Fetelor, sunt o exagerata. Mi-am mai luat o pereche de sandale, cu platforma, cu nojitze, ca tot erau la reducere in Leonardo. Am 3 perechi de incaltari pentru nici 12 ore, si tot nu sunt multumita.
Azi m-am probat cu toate cele, rochia, sandalele nr 1, nr 2, si balerinii, bijouurile, voalul si diadema. Nu m-am decis cum fac cu voalul. Are vreo importanta daca il pun doar la biserica si apoi il scot la restaurant? Am senzatia ca o sa-mi tina de cald toata noaptea, asa ca jos cu el.

Ca semnificatia lui e perimata in zilele noastre, parerea mea!
Nici pana azi nu am vorbit despre decorarea salonului. Sa nu faceti ca mine! Intotdeauna am fost o intarziata, in ultimul moment ma apuc de ceva, si sunt foarte multumita de rezultat, daca iese. Daca nu, ghinion, se mai intampla si altora.
Nu cred ca ai exagerat! si eu tot trei randuri de incaltari am avut la nunta! si le-am folosit pe toate! iar voalul l-am dat jos la sala! e bine asa! chiar sunt unele mirese care nu m-ai pun voal deloc! Totusi, voalul nu iti tine cald! cel mult de incurca cand dansezi sau cand faci poze!
In privinta decoratului salii, ai dreptate, ai cam intarziat! eu vorbisem cu aproape un an inainte, dar forma finala am stabilit-o cam cu o luna inainte de nunta! dar nu e bai, important e sa stii ce vrei si cei care iti aranjeaza sala sa inteleaga ce iti doresti! mult noroc cu pregatirile si sa ai parte de o nunta frumoasa!