Ultima vizită a fost: Acum este 04 Mai 2025, 03:02

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 414 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 21  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: POVESTEA NUNTII TALE
MesajScris: 22 Aug 2006, 00:45 
Diva

fetelor...va multumesc mult...maine plecam in luna de miere in Costa Brava, Spania si ne intoarcem in 5 septembrie...

tuturor fetelor care aveti nunta pana atunci va doresc din suflet Casa de Piatra si sa aveti nunti frumoase...lasati stresul la o parte si incercati sa va bucurati de moment pentru ca trece si amintirile sunt tot ce va ramane...

pupici si aveti grija de voi...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Aug 2006, 14:01 
Diva

Citat:
a trecut si nunta mea...a fost frumos...am fost atat de frumosi...la starea civila mi-a tremurat rau mana cand am semnat dar, in schimb, am spus un "DA" hotarat fata de mirele meu care a soptit un "DA" timid...cand am iesit din primarie am facut poze si la un moment dat a venit un domn francez la mine si m-a intrebat daca poate sa faca o poza cu mine (sora mea era transatorul), am facut o poza, a plecat si peste vreo 10 minute s-a intors si m-a intrebat daca poate sa ma imbratiseze...mirele i-a spus ca ii da voie doar o secunda...a fost o chestie inedita, haioasa...emotionant la biserica unde nu prea imi puteam retine lacrimile...la sfarsitul juramintelor m-am cam balbait si pur si simplu nu imi dadeam seama ce se intampla cu mine...eram cu capul in nori...parca nu eram eu cea care se marita...ne-am tinut tot timpul slujbei de mana pana ne-a zis preotul ca avem toata viata inainte pentru asta...la sfarsit a spus ca suntem una dintre cele mai frumoase perechi pe care le-a cununat el (a si specificat ca sunt vreo 800 in 10 ani) si m-a imbratisat...a contat mult...
...petrecerea...a fost reusita...asa spun ai mei, ai lui, oaspetii...eu zic ca se putea si mai bine...
...sincer, nu stiu cum e la voi...dar la noi n-a fost ca in povesti....emotii, lacrimi si fericire...a fost mult stres, multa oboseala, prea putin timp pentru emotii...
....am avut o camera la hotel in noaptea (dimineata) nuntii si pot sa zic ca ne-am inceput casnicia minunat...asa cum mi-as dori sa fie toata viata..."pana la sfarsitul vietii mele" cum spune la biserica...

poze maine...doar ale amatorilor deocamdata...

apropo...mireselor de 19 august....gabriela, angelina...sambata pe la ora 17 m-am gandit mult la voi....eu eram cu mirele in masina, in drum spre Satu Mare...incercam sa imi imaginez cam cum sunteti...sper din suflet ca ati avut o nunta frumoasa...si va doresc casa de piatra si multa fericire in cuplu...sa va iubiti mult...:)

felicitari! sa va iubiti mereu! faptul ca ai avut parte si de stres e o dovada ca te-ai implicat in organizarea nuntii si ti-ai dorit sa fie ca-n povesti!:) si probabil a fost! cand te vei uita pe poze o sa realizezi asta! iti vei aminti de clipele frumoase..celelalte vor fi detalii insignifiante:flower::lips:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Aug 2006, 14:20 
Diva

Citat:
fetelor...va multumesc mult...maine plecam in luna de miere in Costa Brava, Spania si ne intoarcem in 5 septembrie...

tuturor fetelor care aveti nunta pana atunci va doresc din suflet Casa de Piatra si sa aveti nunti frumoase...lasati stresul la o parte si incercati sa va bucurati de moment pentru ca trece si amintirile sunt tot ce va ramane...

pupici si aveti grija de voi...

