Ultima vizită a fost: Acum este 06 Iul 2025, 18:03

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 501 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 26  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: multumesc
MesajScris: 03 Aug 2007, 12:38 
Diva

Citat:
Am o intrebare...
Dac eu am rochita bleu, cum sa-l asortez pe mire cu rochita mea?
Noi ne-am gandit la un costum gri deschis, spre alb la care sa pun o camasa bleu. Merge camasa de mire sa fie bleu?
Mai e varianta cu camasa alba si cravata bleu. Iar peste noapte, cand se incalzeste si da sacoul jos, sa schimbe camasa cu una bleu (totusi sa fim asortati).
Daca aveti alte idei... astept. PLS
Nu stiu de ce imi bat capul cu amanunte de astea pe care nimeni nu o sa le observe, dar mie mi se par importante...

eu zic ca merge camasa bleu la mire de ce nu? eu ma gandeam sa isi ia iubitul meu camasa crem-portocaliu....dar cred ca pana la urma va fi camasa alba, costum negru si posibil vesta si lavalera crem--portocaliu...cam asa va fi ornata sala, buchetul meu, lumanarile...dar ink nu ne sta capul la haine momentan...sa terminam de dat invitatiile si apoi altceva la rand:nwink:

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: Re: multumesc
MesajScris: 03 Aug 2007, 19:24 
Diva

Citat:
mi se pare ca e atat de devreme sa dau invitatiile..mai este o luna si 12 zile...frate miu le-a dat cu 2 sapt inainte de nunta...in fine..a meu le-a dat la colegi si la o parte din neamurile lui...bineinteles ca am fost si io de fata...weekendu asta cred ca mai dam ceva..si astept sa vina ai mei..ca io nu cunosc pe toata lumea..si io umblu cu sticluta dupa mine, dar cer la gazde pahar..ca io daca iau de acasa le sparg :D
a meu nu vrea costum negru ca zice ca e prea banal, comun..vrea gri...si in rest va fi asortat cu mine si cu decoratiile din sala...
cat costa saculetii aia? ca sunt curioasa...
unde va faceti buchetu??

mie mi se pare prea tarziu sa le dai cu 2 sapt inainte...dar acum depinde de voi si de invitatii pe care ii aveti...cat despre buchet, nu am idee unde, va fi facut de iubitul meu:nwink:

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: Re: pregatiri
MesajScris: 09 Aug 2007, 11:06 
Nou Venit

Salutare fetelor. Am revenit si eu... Dupa lupte seculare cu firma de net iata ca am invins si au recunoscut ca era vina lor. Era fibra optica rupta...
Merci pentru raspunsuri. Pana la nunta se mai pot face schimbari minore, asa ca orice idee prinsa din zbor poate fi o "mare realizare". Voi ce ati mai facut?

Michelle merci pentru PM. Scuze ca am raspuns atat de tarziu dar nu am avut net deloc 5 zile

:-* :*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Aug 2007, 00:04 
Diva

Citat:
rochia si accesoriile mele sunt tot din cernauti :D sunt lucruei frumoase si mai ieftine..

eu plec la Cernauti pe 18 aug...azi am luat viza:njump:
Larisa, gasesti si pantofi pe acolo? toate accesoriile precum voal, manusi? cum sunt?
ms!:-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Aug 2007, 14:29 
Diva

Citat:
La mine e mai naspa ca sigur nu o sa imi gasesc rochie care sa imi vina bine si o sa trebuiasca sa o modific(doar daca cumpar de la copii :~*)... la inaltimea mea.... Nu stiu unde sa vin cu ea dupa aia sa mi-o modifice... si sa nu o strice..

o modifici acolo...eu asa stiu ca modifica ele pe loc, daca nu vii cu rochita la noi in bazar si mergi la ele si ti-o fac ca noua, nu o strica...stiu ca la noi in bazar se modifica si nu se cunoaste...spor si bafta la gasit!:-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Aug 2007, 02:01 
Diva

Citat:
Fain de tine, eu nici nu am printat inca invitatiile... Cat despre rochie... ma duc joi. Am vorbit si cu firma de decoratiuni si am cam stabilit ce si cum vrem sa ornam... Ce faceti cu buchetul de mireasa? Stiu ca traditia spune sa il faca mirele si il dea miresei in ziua aia, dar tot eu.. mireasa, tre sa merg la florarie, sa vb de preturi,de modele... Voi? V-ati ales modelul? Cum procedati?

la mine se va tine traditia...va merge mirele meu si il va face...am vb cu el, stie ce flori vreau ce culori si am incredere in gusturile lui...pana acum toate florile, aranjamentele florale aduse de el au fost supe. acum va fi la fel:ok:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Aug 2007, 02:04 
Diva

Citat:
stiu ca tre sa merg cu vreo 2 sapt inainte si sa comand buchetu..l-as lasa pe puiu meu ca are gusturi bune, dar mai bine ma duc io...inca nu stiu la ce florarie sa ma duc..
io sapt viitoare fac prima proba la rochita ca astept sa vina mamai din tarile calde..:nwink:

azi am fost la proba de coafura...mi-a iesit super din a doua incercare (mai intai la un salon acum la altul) si aici m-am programat pt 24 aug pt suvitat si pe 8 sept pt nunta...rochita mi-o caut si sper sa o si gasesc sambata asta, daca nu sapt ce vine la noi in bazar. week-end-ul asta merg la cernauti pt rochie, cocarde, tul pt masini etc

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 501 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 26  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]