Ultima vizită a fost: Acum este 30 Aug 2026, 16:07

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 454 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 23  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Prahova-Ploiesti
MesajScris: 27 Iun 2006, 11:11 
Senior

pai pe la ce nunti am fost in ultimul timp pernuta de verighete este la mare "moda " , nu cred ca preotul are ceva impotriva pernitei .....este un mic accesoriu pt verighete ;)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Iun 2006, 11:14 
Senior

ancuta.... in ce stadiu esti cu pregatirile de nunta ....vreau toate detaliile :rocker:plssss , eu alerg ca o nebuna sa iasa totul kat mai bine ...asa ca mai astept sfaturi de la tine :kiss:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Iun 2006, 11:18 
Senior

imi cer scuze ca am scris cu majuscule , sunt la serv si pe calkulator scriu cu caps , probabil am uitat ....:((

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: Re: cadou pt nasi
MesajScris: 27 Iun 2006, 11:27 
Senior

in legatura cu cadourile pt nasi ....dificila treaba , eu cred ca o le cumpar o icoana ..nasa mea este mai evlavioasa , o lenjerie de lux pt pat , nu stiu exact ce ..mai am timp sa ma mai gandesc , si de dat o sa le dau cadoul in saptamana nuntii , sau mai probabil cu o seara inainte e nunta cand se bat brazii:kiss::heart:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Iun 2006, 11:42 
Veteran

eu nu pot sa le dau cadoul cu o seara inainte,deoarece eu am cununia civila cu o zi inainte si deci seara atunci nu am cum!
plus de asta brazii o sa-i pun sambata ,nu vreau faza cu batutul brazilor si facut galagie cu acordeonul si alte chestii d-astea!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Iun 2006, 13:15 
Senior

nici mie nu-mi place tambalaul si anume sa vina ala sa urle din acordeon , va fi o mica petrecere vineri seara , pt ca sambata de dimineata am cununia civila si cununia religioasa la ora 6 . ori cadoul o sa-l dau in ziua nuntii ori in saptamana respectiva . nasii mei sunt din bukuresti si probabil ca o sa facem si o mica petrecere la bukuresti si probabil atunci ...nu stiu sigur :-`

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Iun 2006, 13:58 
Veteran

oricum nici nu prea stiu ce sa le iau!nasa trebuie sa nasca si ma gandeam ca pe langa cadou sa le iau si ceva pt bebe!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Iun 2006, 15:09 
Senior

da ceva pt bebe ar fi frumos dar nu te hazarda axeaza-te mai mult pe cadouri pt ei eu pe langa cadoul pe care o sa-l dau, dupa nunta cand o sa ne scoata la biserica o sa le fac special un album de poze fff frumos decorat asa ca o amintire si un tort :flower:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Iun 2006, 15:28 
Veteran

pai din cate stiu tort trebuie sa le dam si la nunta cand se duce mirele sa-i ia de acasa!am inteles ca mirele trebuie sa se duca la nasi atunci cu o sticla de smapanie,un buchet de flori si un tort!
oricum nu stiu ce sa le luam cadou,mai ales ca ei au spus sa nu ne prinda ca le luam ceva!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Iun 2006, 17:31 
Senior

da si noua ne-au spus tot asa ...dar nu putem sa nu le luam kiar nimik ....si plus faza cu tortul este mai aiurea , nasii o sa vina de la bukuresti o sa vina ei sa ma ia de acasa si o sa vina de dimineata intai este civila pe urma religioasa .
tu unde faci petrecerea?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Iun 2006, 17:49 
Veteran

nunta o fac la best,iar cea de cununie civila inca nu stiu,dar oricum va fi ceva foarte restrans doar cu familia si cei care nu vin la nunta!
pai da,asa e nu pot sa nu le iau nimic,dar problema e ca imi tot storc creierii si nu stiu ce sa le iau!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Iun 2006, 01:55 
Senior

un set de crsital de bohemia , pahare , bomboniere si diverse chestii destul de mistokute , le mai poti lua si tu o ikoana , acum sa fim seriosi , indiferent daca sunt sau mai credinciosi o icoana este bine venita si este un lucru bun am vazut unele in jur de 6 mil dar sunt argintate si mari aproape cat un tablou mai maricel , nu sunt de prost gust frumos stilizate ...sunt italienesti si ffff frumoase , mai poti lua un set de 2 veioze de dormitor sau ma rog , iti dau pe privat , de unde poti cumpara , dar nu te gandii l veioza banala , sunt veioze tiffany ...nu fac reclama ci asa se numeste stilul lor fff de bun gust ...lenjerii de pat din matase fff misto dar si astea -s mai scumpe ....sau daca le place stilul mai vechi ...poti merge pe la anticariate si sa le kumperi diverse chestii fff originale :lips:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Iun 2006, 13:52 
Veteran

