a trecut si nunta mea...a fost frumos...am fost atat de frumosi...la starea civila mi-a tremurat rau mana cand am semnat dar, in schimb, am spus un "DA" hotarat fata de mirele meu care a soptit un "DA" timid...cand am iesit din primarie am facut poze si la un moment dat a venit un domn francez la mine si m-a intrebat daca poate sa faca o poza cu mine (sora mea era transatorul), am facut o poza, a plecat si peste vreo 10 minute s-a intors si m-a intrebat daca poate sa ma imbratiseze...mirele i-a spus ca ii da voie doar o secunda...a fost o chestie inedita, haioasa...emotionant la biserica unde nu prea imi puteam retine lacrimile...la sfarsitul juramintelor m-am cam balbait si pur si simplu nu imi dadeam seama ce se intampla cu mine...eram cu capul in nori...parca nu eram eu cea care se marita...ne-am tinut tot timpul slujbei de mana pana ne-a zis preotul ca avem toata viata inainte pentru asta...la sfarsit a spus ca suntem una dintre cele mai frumoase perechi pe care le-a cununat el (a si specificat ca sunt vreo 800 in 10 ani) si m-a imbratisat...a contat mult...
...petrecerea...a fost reusita...asa spun ai mei, ai lui, oaspetii...eu zic ca se putea si mai bine...
...sincer, nu stiu cum e la voi...dar la noi n-a fost ca in povesti....emotii, lacrimi si fericire...a fost mult stres, multa oboseala, prea putin timp pentru emotii...
....am avut o camera la hotel in noaptea (dimineata) nuntii si pot sa zic ca ne-am inceput casnicia minunat...asa cum mi-as dori sa fie toata viata..."pana la sfarsitul vietii mele" cum spune la biserica...
poze maine...doar ale amatorilor deocamdata...
apropo...mireselor de 19 august....gabriela, angelina...sambata pe la ora 17 m-am gandit mult la voi....eu eram cu mirele in masina, in drum spre Satu Mare...incercam sa imi imaginez cam cum sunteti...sper din suflet ca ati avut o nunta frumoasa...si va doresc casa de piatra si multa fericire in cuplu...sa va iubiti mult...

felicitari! sa va iubiti mereu! faptul ca ai avut parte si de stres e o dovada ca te-ai implicat in organizarea nuntii si ti-ai dorit sa fie ca-n povesti!:) si probabil a fost! cand te vei uita pe poze o sa realizezi asta! iti vei aminti de clipele frumoase..celelalte vor fi detalii insignifiante:flower::lips: