Ultima vizită a fost: Acum este 03 Mai 2025, 14:34

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 414 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 21  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: POVESTEA NUNTII TALE
MesajScris: 30 Aug 2006, 18:32 
Diva

Citat:
;) si inca ceva cam cate bauturi tari ai avut si cam cate persoane? ai avut surprize sa confirme si sa nu vina careva?

acu bautura: 6 sticle de whisky la 1l - Ballantines, 2 sticle de gin la 0,7 ml Wembley , 2 sticle angelli alb, 2 Angelli roshu, 8 sticle de sampanie, 60 litri de vin, si 10 litri tuica. Vreau sa spun ca a ajuns la fix totul. O sticla de gin am luat-o eu de dimineata ...(mi-a fost mila sa o las acolo, mai ales ca eu sunt mare bautoare de asa ceva):wacko::wacko::devil: Vin au mai ramas 25 de litri .....15 i-am luat inapoi iar 10 i-am dat cadou ospatarilor! Le-am lasat si sucul si apa si ce mai era din tort.....nu am luat inapoi nimik in afara de sticla de gin! Daca mai vrei detalii iti dau tabelul meu in excel cu cheltuieli si cantitati'! Numarul de persoane a fost 70! Tine cont ca la mine a fost o zi si o noapte caniculara! Si nu s-a consumat chiar atat de multe sucuri si apa!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Aug 2006, 18:53 
Diva

Citat:
acu bautura: 6 sticle de whisky la 1l - Ballantines, 2 sticle de gin la 0,7 ml Wembley , 2 sticle angelli alb, 2 Angelli roshu, 8 sticle de sampanie, 60 litri de vin, si 10 litri tuica. Vreau sa spun ca a ajuns la fix totul. O sticla de gin am luat-o eu de dimineata ...(mi-a fost mila sa o las acolo, mai ales ca eu sunt mare bautoare de asa ceva):wacko::wacko::devil: Vin au mai ramas 25 de litri .....15 i-am luat inapoi iar 10 i-am dat cadou ospatarilor! Le-am lasat si sucul si apa si ce mai era din tort.....nu am luat inapoi nimik in afara de sticla de gin! Daca mai vrei detalii iti dau tabelul meu in excel cu cheltuieli si cantitati'! Numarul de persoane a fost 70! Tine cont ca la mine a fost o zi si o noapte caniculara! Si nu s-a consumat chiar atat de multe sucuri si apa!

La mine s-au baut 14 st wisky-grants si passport, jim beam, 6 st stalinskaya, 4 angelli cherry, 8 st vin, 46 st cola, fanta 2L,34 apa min la 1,5 L

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Aug 2006, 14:09 
Diva

Citat:

Sunt uluita de exactitatea detaliilor precise:((:D
:D:D:D:D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Aug 2006, 15:03 
Diva

Citat:

Sunt uluita de exactitatea detaliilor precise:((:D

Tocmai de aia a iesit nunta mea de vis...ca m-am ocupat eu de ea si nu altii:lol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Aug 2006, 15:28 
Diva

Acum sa va povestesc si eu nunta mea...

Tot ce pot sa spun pt inceput este ca a fost nunta de vis pt noi, mult mai frumos decat mi-am imaginat.
Cununia civila am avut-o vineri, pe 25.08 asa ca sambata nu am fost prea aglomerati.
Incep cu dimineata 26.08 ora 6:30 ma trezesc sa ma duc la coafor...afara ploua urat.Intru in masina, uit mp3 playeru sus, nu ma mai intorc ca intarziu.Vb singura 15 min si plang ca ploua, dezamagita ca nu voi avea poze in gradina botanica.Ajung la coafor, freza super faina, a iesit chiar mai misto decat vroiam, vin acasa nu mai ploua.Fericita nevoie mare.ma machiaza tipa, ma imbraca prietena mea si mama si il astept.
Cand a venit nu pot sa va spun ce am simtit....a fost cel mai emotionant moment.Mi-a dat buchetul si mi-a spus ca l-am lasat fara cuvinte si ne-am sarutat.Apoi poze cu toti dupa care ne-am urcat in limuzina si la biserica cu noi.Slujba a tinut putin vreao 20-30 min ca am fost logoditi.A fost superba.La iesirea din biserica am dat drumul la 2 porumbei albi.Am urcat in limuzina si ne-am dus la gradina botanica unde am facut poze multe.Plimbarea cu limuzina prin oras si-a facut toti banii, nu cred ca voi mai avea ocazia vreodata(u never know) dar a fost super.
La restaurant toata lumea ne astepta, am intrat am spart paharele intr-o inima din lumanari apoi m-a luat in brate si m-a dus la masa.Am deschis dansul cu berlin-take my breath away(ca n-am mai invatat vals)si a fost cel mai frumos dans alaturi de el.Vulcani de artificii in jur, confetti, totul sublim.
Am dansat toata ziua si seara.Tortul a fost dus afara langa un panou de artificii cu Casa de piatra care a ars 1-2 min.Am taiat tortul am gustat mmmmmmmm ne-am sarutat si apoi inauntru la dans.
Cam asta a fost asa in mare nunta noastra....n-am cuvinte destule sa exprim tot.Ce vreau sa mai spun e ca vremea si cineva acolo sus a tinut cu noi.A fost cald si frumos exact atunci cand a trebuit sa fie, ca pe urma spre seara a plouat urat.
Asta a fost nunta de vis pt noi...in realitate a fost mult mai emotionant decat am povestit.M-am simtit ca o printesa si nimic nu mi-a stricat ziua.Ma cheama printul...
Va pup si va doresc CASA DE PIATRA!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Aug 2006, 18:19 
Diva

