Ultima vizită a fost: Acum este 06 Iul 2025, 11:58

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 501 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 26  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: pregatiri
MesajScris: 15 Aug 2007, 19:39 
Senior

salut la toate viitoarele mirese de aici din sv.eu nu am mai intrat de mult k nu am mai avut net acolo unde stau dar pregatirile si la noi sunt in toi.azi am fost si mi-am luat rochia de mireasa si o alta rochie ptr cununia civila.invitatiile noi am inceput sa le dam cam de o saptamana dar mai abvem destule de dat.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Aug 2007, 19:41 
Senior

si bafta la cernauti sa va gasiti ce rochie doriti.eu pe a mea o sa trebuiasca sa o duc putin la modificat k imi este putin lunga

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Aug 2007, 21:42 
Diva

Citat:
la ce salon te faci? cam pe unde vine?:D

la any beauty salon...e pe marasesti

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Aug 2007, 21:43 
Diva

Citat:
Da, chiar asa, la ce salon te faci? Si eu mi-am facut programare la unul si o sa ma duc sapt viitoare la o proba, plus machiaj... Am niste emotii cu rochita... Nu am mancat nimic de 2 zile :drool: ca sa nu am burtica cand o sa o probez :p. Daca totul merge bine, plec maine la Cernuti. Abia astept sa va spun ce mi-am cumparat :ndance:

machiajul cred ca il fac singurica ca nu vreau sa ma trezesc plina de fond de ten si pudra si sa ies ca o mortaciune in poze(X)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Aug 2007, 21:44 
Diva

Citat:
Da, chiar asa, la ce salon te faci? Si eu mi-am facut programare la unul si o sa ma duc sapt viitoare la o proba, plus machiaj... Am niste emotii cu rochita... Nu am mancat nimic de 2 zile :drool: ca sa nu am burtica cand o sa o probez :p. Daca totul merge bine, plec maine la Cernuti. Abia astept sa va spun ce mi-am cumparat :ndance:

eu plec sambata...abia astept:njump: sper sa gasesc ceva (X)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Aug 2007, 02:00 
Diva

Citat:

eu plec sambata...abia astept:njump: sper sa gasesc ceva (X)

Casa de piatra, Anck! peste 3 zile e nunta, asteptam atunci un semn de la tine! nunta ca in basme sa ai!:-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Aug 2007, 23:18 
Diva

Citat:
Salutare, domnisoarelor :nblink: Am fost azi in Cernauti, numai am ajuns prea tarziu, din cauza vizei, si majoritatea standurilor erau inchise... asa ca m-am intors fara rochita. Dar maine ma duc din nou, si va dau un sfat... sa plecati cat mai devreme din SV daca vreti sa gasiti ceva. Intradevar, sunt foarte multe standuri cu rochii, nu ai cum sa nu gasesti... Am vazut si flori de pus in piept, si pahare, si material pentru marturii... si am luat material, am economisit foarte mult. Daca luam din SV dadeam cam 1 milion, iar de acolo am luat cu ..... 9 dolari (X)material plus banda pentru legat :ndance: Abia astept maine sa ajung sa vad toate rochitele. Spor la pregatiri, miresici! :p

pe la cat ai plecat de ai gasit inchis? noi plecam pe la 4 dim, asa ne-a indrumat cineva:nwink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Aug 2007, 02:21 
Diva

Citat:
Da, la 4 daca plecati, e perfect.. mie mi-a dat viza pe la 9, cat am mai stat la vama... am ajuns in Bazarul de acolo pe la 11 jumate:( A, si daca mergi sambata, am inteles ca e cel mai fuleu in ziua aia... De asta ma duc si eu maine, ca sambata cica e macel pe acolo. Si nici luni nu e bine, pentru ca nu este bazar :p Sper ca cunosti "traditia" de acolo.. cu mita.. ca altfel te freaca. Si ti-ar prinde bine cineva sa vorbeasca cat de cat ucraineana, sunt si care stiu romana pe acolo, dar mai putini..
Altceva ce sa iti mai zic... Rabdare la vama, si sa gasesti rochita visurilor tale :nwink:

ce mita? da si mie detalii...
imi inchipui ca sambata e full, dar in alta zi nici nu am cum sa merg nici eu nici iubitul meu, la ai mei nu e pr ca sunt in concediu, noi tinerii suntem pr:nlol:lucram de zor:nlol:
iar de ucraineana mama le are f bine si eu inteleg cat de ca, nu ma pot fraeri aia cum vor:nwink:
spor si tie la cump si sa ne spui ce ai gasit si la ce preturi! drum bun!%%-

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Aug 2007, 02:11 
Diva

Citat:
K, mai multe detalii: in vama la noi nu ai treaba, arati pasaportul, viza, completezi o foita si treci mai departe. Ajungi la ucraineni si aia o sa iti zica de "traditie". Asta inseamna ca tre sa dai 5 grivne, moneda lor... Daca nu le dai, te freaca, te pun sa dai declaratii, iti cotrobaie prin masina. Si la toti cu care ai de a face tre sa le dai, ca sa te lase in pace.... La nenea care iti verifica portbagajul, la nenea la care dai pasapoartele la verificat pui in pasaport, cand il dai, 10 grivne(pentru toti pasagerii masinii total 10, nu pentru fiecare), dupa aia inapoi la fel. S-ar putea sa vrea si nenea de la poarta,granicerul. Sunt foarte nesimtiti, efectiv baga mana pe geam, in masina si iti spun: "dar traditia?"... Asa se cheama la ei. In rest, in bazar ai sa te descurci... sunt cateva tanti care chiar vorbesc romana.. daca nu intrebi si tu... "SCOLICO?" si o sa iti zica in grivne si in dolari...si nu ai probleme, la vama e mai greu. Eu mi-am luat azi rochita :ndance: dar o sa mai merg odata pentru costumul mirelui, ca el inca nu a gasit. Spor la cumparaturi... si din nou.. rabdare la vama(cand ne-am intors am stat 2 ore :blink:) Pupici

mi se pare o aberatie...pt ce sa le dau mai ales cand merg in colo si masina e goala, doar noi suntem in ea...dar ma rog oi vedea eu
felicitari pt rochita. cat ai dat? doar grivne si dolari primesc? eu am euro(X)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Aug 2007, 01:17 
Diva

Citat:
Scuze ca nu am mai scris, nu eram in SV. Ce ai facut, cum a fost?

salut! a fost destul de ok, cu mici exceptii. mi-am luat rochita si inca unele chestii marunte pt nunta, iar duminica am cintinuat cump la noi in bazar, azi prin metro, maine in centru com si apoi mai vedem noi:nwink:
cum merg preg?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Aug 2007, 02:40 
Diva

Citat:
io caserolele le-a, luat din rozita la fel si funditele..la caserole pretu variaza intre 3500 si 7000 iar la fundite de la 2000 la 10000..depinde cum vrei..io le-am luat azi...

noi am luat si panglica si caserole si tul pt masini si fundtite, toate din cernauti, iar pe caserole am dat 25 bani bucata, pe tul 3,5 lei pe m iar pe fundite nu mai am idee.

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 501 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 26  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]