stai linistita ca si eu m-am gandit ...dupa cuninia religioasa ne-am plimbat prin oras....si ma gandeam ..oare celelalte ce fac???? S-or plimba si ele?:lips::lips:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Aug 2006, 15:11 
Diva

sa va spun si eu povestea mea : vineri cununia civila la sector 3 ....caldura mare ....insa am facut fata cu brio! Am primit o multime de flori .....o nebunie! Emotii nu au fost deloc ...m-a stresat fotografa bagata pe gat de primarie ....dupa ce voi posta pozele ve-ti vedea ca am un "zambet" fortat....de fapt era mai mult un ranjet! Dupa oficiere ..am venit acasa....chef pana pe la ora 18, cativa nervi provocati de prostia unora ...etc ! Apoi ...relax pt. a doua zi! Sambata am jurat ca nimik nu ma va face sa ma enervez sau sa plang! Si m-am tinut de juramant! A fost super....am facut poze in Herastrau....apoi am plecat spre biserica .....la ora 18 a inceput slujba foarte punctuali...am avut 3 preoti pusi pe sotii....mie imi venea sa rad tot timpul...ma uitam la Mihai cat era de serios si muream de ras...corul a facut toti banii...ne-a cam indopat popa cu vin si piscot ...dar l-am iertat!:D:D:D Era mai mai sa-l innece pe Mihai! Vreau sa spun ca in zapaceala aia am uitat sa ne "calcam pe picioare"(X)(X)(X) So ....cred ca vom fi pe picior de egalitate! Dupa slujba am facut poze la biserica...si alea superbe....si pt. ca la restaurant noi trebuia sa ajungem dupa ora 20....slujba terminandu-se pe la 19:00.....ne-am plimbat vreo ora pe Kiseleff...Romana....P-ta Dorobanti....Victoriei.....si intr-un final ne-am indreptat sper Aero Baneasa.....la restaurant! Acolo chef.....nu pot sa zic decat atat!! Lautarii au fost cei mai cei...se stie ca muzica face nunta! Venea solistul printre meseni si facea dedicatii care mergeau la suflet! Mentionez ca nu erau tigani! Au facut in asa fel incat i-au dedicat unui invitat din Olanda o melodie cantata in olandeza! Eu am rams fara cuvinte la faza asta, iar respectivul a fost foarte placut surprins. Solistul e profesor de muzica! Am avut si niste invitati pe spranceana.....care au intretinut atmosfera...la un moment dat ..au dansat Zorba Grecul...si s-a ridicat toata sala in picioare sa ii aplaude!Au fost faze si faze...nu m-am consumat prea mult! M-am distrat! Cand m-au furat am fost in Twice, zapacitii au furat si nasa....a fost nostim....m-au urcat pe masina....era orasul plin de mirese...am postat poze la mine la instrumente! Sper sa fie aprobate curand! Am circa 1400 de poze, iar filmul de la cameraman il astept azi sa ajunga! Intr-un cuvant a fost ok....peste asteptari....nu mi-au placut buchetele , nici cel de la civila (desi era din lotusi), nici cel de la nunta propriu zisa....se putea mult mai bine! :( Dar sa stiti ca nunta nu sta intr-un buchet! Important este sa va iubiti suficient de mult si sa treceti peste barierele materiale! :D Sunt deosebit de fericita ca am reusit sa facem nunta asta exclusiv din banii nostri...fara nici un ajutor din partea celor apropiati! Au ramas cu totii cu gura cascata cand au vazut ce si cum! Habar nu aveau unde vom merge si ce vom face! A fost o surpriza pentru toti - una placuta! Doresc casa de piatra ttutror mireselor care au avut sau vor avea nunta anul asta!:lips::lips::lips:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Aug 2006, 15:16 
Veteran

Felicitari Gina!!Casa de piatra,multa sanatate,fericire si viata lunga alaturi de cel iubit!!
Cititnd povestea ta m-am mai linistit un pic,pt ca sunt tare stresata!!%%-:wok::ok:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Aug 2006, 15:26 
Diva

Citat:

