Citat:
Buna,
Sincera sa fiu nu credeam ca ma ajuta cineva dar se pare ca sunt si oameni cu suflet. Eu in Bacau ma piers, habar nu am sa ma intorc, acasa la soacra. Dar am cautat pe net si intr-adevar acele saloane le-am gasit si eu. Acolo ma pot machia? Dar eu ajung in aprilie acolo si ma voi duce. Nu am luat nici invitatiile, nici rochia nimic, doar restaurantul l-am stabilit este mississipi, am stabilit cu ornatul si muzica in rest sunt zero, dar sper sa le fac la timp pe toate, poate imi dati voi ceva sfaturi in legatura cu rochia de mireasa, bchetul miresei si al nasei si lumanarile pe cavalerii de onoare.
Te pup, si mai vb.
Mimisor

stii vorba aia... "cere si ti se va da"?

ei, bine, daca intrebi, am sa incerc sa-ti raspund si sa te ajut cu informatii din zona.
deci ati ales restaurantul. bravo! nu am fost niciodata acolo, dar am trecut de multe ori prin zona si l-am vazut ornat pentru nunta si arata asa dragut! chiar mi-a placut. o sa aveti o nunta frumoasa, categoric.
eu nu am vorbit inca pentru decorarea salii, dar trebuie sa ma apuc serios de cautat, ca e foaaaarte important subiectul pentru mine. chiar, cu ce firma ati vorbit si cam ce pret ati stabilit? ca sa stiu la ce sa ma astept
mi-ar placea sa mai schimbam idei si impresii despre ce avem de gand sa facem cu nunta. mai scrie cand ai intrebari.
p.s. la saloanele respective realizeaza si machiaj. nici pe asta nu l-am incercat, dar stiu sigur ca fac.