Citat:
Buna!
Si eu am nunta in Chios, dar in iunie si as vrea sa stiu mai multe detalii despre nunta ta. Ai stabilit deja meniul, tinand cont ca nunta e aproape? La cat s-a ajuns si cate feluri de manacare intra? De la 15 ai vrut tu sa inceapa, sau asa te-au obligat ei? Cu aranjamentul de sala cum stai? Ce te-ai hotarat sa faci? Ai apelat la vreo firma sau faci totul singura? Astept cu interes raspunsul tau! Succes mai departe!
Buna,Oana! Incerc sa-ti raspund la fiecare intrebare...Nu am stabilit inca meniul; cand am incheiat contractul ne-am inteles ca meniul il stabilim la inceputul lunii februarie, atunci cand vom stii cu o oarecare exactitate nr. de persoane care participa la petrecere; saptamana viitoare iti voi putea oferi mai multe detalii...stiu doar ca minimul de pret pe meniu este de 25 euro, si am auzit de la altii ca intra feluri multe de mancare in pretul acesta minim. Revin cu detalii saptamanile viitoare.
Da, de la ora 15 am vrut noi sa inceapa, se putea si de la ora 14, poate si mai devreme, dar am vrut sa avem ceva mai mult timp pt pregatirile de dimineata...
Initial voiam sa ornez eu sala, aveam tot felul de idei (sunt absolventa a facultatii de arte)de genul ghirlande de trandafiri facuti din hartie creponata, tot felul de flori naturale, dar am decis sa o las asa cum este in cauza ca ar putea deveni prea incarcata si obositoare, vreau sa fie decorul simplu si mi se pare suficient ceea ce au ei, am participat la nunti pe la tot felul de localuri si cantine, sunt de acord cu amenajararea peretilor din cantine dar in localurile ceva mai selecte chiar mi se pare de prost gust sa mai "impopotzonez" eu decorul lor; localul pune la dispozitie husele pt scaune si fetele de masa, presupun ca au ei si ceva sfesnice sa le aseze pe mese; totodata in spatele nostru a mirilor va fi un aranjament mare din baloane sub forma de inima pe care l-am comandat , la atata se rezuma "imbunatatirile" aduse de noi...
Si eu am primit tot felul de indrumari si sfaturi de la niste prieteni care au avut nunta la Chios in iunie 2005; ei au ornat mesele cu tot felul de pietricele asezate pe mese; au avut vreo 7 feluri de mancare in meniu si au mancat foarte foarte bine, petrecerea lor a inceput tot la ora 15 si a tinut pana la 4 dimineata...
O sa-ti povestesc mai mult imediat dupa nunta,eventual iti trimit si poze... mai sunt 23 de zile....ma lupt cu emotiile, cu tensiunea si cu timpul...