Fata, te-am citit acuma, pardon, adica am citit acum despre nunta ta, si am ramas placut impresionata, ca in alte conditii asteptam sa infiltrezi in comentariul tau si cate un cuvant precum, "cacatel, samd:D
Ma bucur pentru voi, eu nu stiam faza cu "calcatul in picioare" ca daca stiam il calcam si nu uitam sa-l calc cu siguranta pana ii faceam rani la picioare:D
Glumesc, cred ca ti-ai dat seama dar sa stii ca ma bucur ca ai terminat cu bine nunta si de-acu Gino, te asteptam printre veterane ale nuntii sa arunci cu sfaturi:D ca vezi eu ce sfatoasa sunt...Mama, si cu faza aia cu furatul nasii, si mie mi-ar placea:((, sa ma ierte D-zeu sa ma fure careva:D
In Luna de Miere pe cand?
NU stati prea mult pe ganduri, mergeti acum, bateti fierul cat este cald, ca va spun eu din propria-mi experienta sunt clipe de neuitat. Eu si-acum visez:-`

luna de miere a tinut 3 zile ..in poiana la brasov! Am pus banii de la dsr sub :back: si astept sa ne cumparam o casa! Voi cum credeti ca e mai bine?? Sa dormi la metrou si sa visezi la clipele din luna de miere sau sa dormi in dormitor si sa faci planuri de concediu?:D:D:D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Aug 2006, 15:38 
Diva

Citat:

Daca ne-ai luat asa eu ti-as raspunde ca in metrou:D:D dar bineinteles ca in cele din urma as alege un pat calduros intr-o casa cu mansarda si cu un beci:D pentru muraturi. 3 zile cred ca au fost suficiente ca daca mai stateai mult cred ca nu mai aveam cu cine comunica pe-aci , ca miresicile sunt cam toate ocupate. Bine ca mai intri , Mady G. si cu Rashela si mai sunt si alte fete simpatice.:p

da....o singura amintire neplacuta dupa nunta : m-a ros crinolina aia a draq sa fie ea ....pe :back:, in genunchi ....peste tot! Eu nu am avut ciorapi! Si la restaurant la ora 10 am luat sandalele de 10 cm in picioare ca pantofii aia aveau tocul prea jos si calcam pe rochie! Nu mai spun ca de la kkturile alea cu strasuri mi s-a iritat pielea ...ca am alergie la tinichele....si sa te tii urticarie pe maini si mai ales la gat de la colier! A fost groaznik vreo 2-3 zile! Imi venea sa rup carnea de pe mine!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Aug 2006, 18:05 
Diva

Citat:

Eu si de la argint fac bubite cu basicuta si ma scarpin in draci si daca ai adus vorba de mancarimi, sa stii ca eu sunt plina de intoxicatie de la un drac de carnat care cred ca a fost cam vechi:(( si-acu , nu ca n-as suprota mancarimea :D dar sa nu cumva sa apara in locuri vizibile sau cel putin sa-mi dispara pana sambata:((
In momenutl asta ma scarpin de-mi merg fulgii:devil:Na!!! Mama lor!:devil:

si eu am aceeasi problema si mi-e teama sa nu fac chiar in noaptea nuntii de la colier iritatie d-asta urata pe gat... as arata cam...(X)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Aug 2006, 18:23 
Diva

Citat:

Eu din acest moriv la nunta am purtat un lantic de aur la baza gatului, pentru ca aurul este singurul care-mi prieste, Mie imi place tare mult argintul dar nu-l pot purta asa ca am pus aur la gat. De fapr era si darul de la sotul meu:rocker:

ghinionul meu este ca fac si de la aur. lantisorul meu i l-am facut cadou lu' sora-mea ca era imposibil sa-l port:(

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Aug 2006, 18:27 
Diva

Citat:

Pt fetele cu alergii incercati claritine,la mine merge si eu fac alergii de la te mira ce minune.
%%-

ms. am sa incerc...poate merge:D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Aug 2006, 18:34 
Diva

Citat:

Ce cotzoharla este!:D
N-o crede pe cuvant! Sigur n-o sa foloseasca nici o solutie. Asta mica la cat de sadica vad ca este, o sa accepte sa-i intre colierul pana sub stratul cel mai subtil al gatului si de el n-o sa se lase:D:D
pai zi si tu... cum as arata fara nimic la gat? doar o zi in viata e asa speciala, vrau sa arat macar atunci bine

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 414 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 21  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]