Citat:
Buna!
Cum a fost nunta? A fost acum pe 18, nu? A fost o vreme super misto,caldut, ai avut noroc. Ma bucur pt. tine. Cum te simti dupa? Cum te-ai simtit la nunta ta, mai bine zis?
De fapt, cred ca esti in luna de miere, sau,o amanati pt. la vara ?
Astept detalii, multe, multe detalii.....
Salut! Imi cer mii de scuze ca nu am raspuns pana acum; am incercat sa intru imediat dupa nunta si n-am mai reusit sa gasesc acest subiect pe forum, apoi am uitat...si uite asa a trecut vremea. Da, nunta a fost pe 10 febr. Cea mai frumoasa zi din viata mea!!! Pana si vremea a tinut cu noi si am avut o zi insorita, chiar calduroasa pt acea perioada a anului (se vede si in fotografii si pe inregistrari cat de incruntata stau din cauza soarelui). Nu am avut deloc emotii, am fost relaxata si foarte bine dispusa. A iesit totul mai frumos decat imi inchipuiam. Nu vreau sa fac reclama gratuita Chiosului (localul unde am facut petrecerea) dar au o servire ireprosabila. Toti cei 210 invitati au laudat servirea si promptitudinea chelnerilor. Si nu a fost deloc scump, preturile sunt echivalente cu ale altor localuri dar calitatea nu se compara cu nici un alt local din Cluj. Unul dintre invitatii la nunta e american si ne spunea ca doar in Manhattan a mai fost atat de bine servit. ce sa-ti mai spun de nunta? totul a decurs perfect, ne-am distrat, am petrecut de la ora 15 pana la 3 dimineata; mancarea excelenta.
Am continuat apoi cu o "saptamana de miere" in Tunisia...mmmm...sublim a fost!!! Parca a fost un vis!!! Daca nu as avea marturile inregistrarile si fotografiile as credea ca am visat; chiar a fost cea mai frumoasa zi din viata mea in care m-am simtit printesa!
Daca vrei sa-mi ceri informatii despre anume lucruri te rog sa ma intrebi...poate schimbam si adresele de mail, poate te pot ajuta cu sfaturi si sugestii.