Ultima vizită a fost: Acum este 06 Iul 2025, 20:58

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 501 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 26  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: alte pregatiri
MesajScris: 31 Iul 2007, 14:12 
Diva

Citat:
Am glumit, in legatura cu materialul :p. In rest, cum mai stati cu pregatirile? Ati vorbit cu firme de decoratiuni? Aveti cumva niste preturi pentru huse de scaune? Tre sa incep si eu sa caut... :nblink:

noi avem incheiat contract cu o firma...pretul la imbractat scaune undeva intre 1 euro si 1,55 euro.

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: Re: alte pregatiri
MesajScris: 31 Iul 2007, 18:11 
Diva

Citat:
la noi restaurantu decoreaza cu o firma anume, husele erau 2,5 ron scaunul...in total ma ajunge 7 mil ornatu si am si vazut cam cum vine si e superb
cu cat inainte ati dat invitatiile?io le am, dar mai este o luna jumate pana la nunta

eu deja am impartit aprox jumate din invitatii...apt asta as vrea sa le termin de dat

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: Re: marturii
MesajScris: 02 Aug 2007, 15:19 
Diva

Citat:
Fetelor.... :love: sa nu radeti de mine, da? O:)Eu am o intrebare... ce sunt alea cocarde? :-`O:):love:

cocarde sunt florile ce se pun in piept la invitati, nasi parinti mire:nwink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Aug 2007, 15:20 
Diva

Citat:
A, si am uitat sa va zic ca m-am razgandit si fac marturii pana la urma. Am gasit si saculeti speciali atat de frumusei... Sper sa obtin si o reducere de la tanti vanzatoarea... O:)Si insfarsit am dat si eu comanda de invitatii. Azi sau maine ajung si tre sa le scriu.. dar asta dureaza o zi.. si dupa aia.. la impartit. La bunicii viitorului meu sot, la munte, au obiceiul sa mearga la "chemat" cu sticla de rachiu. Ma gandeam acuma ce tare ar fi sa mergem si noi cu sticluta si paharelul in poseta ca sa le dam invitatii prietenelor noastre:p

si al noi e la fel...noi am dat invitatii la unii din prieteni cu vodka...am umblat cu sticla si paharelul in punguta dupa noi:nwink:
la colegii de serv cu bere si suc si la unii fara nimic...:nwink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Aug 2007, 02:57 
Nou Venit

Citat:
Fetelor.... :love: sa nu radeti de mine, da? O:)Eu am o intrebare... ce sunt alea cocarde? :-`O:):love:

Pana nu demult "cocardele" se numeau "flori de pus in piept la nuntasi" sau, mai demult se numeau "onoratii". Dar trebuie sa fim in pas cu moda... :nwink: Probabil si eu voi pune "cocarde" :D ca "onoratii" nu mai gasim. :)) :nlol:
De unde ai luat saculetii pt marturii si la ce pret...???
Nu ma tenteaza sa fac marturii dar... Intai sa vad ce efect vor avea la nunta ta, ca sigur aflu... :D
pupici

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Aug 2007, 03:02 
Diva

fetelor, sambata asta merg la o coafeza sa fac un test...am nunta si vreau sa vad cum aranjeaza...e undeva prin obcini si m-a programat o coleg de serv, ca cica lucreaza f bine acum astept sambata sa vad...dc nu trebuie sa caut altceva:nwink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Aug 2007, 03:10 
Nou Venit

Citat:
fetelor, sambata asta merg la o coafeza sa fac un test...am nunta si vreau sa vad cum aranjeaza...e undeva prin obcini si m-a programat o coleg de serv, ca cica lucreaza f bine acum astept sambata sa vad...dc nu trebuie sa caut altceva:nwink:

Succes. Sper sa fie ok, sa nu fii obligata sa mai cauti. Asta ti-ar mai lipsi acum...

pupici

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Aug 2007, 03:20 
Diva

Citat:

Succes. Sper sa fie ok, sa nu fii obligata sa mai cauti. Asta ti-ar mai lipsi acum...

pupici

ms! sper sa fie ok

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: Re: multumesc
MesajScris: 03 Aug 2007, 03:21 
Nou Venit

Citat:

multumim la fel si tie!
in centrul com chiar sunt modele dragute...cel putin la un mag are un catalog si vezi acolo si faci comanda...in catalog sunt modele f dragute.
spor! sa ne tii la curent cu ce ai mai facut

Am fost prin oras, dar din cauza unor vesti nashpa primite de iubi meu, nu am facut mare lucru.
Am vazut in bazar rochite frumoase, dar nimic asa cum imi doream eu. Totusi, am vb cu o tipa, ucraineanca, care mi-a spus ca imi face rochia la comanda. Eu voiam bleu, dar nu doar o idee de bleu(voal, broderie), ci din atlas bleu. Probabil imi voi face totul la ea adica rochia, buchetul, cocardele. Nici cocarde trandafirasi bleu nu am vazut... Ori eram noi prea suparati, ori nu erau.
Am vazut tiare, modele de pe net, la doar 30 ron. Unele preturi sunt super...
Trebuie sa merg sapt viitoare iar in oras si poate atunci vad mai multe...

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: Re: multumesc
MesajScris: 03 Aug 2007, 03:31 
Nou Venit

Am o intrebare...
Dac eu am rochita bleu, cum sa-l asortez pe mire cu rochita mea?
Noi ne-am gandit la un costum gri deschis, spre alb la care sa pun o camasa bleu. Merge camasa de mire sa fie bleu?
Mai e varianta cu camasa alba si cravata bleu. Iar peste noapte, cand se incalzeste si da sacoul jos, sa schimbe camasa cu una bleu (totusi sa fim asortati).
Daca aveti alte idei... astept. PLS
Nu stiu de ce imi bat capul cu amanunte de astea pe care nimeni nu o sa le observe, dar mie mi se par importante...

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 501 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 26  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]