau verde. ce zici? oare risc prea mult? cand realizez modelul il fotografiez si il pun pe site.
merci mult si pupici

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Iul 2007, 23:42 
Nou Venit

nu mai stiu pe unde am vazut, dar o miresica se lauda ca face invitatiile singura si hartia o face cerata (cu ceara parfumata). stiti cumva cum se face?
:unsure:
pupici si spor la pregatiri la toate miresicile

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Iul 2007, 19:58 
Diva

Citat:

s-ar putea sa-mi fac invitatiile singura. am gasit pe net ceva idei... carton colorat bleu, sprei argintiu si cuter. sper sa iasa ceva misto. mai greu va fi cu scrisul... eu am imprimanta color dar as vrea sa fie scris textul cu argintiu. daca nu... voi scrie cu albastru inchis sau verde. ce zici? oare risc prea mult? cand realizez modelul il fotografiez si il pun pe site.
merci mult si pupici

am o prietena care si-a facut inv si cocardele singurica si au iesit suuuper faine nici nu zici ca nu sunt cumparate...tot ce iti trebuie este rabdare si inspiratie...spor la munca si asteptam sa vedem inv tale.:wok:

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: Re: :)
MesajScris: 25 Iul 2007, 13:00 
Diva

Citat:
mi-au venit vinvitatiile si sunt foarte fericita...imi plac la nebunie..acum trebuie sa le impachetez...pe vineri sau cel tarziu sapt viitoare iau verighetele ca am facut comanda pana la urma...urmeaza si rochita in curand...nu stiu cum sunteti voi, dar io sunt foarte emotionata de toate astea...:nblink:

:napplause:
si eu la fel...(X)
asteptam sa vedem cum arata inv tale...eu am recuperat ap foto si voi face zilele ce vin foto la inv sa vi le arat, sa ziceti cum vi se par:nwink:

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: Re: :)
MesajScris: 25 Iul 2007, 18:07 
Diva

Citat:

:napplause:
si eu la fel...(X)
asteptam sa vedem cum arata inv tale...eu am recuperat ap foto si voi face zilele ce vin foto la inv sa vi le arat, sa ziceti cum vi se par:nwink:

fetelor am fost azi pe la salonul gyani's si mi s-au parut super ok tipele de acolo si produsele care le folosesc. stiti ceva de acest salon? e pe marasesti pe langa mpo.

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: Re: marturii
MesajScris: 26 Iul 2007, 20:43 
Diva

Citat:
Cred ca am rezolvat si eu de coafura.. am vb azi si vine coafeza duminica :ndance:.
Acu... mai am o dilema.. voi va faceti marturii? Cred ca asa se cheama.. chestiutele alea cu bombonele sau cu ce sunt...:blink: Am vazut ca se poarta. V-ati apucat de asa ceva?:nwink:

eu nu fac marturii

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 501 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 26  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]