K, mai multe detalii: in vama la noi nu ai treaba, arati pasaportul, viza, completezi o foita si treci mai departe. Ajungi la ucraineni si aia o sa iti zica de "traditie". Asta inseamna ca tre sa dai 5 grivne, moneda lor... Daca nu le dai, te freaca, te pun sa dai declaratii, iti cotrobaie prin masina. Si la toti cu care ai de a face tre sa le dai, ca sa te lase in pace.... La nenea care iti verifica portbagajul, la nenea la care dai pasapoartele la verificat pui in pasaport, cand il dai, 10 grivne(pentru toti pasagerii masinii total 10, nu pentru fiecare), dupa aia inapoi la fel. S-ar putea sa vrea si nenea de la poarta,granicerul. Sunt foarte nesimtiti, efectiv baga mana pe geam, in masina si iti spun: "dar traditia?"... Asa se cheama la ei. In rest, in bazar ai sa te descurci... sunt cateva tanti care chiar vorbesc romana.. daca nu intrebi si tu... "SCOLICO?" si o sa iti zica in grivne si in dolari...si nu ai probleme, la vama e mai greu. Eu mi-am luat azi rochita

dar o sa mai merg odata pentru costumul mirelui, ca el inca nu a gasit. Spor la cumparaturi... si din nou.. rabdare la vama(cand ne-am intors am stat 2 ore

) Pupici
mi se pare o aberatie...pt ce sa le dau mai ales cand merg in colo si masina e goala, doar noi suntem in ea...dar ma rog oi vedea eu
felicitari pt rochita. cat ai dat? doar grivne si dolari primesc? eu am euro(X)