Ultima vizită a fost: Acum este 30 Aug 2026, 13:32

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 454 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 23  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: pANTOFI
MesajScris: 11 Aug 2006, 16:03 
Diva

gata am pus rochita de civila...nu stiu daca a aprobat-o...sper sa iti placa...:ok:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Aug 2006, 19:11 
Diva

Citat:
gata am pus rochita de civila...nu stiu daca a aprobat-o...sper sa iti placa...:ok:

ai dat lovitura cu verighetele! Mie personal imi plac mult! BV! Sunt interesante!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Aug 2006, 22:07 
Diva

Citat:
ai dat lovitura cu verighetele! Mie personal imi plac mult! BV! Sunt interesante!

mersi mult,venind din partea ta ...chiar ma bucur ...daca ai stii cat am cautat....hai ca amr 8 zile...;)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Aug 2006, 12:00 
Senior

frumoase verighetele ...stilul asta am si eu ....o sa le fac o poza sa le vedeti

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Aug 2006, 12:26 
Diva

Citat:
frumoase verighetele ...stilul asta am si eu ....o sa le fac o poza sa le vedeti

abia asteptam sorina...off ati vazut ca mai am doar 5 zile pana la ziua cea mare....off parca ma trec asa niste emotii..azi ne ducem sa stabilim meniul si cate persoane vin....maine la nasi si la biserica sa ne spovedim.....:ok:

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: Re: Verighete
MesajScris: 14 Aug 2006, 12:36 
Diva

Citat:
Chiar sa le aratzi si tu sun-amun ,eu care le-am vazut cred ca sunt foarte frumoase.

ah Ralucka tu deja ai vazut verighetele ei? sau cum? sau am inteles eu gresit?

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: Re: pregatire
MesajScris: 14 Aug 2006, 13:11 
Diva

Ralucka,eu cred ca sunt doar emotiile ....cum adica tu nu ai pana acum bautura,si nici florile de pus in piept? tu chiar vb serios?noi am dat comanda de tort joia trecuta
cu o saptamana si vreo 1-2 zile asa....le-am luat pe majoritatea de saptamana trecuta astea care ne mai trebuiau ,sa nu ne aglomeram saptamana asta....sotul meu ia concediu maine...sotul tau are dreptul la cinci zile conform legii pt nunta ....al meu a facut cerere sa ii dea plus concediul propriu zis....
eu doar am decupat marturiile...ma apuc sa pun bomboanele abia pe joi-vineri asa sa nu risc sa se topeasca...eu zic sa te grabesti cu bauturile,tort,prajituri,cafea,alune,din astea de rontait,fructe,piscoturi,etc...ca mai ai un pic....k pe urma intrati rau de tot in panica....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Aug 2006, 14:23 
Diva

la civila se da piscoturi si la restaurant?? ca am dilema asta.....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Aug 2006, 15:26 
Senior

l civila poti servi bomboane de ciokolata sau altceva si l restaurant sa ramana piscoturile

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Aug 2006, 15:57 
Diva

Citat:
l civila poti servi bomboane de ciokolata sau altceva si l restaurant sa ramana piscoturile

mersi mult...:lol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Aug 2006, 16:39 
Diva

Citat:
fetelor la cununia mea civila au fost ceva persoane adica cele care au venit la masa au fost si la casa casatoriilor in jur de 35-40 pers, m-am agitat si am cumparat vreo 12 cutii de bomboane foarte bune insa am ramas cu ele ca na erau multe in alea 5 minute de la casa casatoriilor ar fi trebuit sa desfac cele 12 cutii ca sa-i satisfac pe toti insa era greu in 5 mjinute sa le dai si sa bea un paharutz si sa desfaci alea, va sfatuiesc sa luatzi bomboane "Merci" cutie mare care are vreo 30 daca nu ma insel eventual le punetzi de acasa in cupe de inghetata , eu am avut o sticla de 2 litrii de coniac Alexandrion insa nu s-a baut decat 1 sfert, insa cu bomboanele va sfatuiesc sa fitzi practice, ca nu stii cum sa iesi mai repede de acolo ca te usuiesc angajatzii de acolo si e si inghesuiala mare in incaperea respectiva!succes

deci cutie mare de bomboane merci...mersi de sfat...o sa fie si ceva masa acasa...atunci cand ma vor imbraca mireasa..dar cred ca o sa iau ceva prajituri si un vin ceva pt casa sa servim invitatii....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Aug 2006, 17:33 
Diva

Citat:
Da in general acasa vin mai mult rudele, acum la nunta tot asa va fi acasa o gustare si bautura... si piscoturile la restaurant cu sampania.mi-ar fi placut sa fiu asa bogata sa mai pun un rand de sampanie la tort ,,,, dar na... nu sunt.va pup succes

noi am luat 20 sticle de sampanie ...or sa ne ajunga sau sa mai luam vreo 5 asa?
nici nu stiu...ca pe putin la civila vor fi 4-5 sticle de sampanie nu? plus ce se mai da si cand vin invitatii la restaurant....si as mai vrea si la tort...deci ce sa fac?

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 454 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 23  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]