Citat:
Buna fetelor,
Cine poate sa ma ajute si pe mine?
Nunta vrem sa o facem in vara 2009 la Cluj...nu am stabilit data inca...depinde de locatie...
Amandoi suntem in Canada...si nu vom ajunge in Cluj decat cu vreo 2 luni inainte de nunta...mai mult nu putem...
Ce spatiu imi recomandati? Chios ? Belvedere ? Stil ? sau.... ????
Vom avea cam intre 250-300 de invitati...
Si daca are cineva poze de la orice restaurant din Cluj de la vreo nunta, va rog sa imi trimiteti.
Dintre cele trei pe care le-ai enumerat tu, eu iti recomand Stil...e cel mai frumos.
Belvedere era frumos inainte dar acum nu mai e chiar asa iar de mancare am auzit ca e cam dezastru....de Chios ce sa zic....e restaurant mare, e foarte frumos pe langa multe altele din Cluj.
Iarasi la Motel Gilau iti recomand, au un restaurant foarte frumos iar preturile sunt destul de bune pentru 3***.
La casa universitarilor dupa cum am zis cred si mai sus e foarte frumos, acolo lucreaza mama mea....mancarea e foarte buna crede-ma

iar restaurantul e foarte frumos si destul de mare.
Daca vrei poze lasa o adresa de e-mail si iti trimit de la mai multe. Dar rezervare trebuie sa faceti de pe acum....la multe restaurante sunt ocupate deja toate zilele pentru nunti pe anul 2009.