Oricum merci mult de informatii,sper sa ma hotarasc cat mai curand ce le cumpar!
Tu ti-ai cumparat rochie sau altceva pt cununia civila?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Iun 2006, 17:35 
Diva

fetle...ce mai vorbiti voi aici..eu am fost asa de ocupata de nici nu mai stiu...
vad ca sunteti tare preocupate de nunta..eu am fost ocupata cu locuinta unde ne-am mutat si nu prea am mai avut timp pt pregatirile pt nunta dar acuma...sper sa avem
vad ca voi vorbiti de nasi ce sa le luam si cand se da ploconul...deci eu una o sa le dam darul cam cu o saptamana inainte de nunta inca nu stim ce sa le luam dar bine ca nu sunt pretentiosi ....
sa va zic si ce am achizitionat eu...deci am luat rochia de mireasa si acum cateva zile cand m-am mai uitat pe la magazine am constatat ca au aparut alte modele dar eu pe a mea o prefer na uite asa...;):lol::ok:
acum luat si rochita pt civila so costumul lui iubi de ginerica
camasa pt costumul de mire,camasa pt civila,eu am mai luat pantofiorii de mireasa
coronita,bijuterii pt rochia de mireasa,invitatiile le-am luat acum 2 luni si mai stam un pic si incepem sa le dam...cam atat
verighetele vrem s ale luam prin iulie...si restul ce mai trebuie...
va pup si astept sa vad ce ati luat voi...probabi; ca eu nu am luat multe dar bine ca am luat esentialul.;)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Iun 2006, 17:53 
Veteran

Si eu mi-am luat rochita de mireasa inca dela sfarsitul lunii aprilie,si toate accesoriile pt ea,inclusiv pantofii!Verighetele le-al luat si le-am si gravat,iar invitatiile mai am cateva si le-am si imprastiat pe toate.Mirele si-a dat comanda de costume,trebuie sa se duca acum la probe,pantofii ii are.La restaurant maine ma duc sa fac o degustare a primelor 2 feluri din meniu,am rezervat si Dj,fotograf,cameraman si am vorbit pt baloane,artificii,aranjamente florale.
Am platit deja la biserica prima parte de bani ,am aranjat si cu corul si cam atat!
Trebuie sa caut ceva pt cununia civila,mirele sa-si ia camasa+vesta+lavaliera,si sa vorbim de buchete si lumanari!
Cred ca stau relativ bine cu pregatirile

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Iun 2006, 11:28 
Senior

si eu la fel mi-am cumparat rochita de mireasa si pt ca am vrut o anumita trena la rochie am alergat prin tot bubcurestiul , prin , ploiesti si campina dupa tafta ecru ...nu se gaseste si pace ..pana la urma mi-am cumparat materialul de trena cu un ton mai inchis si cam asta este tot . am vrut un voal mai deosebit si mi-am luat unul cu bordura de dantela , este foarte frumos chiar deosebit fata de ce-am vazut , coronita si ea este finuta este lucrata manual si se potriveste de minune cu voalul si rochia . saptamana viitoare o sa dau comanda de invitatii , si sa merg cu pisoi sa-si cumpere costumas de ginere . biserica este rezolvata , cam toate sunt gata dar cum fiecare fata viseaza de mica la aceasta zi ...totul trebuie sa iasa perfect ...eu cred ca am cam exagerat ...doar la nunta ma gandesc sa iasa frumos si toata lumea sa se simta bine .In rest la ce biserica faceti nunta?;)

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: cadouri
MesajScris: 29 Iun 2006, 11:46 
Senior

voi faceti cadou mirelui vostru ? ceva simbolic :wok: . eu ma gandeam sa-i cumpar o pereche de butoni pt costum asa ca amintire ....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Iun 2006, 11:50 
Diva

neatza fetele...eu is cam racita cobza si incerc sa ma dreg cu un ceai....:(
ma bucur ca v-ati cam pregatit asa in mare parte ...vad ca eu in comparatie cu voi care am nunta mai devreme nu m-am pregatit asa cum v-ati pregatit voi...in fine la mine vor fi doar vreo 60-70 invitati cam atat...
raluk,tu cand ai nunta? ca la pregatirile tale cred ca ai nunta in iulie ...sau nu?
la noi fotograful va fi un prieten de altfel ca si filmatul...
dj-ul tot un prieten de-al lui iubi al meu...
pt buchete..lumanari...mai avem de asteptat pana in august
biserica am platit doar acea taxa de programare...ca restul se plateste atunci in ziua nuntiii...
va pup...si mai vorbim ;):lol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Iun 2006, 12:55 
Veteran

Eu am nunta pe 16 septembrie,dar sunt genul de om care nu-mi place sa las totul pt ultimul moment!
Pai da,si eu tot doar taxa aia pt programare am platit-o la biserica si corul trebuie sa-l platesc cu 2 saptamani inainte!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Iun 2006, 12:56 
Veteran

Eu am nunta pe 16 septembrie,dar sunt genul de om care nu-mi place sa las totul pt ultimul moment!
Pai da,si eu tot doar taxa aia pt programare am platit-o la biserica si corul trebuie sa-l platesc cu 2 saptamani inainte!

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 454 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 23  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]