Citat:
...asa mai merge...dar mai asteptam si altele....!!!
Hop asa si eu! Ocupare mare in ultima vreme, acum in preajma sarbatorilor m-am mai eliberat! :rolleyes:
Am stabilit ca vom face nunta la tara, deci cu asta s-au rezolvat lucrurile, asa cum va povesteam. Traiasca babacii

:gun: care isi doresc nunta la tara!
Eu am zis: daca nu iese frumos acolo ii leg de maini pe fiecare in parte, ii pun pe toti intr-un sac mare mare si baldabac

in lac cu ei! Mi-au promis ca gazonul va fi frumos, si veranda betonata. O sa punem flori cum da un pic soarele pe langa gard, sa se vada frumos! Si luminite pe gard. Si o sa inchiriem cateva bus-uri ceva sa trasnportam oamenii.
In fine, avand in vedere ca nunta e la 20 de min de Bucuresti ma inscriu in grupul mireselor de Bucuresti, nu-i asa!?
Sa va spun cum stau eu (spre rusinea mea):
-am locatie
-se ocupa babacii de transport si au facut rost si de corturi (ma rog, nu le-au luat deja...dar sunt promise ca ni le vor da) de la niste cunostinte.
Invitatii ne vom face noi (am luat un carton rosu f frumos cu striatii, niste hartie alba mai frumoasa si niste calc! Cartonul rosu in indoim...in 3, pe portiunea din mijloc lipim hartia alba tiparita cu textul. Iar calcul in indoim tot in 3, in exteriorul invitatiei....si apoi legam totul cu o funda grena. Ce ziceti!?
CAM ATATA E TOT CE STIM LEGAT DE NUNTA
Nasi si parinti, Slava Domnului avem! Tot ce ne mai trebuie e restul....
Nasol, nu!? Vai de mine...am incercat acuma sa ma uit peste Lista de Sarcini de la Instrumente, si am zis ca mai bine ma

ca nu mai suport nici sa ma gandesc la cate am de facut. In plus am inceput sa fiu iritata, nu se mai intelege al meu pisoi cu mine (va rog, spuneti-mi ca nu e anormal, ca mai patiti si voi la fel). Ne certam intr-una!! Mie mi se pare ca nu-l intereseaza! Zice tot timpul ca sa nu ma mai agit atata, ca avem tot timpul din lume, ca nu e bine sa ma consum! Care sa nu ma consum, ca daca e dupa el ramanem nemaritati amandoi

. Sta cu

:~* pe canapea intr-una, doar cand e un meci mai sare si straga GOOL!
Ma tot bate gandul sa apelez la o agentie.

Dar parca si mai frumos ar fi daca ne-am ocupa noi 2 de toate, sa fie din sufleteul nostru. (sau macar din al meu

).
Voi cum stati, ati facut ceva mai multe?