Citat:
nu prea ne dai detalii despre cum a fost..ar trebui sa stii ca suntem fffff curioase...pozele sunt superbe....
deci, cum a fost, a fost ceva care te-a deranjat, ai avut surprize, placute sau neplacute, cat a mers masa, ti-ai scos cheltuiala...samd..vrem detalii
pooop:nbump::nwink:
nunta a fost de vis...totul a decurs cum trebuie...am avut o mica chestie deranjanta de la o pereche de nasi, care au ajuns la mine acasa cu 5 min inainte sa iesim, dar a fost bine ca stiam lucrul asta dinainte:D
surprize placute au fost atunci cand au sosit invitati care nu au confirmat ca vin si cand am vazut ca sala e plina dar si faptul ca niste colegi de serv cu sotul meu au inhalat heliu din baloanele de pe mese si au inceput sa cante la multi ani la microfon, a fost un moment tare haios si a picat f bine...iar la aruncatul buchetului un prieten mi-a dat o banana sa arunc, si am aruncat banana mai intai si toate fetele au sarit pe ea si cei din sala radeau...a urmat apoi si buchetul:-`
o faza aiurea a fost la furat ca am ajuns dupa o ora ca a fost o neintelegere intre hoti si nasi, ca ei vroiau sa trateze cu nasii si s-a mai pierdut ceva timp...dar totul a fost mai mult decat ok....tot ce va pot zice e sa nu va stresati, sa fiti calme si sa savurati fiecare secunda ca asa trece de repede timpul...eu am fost extrem de calma si de vesela toata seara, vorbareata si am dansat intr-una, nici nu am vazut cum arata meniul:-`
toata lumea era socata de cat de calma, zambitoare si plina de energie sunt:ndance:
in ceea ce priveste masa, a mers bine, ne-am scos cheltuielile si am mai ramas cu 11 mii euro in mana, in medie masa a fost 500ron.
spor la toate si sa aveti o nunta ca in basme! pup!
Casa de piatra Larisa, Michelle!:-*%%-