Ultima vizită a fost: Acum este 19 Mai 2025, 16:53

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 293 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 15  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: ce am mai facut!
MesajScris: 10 Apr 2007, 15:48 
Diva

Citat:
Dragele mele eu mai am 3 luni pana la nunta si inca nu mi-am luat rochia de mireasa!credeti ca e tarziu?ar trebiu sa ma grabesc putin??si chiar nu e nimeni care face nunta in tarnaveni?

Depinde cat esti de pretentioasa.Eu am incercat intr-o zi 5 rochii si mi-am cumparat-o pe cea pe care oricum o vazusem intr-un catalog si o vroiam.Intr-un singur magazin.Dar sunt unele care cauta luni bune.Ideea e sa stii exact ce vrei.

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: Re: decoratiuni
MesajScris: 10 Apr 2007, 15:50 
Diva

Citat:

:) ma incearca si pe mine multe ganduri si emotii, asa ca te inteleg perfect
Am aflat de curand de cei din unirii si urmeaza sa-i vizitez. Prea multe nu am facut decat rezervarile la restaurant, biserica si cununia civila - care, bineintels ca mi- au dat putin planurile peste cap - cei putin cei de la starea civila, care pe data de 1 septembrie aveau deja programari, incepand de dimineata.
Noi facem nunta la restaurantul hotelului President ( nu stiu daca am voie sa dau numele pe site, dar...:-) ). Voi unde veti face?

Ai avut nunta?
Eu am nunta acolo in august.Sunt tare curioasa cum sunt serviciile.Poate ma ajuti cu niste detalii

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: Re: ce am mai facut!
MesajScris: 10 Apr 2007, 15:53 
Junior

Citat:
Dragele mele eu mai am 3 luni pana la nunta si inca nu mi-am luat rochia de mireasa!credeti ca e tarziu?ar trebiu sa ma grabesc putin??si chiar nu e nimeni care face nunta in tarnaveni?

Felicitari, Casa de Piatra!
Nu fac nunta in Tarnaveni,ci la Tg Mures insa nunt absolut fascinata ca am reusit ca la nunta mea sa cante cineva din Tarnaveni. (Silviu Bunea si formatia Danila, ii stii? iar de decorat se ocupa Policrom - tot Tarnaveni !!!

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: Intrebare
MesajScris: 10 Apr 2007, 17:23 
Diva

La ce ii spuneti voi Manadasul mic?Care rest va place mai mult?Manadas sau President?

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: Re: Intrebare
MesajScris: 10 Apr 2007, 17:56 
Junior

La ce ii spuneti voi Manadasul mic?Care rest va place mai mult?Manadas sau President?[/quote

Cel mai mult mi-a placut cel cu fantata arteziana inauntu (cel mare) nu mai retin exact care e unul si care celalalt dupa denumire

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Apr 2007, 23:32 
Diva

Cel mai mult mi-a placut cel cu fantata arteziana inauntu (cel mare) nu mai retin exact care e unul si care celalalt dupa denumire

Amandoua au fantana arteziana inauntru.Unul e pe aramiu si unul pe mov.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Apr 2007, 16:44 
Junior

Amandoua au fantana arteziana inauntru.Unul e pe aramiu si unul pe mov.

Sala aramie mi-a placut cel mai mult :)..mi s-a parut mai primitoare, mai calda, dar depinde de gusturi
Dar nici cealalta sala nu e rea, absolut deloc. Movul nu una din culorile mele preferate, dar sala nu e rea deloc, chiar si asa. E ok, nu e mov tipator si e facuta cu mult stil

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Apr 2007, 16:50 
Diva

Sala aramie mi-a placut cel mai mult :)..mi s-a parut mai primitoare, mai calda, dar depinde de gusturi
Dar nici cealalta sala nu e rea, absolut deloc. Movul nu una din culorile mele preferate, dar sala nu e rea deloc, chiar si asa. E ok, nu e mov tipator si e facuta cu mult stil

Noi am avut anul trecuta rezervata sala aramie.Am anulat nunta din cauza unui deces in familie si am rezervat sala mov.Mie sincer imi place mai mult sala aceasta.Mi-i se pare mai stilata.Dar cum spui tu...e chestie de gusturi.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Apr 2007, 18:22 
Junior

Citat:
Noi am avut anul trecuta rezervata sala aramie.Am anulat nunta din cauza unui deces in familie si am rezervat sala mov.Mie sincer imi place mai mult sala aceasta.Mi-i se pare mai stilata.Dar cum spui tu...e chestie de gusturi.

