Ultima vizită a fost: Acum este 27 Iun 2025, 03:54

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 414 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 21  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: POVESTEA NUNTII TALE
MesajScris: 29 Aug 2006, 12:55 
Diva

Citat:
casa de piatra si voua, GinaAngelina! fericire multa si spor la bani, sa va luati curand casa! noi tocmai ce ne-am luat (am avut si eu o dambla, sa plec mireasa din casa mea! hihihi ;) ) si va spun...nu mai putem de fericire, ;););) aproape ca nu ne mai preocupa nunta atat de mult, acum ne stresam (vorba vine, ca e o super placere hihihi) :D cu mobila, parchet, culori pe pereti etc hihihi asa ca stiu ce inseamna sa te zbati pt casutza ta... mult noroc! %%-:ok::flowers:
:lips::lips::lips: multumesc...bravo voua ca ati trecut si de pragul asta cu casa! Uneori mi se pare imposibil de trecut! Dar ma ambitionez singura : ai facut singura nunta ....sigur iei si casa!:lips::lips: Va pup pe toate! Casa de piatra si voua!!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Aug 2006, 14:29 
Diva

Citat:

Misto pozele Gino! De-abia astept si eu sa facem poze. Poate apar si eu daca vrea sa ma puna fina:-` ca daca nu eu oricum o sa filmeze si Doru cu aparatul nostru si descarc eu la mine la munca frumusel ca aici nu ma streseaza nimeni si bag la instrumente:D:D
Ce rea sunt:devil:
:devil::devil: nu esti rea ...esti tare!! ma tavalesc de ras pe aci...scoti niste dume ....mama mama
!!!:lips::lips:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Aug 2006, 16:13 
Diva

stiti ceva??? Pot spune ca nunta mea a tinut 3 zile: de vineri - petrecerea de la civila, sambata - nunta propriu zisa, duminica - ciorba de potroace,care s-a transformat intr-un gratar la iarba verde!:D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Aug 2006, 21:14 
Diva

Povestea nuntii noastre incepe cu o zi sfinta, 15 august, cand plini de speranta am reusit sa rostim cu tarie si fara timiditate "marele DA" in fata parintilor, nasilor si cativa prieteni.
Emotiile au fost mari, nu a lipsit nici tremuratul mainilor cand am semnat dar totul a trecut ca prin minune cand am fost declarati Sot si Sotie.
Zilele ce au urmat au adus cu ele nerabdarea si dorinta de a fii mire si mireasa; pregatirile fiind pe terminate am incercat sa ne relaxam si sa ne bucuram de fiecare moment in parte.

... 19 august, cea mai calduroasa zi din an dupa spusele meteorologilor, cea mai calduroasa zi si in sufletele noastre, am rostit marele juramant in fata lui Dumnezeu prin taina Sfintei Cununii.
A fost cel mai intens si impresionant moment pentru amandoi, emotii au fost dar au fost putine pentru ca le consumasem in cea mai mare parte la cununia civila si asa am putut asculta linistiti slujba.

Petrecerea a fost minunata si reusita ... inca primim mesaje de la rude si prieteni prin care ne lauda pentru ceea ce ne-a reusit. Eu pot spune ca am avut o nunta ca in povesti, foarte multa distractie si dans, cu 3 incercari de a fi furata din care ultima a fost reusita iar el a trebuit sa faca striptis pentru a ma recupera.
Am dansat vals si chiar ne-a reusit, am aruncat buchetul si jarteluta si sfarsitul a fost la fel de minunat ca si restul nuntii.
Si noi am avut camera la hotel numai ca nu prea am avut timp sa ne odihnim pentru ca petrecerea s-a terminat undeva pe la 8 dimineata.

