Ultima vizită a fost: Acum este 05 Iul 2025, 17:19

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 501 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 26  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: :nbump:
MesajScris: 06 Sep 2007, 17:42 
Nou Venit

buna...e prima data cand intru pe acest site..eu am nunta la anul pe 19.07.2008 in suceava,desi am vrut in august nu am mai gasit muzica,si a tb sa schimbam data in iulie.mi-am luat sala si muzica(sala-bradet,muzica-fratii reuti),dar inca nu mi-am gasit un cameraman f bun,nu stiu ce firma e mai buna pt decorat sala,si nici de tort,invitatii..etc.va rog sa ma ajutati cu cat mai multe informatii..va multumesc anticipat..sa aveti o nunta ca in povesti

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: Re: :nbump:
MesajScris: 07 Sep 2007, 12:14 
Diva

Citat:
In primul rand, pentru Roxana, ca maine e marele eveniment, sa fii fericita, sa ai o nunta ca in povesti,asa cum ti-ai dorit, casa de piatra si tot ce va doriti voi, si vrem poze, poze, poze :njump:.
Andreea, ai de-a timp sa te pregatesti, de numa, numa, si o sa iti mai dau si eu cateva idei, dar dupa 16 septembrie, ca pana atunci sunt (X).

saru'mana, Michelle!:-*
toate cele bune si de la mine pt voi. spor la pregatiri si incearca sa nu mai fii(X) ca nu are rost. eu sunt bine pana in prezent. maine cred ca voi fi super (X)
sper sa fie totul bine.
va pup pe toate si ne auzim sapt viitoare, sper sa ma lase sotul:D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Sep 2007, 12:17 
Diva

Citat:
buna...e prima data cand intru pe acest site..eu am nunta la anul pe 19.07.2008 in suceava,desi am vrut in august nu am mai gasit muzica,si a tb sa schimbam data in iulie.mi-am luat sala si muzica(sala-bradet,muzica-fratii reuti),dar inca nu mi-am gasit un cameraman f bun,nu stiu ce firma e mai buna pt decorat sala,si nici de tort,invitatii..etc.va rog sa ma ajutati cu cat mai multe informatii..va multumesc anticipat..sa aveti o nunta ca in povesti

Andreea, ai suficient timp pt pregatiti, dar hai sa iti zic asa: cameraman eu il am pe Modest D de la Antena 1 Suceava, firma de decoratiuni e Perfect Party, pt tort Belpan si invitatii am dat pe net comanda.
firme de decoratiuni sunt o multime cu preturi diferite. sa iei sa cercetezi bine piata, iar la prajituri si tort la fel. noi am ales Belpan ca stim ca fac bune toate si am mers la sigur, dar sa stii ca dupa ce am dat avans am mai descoperit un loc cu un tort super bun si mai ieftin, dar asta e...data viitoare vom fi mai atenti:p

spor la pregatiri si dupa nunta, cand am timp am sa vin cu detalii:nwink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Sep 2007, 18:24 
Diva

Citat:
casa de piatra, Roxana..sa fii foarte fericta..sa ai vreme buna maine...asteptam detalii sapt viitoare...:nwink:

multumesc!:-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Sep 2007, 22:19 
Diva

Citat:
nush cumde mai ai timp de internet..io nici nu as vrea sa ma gand ce o sa fie aici vinerea viitoare...as vrea sa fiu si io asa linistita k tine, dar sunt sigura ca voi avea emotii..de fapt emotiile au inceput destul...vine o sapt nebuna, multa umblatura, multi mudafiri...de-abia astept sapt de miere..:D:)

pai ce sa iti doresc...mult calm si spor la pregatiri pe ultima suta...eu azi am fost in plimbari...la spovedit, la salon pt pensat, manichiura s.a...dupa prajituri si putin la ajutat pt restaurant, adik am dus cutia cu piscoturi la masina :D
sunt f calma si abia astept ziua de maine
:ndance::ndance:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Sep 2007, 11:16 
Diva

Citat:

pai ce sa iti doresc...mult calm si spor la pregatiri pe ultima suta...eu azi am fost in plimbari...la spovedit, la salon pt pensat, manichiura s.a...dupa prajituri si putin la ajutat pt restaurant, adik am dus cutia cu piscoturi la masina :D
sunt f calma si abia astept ziua de maine
:ndance::ndance:

neata, fetelor! sa aveti un week-end placut! spor la pregatiri si toate cele bune! ne auzim sapt viitoare:-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Sep 2007, 17:21 
Diva

Citat:

neata, fetelor! sa aveti un week-end placut! spor la pregatiri si toate cele bune! ne auzim sapt viitoare:-*

a trecut si nunta noastra:(( a fost superb, fara cuvinte de bine a iesit...va doresc sa aveti o nunta cat mai frumoasa!
asteptam acum "luna" de miere:ndance:
am pus cateva foto la galerie:nwink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Sep 2007, 17:20 
Diva

Citat:

nu prea ne dai detalii despre cum a fost..ar trebui sa stii ca suntem fffff curioase...pozele sunt superbe....
deci, cum a fost, a fost ceva care te-a deranjat, ai avut surprize, placute sau neplacute, cat a mers masa, ti-ai scos cheltuiala...samd..vrem detalii
pooop:nbump::nwink:

nunta a fost de vis...totul a decurs cum trebuie...am avut o mica chestie deranjanta de la o pereche de nasi, care au ajuns la mine acasa cu 5 min inainte sa iesim, dar a fost bine ca stiam lucrul asta dinainte:D
surprize placute au fost atunci cand au sosit invitati care nu au confirmat ca vin si cand am vazut ca sala e plina dar si faptul ca niste colegi de serv cu sotul meu au inhalat heliu din baloanele de pe mese si au inceput sa cante la multi ani la microfon, a fost un moment tare haios si a picat f bine...iar la aruncatul buchetului un prieten mi-a dat o banana sa arunc, si am aruncat banana mai intai si toate fetele au sarit pe ea si cei din sala radeau...a urmat apoi si buchetul:-`
o faza aiurea a fost la furat ca am ajuns dupa o ora ca a fost o neintelegere intre hoti si nasi, ca ei vroiau sa trateze cu nasii si s-a mai pierdut ceva timp...dar totul a fost mai mult decat ok....tot ce va pot zice e sa nu va stresati, sa fiti calme si sa savurati fiecare secunda ca asa trece de repede timpul...eu am fost extrem de calma si de vesela toata seara, vorbareata si am dansat intr-una, nici nu am vazut cum arata meniul:-`
toata lumea era socata de cat de calma, zambitoare si plina de energie sunt:ndance:
in ceea ce priveste masa, a mers bine, ne-am scos cheltuielile si am mai ramas cu 11 mii euro in mana, in medie masa a fost 500ron.

spor la toate si sa aveti o nunta ca in basme! pup!
Casa de piatra Larisa, Michelle!:-*%%-

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Sep 2007, 17:19 
Diva

Citat:

nunta a fost de vis...totul a decurs cum trebuie...am avut o mica chestie deranjanta de la o pereche de nasi, care au ajuns la mine acasa cu 5 min inainte sa iesim, dar a fost bine ca stiam lucrul asta dinainte:D
surprize placute au fost atunci cand au sosit invitati care nu au confirmat ca vin si cand am vazut ca sala e plina dar si faptul ca niste colegi de serv cu sotul meu au inhalat heliu din baloanele de pe mese si au inceput sa cante la multi ani la microfon, a fost un moment tare haios si a picat f bine...iar la aruncatul buchetului un prieten mi-a dat o banana sa arunc, si am aruncat banana mai intai si toate fetele au sarit pe ea si cei din sala radeau...a urmat apoi si buchetul:-`
o faza aiurea a fost la furat ca am ajuns dupa o ora ca a fost o neintelegere intre hoti si nasi, ca ei vroiau sa trateze cu nasii si s-a mai pierdut ceva timp...dar totul a fost mai mult decat ok....tot ce va pot zice e sa nu va stresati, sa fiti calme si sa savurati fiecare secunda ca asa trece de repede timpul...eu am fost extrem de calma si de vesela toata seara, vorbareata si am dansat intr-una, nici nu am vazut cum arata meniul:-`
toata lumea era socata de cat de calma, zambitoare si plina de energie sunt:ndance:
in ceea ce priveste masa, a mers bine, ne-am scos cheltuielile si am mai ramas cu 11 mii euro in mana, in medie masa a fost 500ron.

spor la toate si sa aveti o nunta ca in basme! pup!
Casa de piatra Larisa, Michelle!:-*%%-

Casa de piatra, Larisa!
Casa de piatra, Michelle!

sa aveti o nunta frumoasa si sa va iasa totul super bine!%%-:-*

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: neata!
MesajScris: 11 Oct 2007, 13:22 
Diva

[neata fetelor! ce mai faceti? vad ca nu mai dati nici un semn...v-ati maritat toate si e f bine si chef de forum nu mai aveti? sau nu va lasa sotiorii? :nwink:
va pupic mai astept semne de la voi!

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: Re: neata!
MesajScris: 26 Oct 2007, 23:24 
Diva

Citat:
[neata fetelor! ce mai faceti? vad ca nu mai dati nici un semn...v-ati maritat toate si e f bine si chef de forum nu mai aveti? sau nu va lasa sotiorii? :nwink:
va pupic mai astept semne de la voi!

Heeeelloooooo! cineva pe aici? nu mai dati nici un semn???:(
cum a fost la nunta? Larisa, Michelle? noutati? Anck? careva...mai scrieti cate ceva:nchat::unsure:

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: Re: pregatiri
MesajScris: 24 Ian 2008, 19:08 
Nou Venit

Citat:
si bafta la cernauti sa va gasiti ce rochie doriti.eu pe a mea o sa trebuiasca sa o duc putin la modificat k imi este putin lunga

ai o adresa exacta unde as putea sa gasesc rocgii de mireasa in cernauti...ca sa nu ma duc acolo si sa imi dau seama ca nu gasesc nimic :P merci:D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Ian 2008, 19:09 
Nou Venit

Citat:
si bafta la cernauti sa va gasiti ce rochie doriti.eu pe a mea o sa trebuiasca sa o duc putin la modificat k imi este putin lunga

ai o adresa exacta unde as putea sa gasesc rocgii de mireasa in cernauti...ca sa nu ma duc acolo si sa imi dau seama ca nu gasesc nimic :P merci:D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Ian 2008, 20:08 
Diva

Citat:

eu una nu am nici o adresa...doar ca am intrebat si ni s-a zis pe unde sa o luam si am ajuns cu bine:nwink:

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: Re: Suceava
MesajScris: 28 Ian 2008, 18:11 
Senior

Buna.Si eu sunt mireasa de Suceava.Mi-as dori sa cunosc cat mai multe miresici si schimbam idei.

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: Re: Suceava
MesajScris: 07 Feb 2008, 00:34 
Diva

Citat:
Buna.Si eu sunt mireasa de Suceava.Mi-as dori sa cunosc cat mai multe miresici si schimbam idei.

Buna, Adelina!
bine ai venit! iti doresc spor la pregatiri si sa ai o nunta ca in povesti.
eu sunt miresica de 2007, dar daca te pot ajuta cu ceva lamuriri nu ezita sa intrebi. raspund dc stiu cu cea mai mare placere!

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 501 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 26  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]