Multa bafta oricum, mie mi-au placut enorm amandoua insa nu erau disponibile pe data la care vroiam nunta si mai era un aspect de luat in calcul pe care l-am mai amintit.
Oricum iti urez bafta !
Ai ales rochia de miresa? Aici in Buc eu am fost prin cateva locuri si...hmmm

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Apr 2007, 18:28 
Diva

Citat:

Multa bafta oricum, mie mi-au placut enorm amandoua insa nu erau disponibile pe data la care vroiam nunta si mai era un aspect de luat in calcul pe care l-am mai amintit.
Oricum iti urez bafta !
Ai ales rochia de miresa? Aici in Buc eu am fost prin cateva locuri si...hmmm

Am cumparat-o de anul trecut.De la Alb si Negru.Agnes Toma.
Nu ai gasit in Bucuresti rochie?Acolo sunt toate reprezentantele.Sunt sigura ca gasesti.Depinde in ce suma vrei sa te incadrezi.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Apr 2007, 18:38 
Junior

Citat:

Am cumparat-o de anul trecut.De la Alb si Negru.Agnes Toma.
Nu ai gasit in Bucuresti rochie?Acolo sunt toate reprezentantele.Sunt sigura ca gasesti.Depinde in ce suma vrei sa te incadrezi.

De gasit am gasit o gramada ...dar nu pe gustul meu :) Uite la la Alb si negru n-am fost, buna idee. Nu-i bai de buget se intampla odata in viata si asta e. Imp e sa-mi placa. M-am uitat doar asa la cateva in principiu, dar fara intentie de achizitie de pe acum

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Apr 2007, 18:59 
Diva

De gasit am gasit o gramada ...dar nu pe gustul meu :) Uite la la Alb si negru n-am fost, buna idee. Nu-i bai de buget se intampla odata in viata si asta e. Imp e sa-mi placa. M-am uitat doar asa la cateva in principiu, dar fara intentie de achizitie de pe acum [/quot

La AsiNegru sunt in jur de 25 mil.Am vazut rochii frumoase si la Doina Levintza.Dar costa in jur de 40 mil.
Cand ai nunta?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Apr 2007, 20:38 
Junior

Citat:

La AsiNegru sunt in jur de 25 mil.Am vazut rochii frumoase si la Doina Levintza.Dar costa in jur de 40 mil.
Cand ai nunta?

pe 6 octombrie la Tg MURES
Tu?

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: Restaurant ???
MesajScris: 11 Apr 2007, 21:13 
Junior

Salutare
A fost careva din voi la nunta la Sandoria??? Eu acolo am nunta si n-am fost niciodata.Stie cineva cum e servirea, cum e mancarea, si cum arata sala aia aranjata intr-un fel?Cum e atmosfera?? (muzica localului n-am pastrat-o, am ales o alta formatie)Am asa emotii...nu va imaginati
Toata lumea se indreapta spre Manadas si President si pe buna dreptate...Eu acolo am mai avut loc :) tinant cont si de numarul de persoane :(

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Apr 2007, 21:21 
Diva

Citat:

pe 6 octombrie la Tg MURES
Tu?

Eu pe 25 august

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: Re: decoratiuni
MesajScris: 11 Apr 2007, 21:24 
Diva

Citat:

Nu am avut-o, o am in septembrie. Am vazut ca facem nunta la acelasi restaurant, sunt chiar curioasa cum va fi :-)- mie nu prea imi place culoarea de la President, dar acum depinde si de decorari
prea multe detalii nu stiu, am fost anul trecut la nunta la Manadas, a fost o nunta mare, servirea mi-a placut, bineinteles depinde si de nr. de chelneri pe care ii vei avea .

Mie imi place foarte mult la President.Mi-i se pare mai stilat decat la Manadas.Acum Manadas pare o hala.Eu acolo am avut rezervat prima data.
Nu stiu daca merita sa mai decorezi.Eu zuca ca e suficient daca pui flori sau lumanari pe masa.
Eu am fost la multe nunti la Manadas, dar doar la una a fost impodobit.Si au fost puse huse mov la scaune.

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: Re: Restaurant ???
MesajScris: 11 Apr 2007, 21:25 
Diva

Citat:
Salut
nu am fost la nunta la Sandoria, doar la un chef mai mare, asa de 200 persoane :-) Mie mi-a placut mincarea, e chiar buna, depinde de ce iti alegi. Sala aranjata nu am vazut-o, dar ai grija daca ai un nr. mai mare de persoane sa nu fie inghesuiti. Ar fi bine sa afli cand mai este organizata acolo nunta si sa mergi sa vezi sala aranjata, iti poti face o idee de ansamblu.

De mancare am auzit si eu ca e buna.Dar nu am fost la nici o nunta acolo.Asa ca nu te pot ajuta.Sorry...

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 293 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 15  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]