Trebuie sa spun ca nu exista cuvinte pentru a exprima emotiile si incarcarile sufletesti prin care treci in momentul in care te casatoresti. Este un lucru minunat care trebuie simtit din tot sufletul si cu toata fiinta.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Aug 2006, 17:24 
Veteran

Gina si tuturor fetelor casatorite Casa de piatra!!! sa fiti fericite si la fel de frumoase ca in poze Gina pe cuvant am ramas cu ochii la poze superbe si tu o adevarata printesa mi-au placut mult rochia si coafura si la restaurant avem decoratiuni asemanatoare sa fiti fericiti sunteti frumosi amandoi. am lipsit pt ca am redecorat la birou si lipsa net dar eram nerabdatoare sa-mi fac updateul cu nuntile voastre. acum sunt back in bussines si mai am si eu un pic.pupici si intrati in continuare ...:lips:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Aug 2006, 17:43 
Diva

Citat:
Gina si tuturor fetelor casatorite Casa de piatra!!! sa fiti fericite si la fel de frumoase ca in poze Gina pe cuvant am ramas cu ochii la poze superbe si tu o adevarata printesa mi-au placut mult rochia si coafura si la restaurant avem decoratiuni asemanatoare sa fiti fericiti sunteti frumosi amandoi. am lipsit pt ca am redecorat la birou si lipsa net dar eram nerabdatoare sa-mi fac updateul cu nuntile voastre. acum sunt back in bussines si mai am si eu un pic.pupici si intrati in continuare ...:lips:

Mada ..merci mult pentru "critici"....sunt sigura ca si tu vei fi superba in ziua nuntii...sa fii relaxata si zambitoare pentru ca totul va iesi ca la carte....vrand - nevrand! Mie imi place mule de tot cum au picat husele rosii-visinii cu ambientul din restaurant. O sa fie perfect! Te pup...si tinem legatura aici pe site...doar n-om da bir cu fugitii acum....daca am devenit "doamne". Tot noi suntem ..doar ca acum avem alt nume! :lips::love::lips::love:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Aug 2006, 17:55 
Veteran

si inca ceva:p ti-au ondulat parul inainte sa il prinda? venea tare bine o sa fur un pic o poza:ok:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Aug 2006, 18:01 
Veteran

ohh mi-am sters un mesaj mi-am iesit din mana.....asa cel mai tare sfat citit vreodata este asta sa te relaxezi si sa te bucuri de nunta fara sa te enervezi la vreo bazaconie din jur...poate de aceea ies pozele asa armonioase....te-ai mai vopsit inainte eu tre sa-mi trag o culoare ceva roscat. cand am citit ce ai scris ma felicitam ca fac cununia civila inainte vineri ca vreau si eu nunta de 3 zile;) si inca ceva cam cate bauturi tari ai avut si cam cate persoane? ai avut surprize sa confirme si sa nu vina careva?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Aug 2006, 18:08 
Diva

Citat:
si inca ceva:p ti-au ondulat parul inainte sa il prinda? venea tare bine o sa fur un pic o poza:ok:
iti dau prv mess cu yahoo id sa iei poze mai multe:lips::lips:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Aug 2006, 18:17 
Diva

Citat:
ohh mi-am sters un mesaj mi-am iesit din mana.....asa cel mai tare sfat citit vreodata este asta sa te relaxezi si sa te bucuri de nunta fara sa te enervezi la vreo bazaconie din jur...poate de aceea ies pozele asa armonioase....te-ai mai vopsit inainte eu tre sa-mi trag o culoare ceva roscat. cand am citit ce ai scris ma felicitam ca fac cununia civila inainte vineri ca vreau si eu nunta de 3 zile;) si inca ceva cam cate bauturi tari ai avut si cam cate persoane? ai avut surprize sa confirme si sa nu vina careva?

acu detalii : m-am vopsit cu o sapt inainte...vineri seara, pe 11 august. Pana vineri m-am spalat deja de 2 ori pe cap..deci vopseaua mai iesise de pe piele si par. Luni pe 14 august am fost la manichiura si pedichiura. Marti am fost la mare! Am stat doar o zi ca a avut Mihai delegatie. Parul meu nu e ondulat ..m-a facut coafeza pe loc din spuma si fixativ! Mi-a facut o coada in varful capului si din ea a tras suvita cu suvita , le-a pus pe bigudiuri si a dat cu mult fixativ si spuma. Am stat cu moatele vreo 10 minute ..pana s-a uscat spuma. Apoi le-a desfacut si mi le-a prins cu clame si ace de par.Voalul l-a prins cu ata de coada aceea ca sa nu imi cada. I-a mai bagat si cateva ace de par. Asa.....surprize ...am avut 2 (spre fericirea mea):D:D adik doar 2 persoane nu au venit! Nu a fost asa mare tragedie!

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 414 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 21  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]