Ultima vizită a fost: Acum este 30 Aug 2026, 23:44

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 501 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 26  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Suceava
MesajScris: 24 Mar 2007, 15:33 
Nou Venit

Citat:
da... persoana care mi-a zis de aceasta agentie, a fost acolo, era foarte interesata si.. cica multe din lucrurile pe care zic ca le au, de fapt nu le au .. cum ar fi fantana de ciocolata,limuzina care arata f naspa fata de cum e in poze.. etc..; repet asa mi-a zis o prietema apropiata mie si nu avea de ce sa ma minta..cred:zoombie:

Eu am fost la ei si am vazut ce fac, nu este adevarat, din contra mi-a placut foarte mlt ce fac si in plus am fost la o nunta amenajata de ei si arata grozav, fac o masa mirilor cu numai la casa cochet o gasesti, nu stiu daca ati auzit de ei, o nunta eleganta si la preturi stau foarte bine, nunta de 400 persoane mai putin florile, costa 26-27 milioane. Nu se merita sa da milioane degeaba pe cand poti economisi bani si sa-i folosesti la altceva, mai ales ca atunci cand este vrba de nunta sunt foarte multe cheltuieli.
Treaba voastra dar eu cu ei fac
Succes

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Mar 2007, 02:35 
Diva

Citat:
helloooo.... miresici din Sv.. ce faceti?? unde ati disparut?? mai treceti si pe aici.. vreau sa va zic.. am fost la targul din Piata Revolutiei.. cam aiurea.. putini expozanti, dar macar mi-am dat comanda de invitatii.. va pup!!:-*

salut!ce invitatii, cam cum arata? ce scoruri au?
cum ai petrecut la implinirea celor 6 ani?
pup!
:-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Mar 2007, 02:03 
Diva

Citat:
invitatiile sunt foarte dragute,nu am poze cu ele.. ma costa foarte putin.. 180RON, 160 de invitatii cu tot cu scris (vre-o 1,14RON fiecare).. le-am comandat cand am fost la targ,vineri.. nu prea am petrecut, el a lucrat in ziua aia si.. dar o sa recuperam de sarbatori ;)tu la ce sala ai zis ca faci nunta? :-*

cand faci foto la invitatii sa le postezi sa le vad si eu...ca eu nu am foarte multe idei cu privire la ele...fac la casa de piatra, spre scheia, cativa metri mai sus de dolce vita...:-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Mar 2007, 19:55 
Senior

stie cineva un magazin in suceava cu rochii de mireasa in afara de bucovina.va rog spune-ti si mie:nbump:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Mar 2007, 19:56 
Senior

la bucovina nu am vazut nimic ce sa imi placa si eu alt magazin ptr rochii de mireasa nu mai stiu in suceava.:nbump:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Mar 2007, 22:26 
Diva

Citat:
acum m-am prins :mellow:; la casa de piatra faci nunta... am crezut ca acolo faci invitatiile :~*..

da la casa de piatra fac nunta...la firma unde fac decoratiunile pt sala am vazut ceva invitatii dar unele aveau preturi cam mari...poti sa imi trimiti pe private cateva site-uri cand ai timp, eu am mai intrat pe ceva site-uri cu invitatii dar nu am gasit nimic sa imi placa in mod deosebit
:-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Mar 2007, 22:36 
Diva

la bucovina nu am vazut nimic ce sa imi placa si eu alt magazin ptr rochii de mireasa nu mai stiu in suceava.:nbump:

mai este un magazin pe langa casa de cultura...nu stiu exact cum sa iti explic...sper sa ma intelegi...:~*
este acolo un gang, unde este si un punct e-on (fost renel) si langa acesta este un magazin cu rochii de mireasa se pot da si la comanda ca ei in magazin nu au prea multe, asa am inteles de la o prietena...sper sa stii cam pe unbe vine magazinul, daca nu mai intreaba-ma si poate data viitoare ma descurc mai bine la explicat:~*
spor!:wok:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Mar 2007, 17:03 
Senior

probabil k o sa trebuiasca sa merg in piatra neamt dupa rochie. dar mai astept putin pana la vara sa se termine semestrul asta si practica si dupa aceea probabil o sa merg. dar sunt rochii frumoase in piatra?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Apr 2007, 20:55 
Diva

fetelor vreau sa va intreb ceva...cununia civila...cum o faceti la nunta, imbracate mireasa...dati idei...eu vreau sa fac in aceeasi zi, pe 8 sept cu nunta...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Apr 2007, 20:56 
Diva

aaaa...si inca ceva...am uitat sa va intreb:~* cu cat timp ianinte trebuie sa te programezi pt cununia civila?

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: Suceava-prajituri, torturi
MesajScris: 02 Apr 2007, 20:59 
Diva

in afara de cununia civila vreau sa mai aflu ceva...cu cat timp inainte se dau comenzile pt prajituri si tort? si dati-mi si mie ceva nume de cofetarii, laboratoare, pe private...:npray:
ms mult:-*

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 501 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 26  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]