Ultima vizită a fost: Acum este 05 Iul 2025, 17:15

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 501 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 26  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Suceava-Targ nunta
MesajScris: 16 Mar 2007, 13:56 
Diva

Salut, dragi miresici!
Vreau sa v mai intreb ceva...(?)stie cineva pe cand un targ de nunti la noi in oras, in Suceava(?)ca prin Arad, Arges, Bacau si alte orase au fost...se preconizeaza ceva si pe la noi?
Spor la pregatiri si o zi superba!:ok:

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: Re: Suceava
MesajScris: 16 Mar 2007, 14:52 
Senior

mersi mult nicolle.am hotarat pana la urma sa imi cumpar rochia k in felul acesta o sa imi iau exact ce imi place?si unde se deschide magazinul cu rochii in falticeni?bafta in continuare la toate miresele de aici de pe forum si sa aveti nunta pe care ati visat-o si casa de piatra.

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: Re: Suceava-Targ nunta
MesajScris: 19 Mar 2007, 16:00 
Senior

chiar as vrea sa tinem legatura si sa imi spui nr doamnei care vine cu rochii. eu am vrut la turist sa facem dar nu am mai gasit liber pe data la care aveam nunta asa kam ajuns sa o fac la cantina de la textil (este f maresi aranjata cum vreau eu o sa fie f frumoasa).acuma in schimb mai trebuie sa rezolv cu muzica(sper sa rezolv azi cu unul bebe din falticeni care este dj la casa de cultura k l-am vazut la o nunta si mi-aplacut enorm):):ncouple:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Mar 2007, 01:08 
Nou Venit

Citat:
Buna.. sunt cam noua pe aici:~*, ie cineva care face nunta in Sv? nu prea gasesc agentii pentru ornarea salii, daca ma poate ajuta cineva..:nwink: merci

Buna, ai gasit agentie de nunti in suceava?
stiu eu o firma faina care orneaza super si au preturi foarte bune.

*editat de webmaster pentru reclama

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: Suceava
MesajScris: 20 Mar 2007, 01:29 
Diva

Si eu vreau tare mult sa merg la Cernauti si dc nu gasesc nimic la Pitara si eu.:) in ceea ce priveste plecarea in Cernauti as vrea sa stiu si eu dc e adevarat ca este nevoie de viza si ca aceasta ar costa cam 15 euro de pers(?)daca stitit ceva :npray:sa imi ziceti si mie...:-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Mar 2007, 17:16 
Diva

mersi de raspuns:-*
in ceea ce priveste agentia de decoratiuni, ce ti-ai ales? dc se poate sti:nblink:
spor la pregatiri!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Mar 2007, 01:01 
Nou Venit

Citat:
merci mult de tot, de cea de langa Dedeman stiam, de fapt am aflat intre timp, dar nu am apucat sa merg.. si tu esti o viitoare miresica? :nmarried:

Buna

Am mai gasit eu o firma faina care face decoratiuni in centru la sempre, am vazut sunt super faine si in plus au preturi super bune, d*** si p***(intreaba-ma pe privat) au preturi grozav de mari, merita sa incerci

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Mar 2007, 19:07 
Diva

Multumesc, Nicolle!:-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Mar 2007, 19:12 
Diva

Citat:
dap.. mi-am ales pe auriu, e un pic mai spre crem asa.. cred ca la coloare te-ai referit:~*,nu? dar nu sunt prea multumita, ca mi se pare cam stearsa asa.. adica ma gandesc ca va fi cam 'palida' sala si de aia cred ca o trimit pe maicamea sa o schimbe cat mai este timp.. am zis sa fac pe roziul ala spre portocaliu, daca stii.. :ermm:, nu stiu cum se cheama culoarea..:love:

Vroiam sa stiu la ce firma ai apelat pana la urma...eu tot auriu am vrut sa imi aleg ca mi-a placut tare mult, dar pana la urma am ales portocaliul ala de care zici, adik cred ca de ala zici:~*de la perfect party, aveau ceva misto, si materialul la fel, nu e satin, e un voal, nu stiu cum se numeste materialul respectiv:~*
dar tu unde ai nunta, la sagra? eu zic ca se potriveste si auriul acolo, numai ca intr-adevar nu e foarte vizibil si cu alcel portocaliu s-ar crea un contrast mai mare:nwink:

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 501 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 26  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]