Citat:

:D:D:D mor de ras! Fi-v-ar porumbeii de ras sa va fie. Astia de unde i-ati avut tinuti bata-va norocul sa va bata, ca mor cu lacrimi. Eu am imaginatia bogata si numai la gandul cum ati luat porumbeii and let them free imi da un brrr pe shira spinarii:D:D:lips:

Da stii ce fain a fost? Sa vezi cum zboara...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Aug 2006, 19:26 
Diva

Citat:
casa de piatra Gabyena si Tweety_mem!!! sa fiti fericite fiecare cu sotul ei :D ! :flowers::flower::flowers::flower::flowers::flower:

mersi...sa ma simt toata viata cum m-am simtit in ziua aceea.:lol::wok::love::love::love::love::love::love::love:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Sep 2006, 02:44 
Diva

fetelor...salutare...azi, de fapt aseara dar ne-am oprit la socrii, ne-am intors din luna (saptamanile)de miere...
ce sa va mai spun...au fost de vis...pacat ca a trebuit sa ne intoarcem...dar nu conteaza, si acasa e bine...mai ales ca suntem impreuna...parca intr-un vis...
am calatorit prin austria, italia, franta, monaco, spania...am avut parte si de mare si de munte...si aventuri si relaxare...ne-am promis ca anul viitor vizitam franta in doi, cu masina noastra...sa vedem parisul, pe care l-am ocolit acum si sa revedem coasta de azur care ne-a fascinat...

am incercat sa va pun poze...mai intai de la nunta, ca am tras chiulul de la asta...dar...ghinion, dupa ce le-am facut mai mici...de fapt, se pare ca nu sunt destul de mici (sa nu credeti ca nu am verificat inainte de a le micsora, scria 2 Mb, la incarcare, le accepta doar de 1 Mb)...si acum nu mai am chef sa fac din nou asta...:mellow:

ginutzo, gabriela...miresicilor...sa aveti casa de piatra si parte de multa iubire...sa fiti fericite cu sotiorii...asa cum imi doresc mie sa fiu fericita, asa va doresc si voua...:flower::flower::flower: ...mi-a fost tare dor de voi...:lol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Sep 2006, 14:30 
Diva

Citat:
ginutzo, gabriela...miresicilor...sa aveti casa de piatra si parte de multa iubire...sa fiti fericite cu sotiorii...asa cum imi doresc mie sa fiu fericita, asa va doresc si voua...:flower::flower::flower: ...mi-a fost tare dor de voi...:lol:

si noua de tine!! Te pup, Casa de Piatra si tie!!! astept pozele cu nerabdare!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Sep 2006, 22:50 
Diva

Citat:

si noua de tine!! Te pup, Casa de Piatra si tie!!! astept pozele cu nerabdare!!

da...si eu le-as posta daca n-ar avea aici ceva probleme...:(

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Sep 2006, 19:09 
Diva

Citat:

da...si eu le-as posta daca n-ar avea aici ceva probleme...:(

Ii superba rochia...nu stiu de ce ti-ai facut probleme ca nu o sa placa...trena din ce ii facuta?

nu ai o poza in care sa te vezi mai de aproape?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Sep 2006, 00:54 
Diva

deci...fetelor...hai sa va explic...ce am postat la galerie nu e rochia...e tinuta de stare civila,un corset cu pantaloni si trena... rochia e alta...am pus o poza cu tata, cand urcam la biserica...

ma bucur din suflet ca va place...si am multeee poze dar nu le pot posta...vroiam sa le pun la mine la intrumente si nu merge deocamdata...si la galerie ies toate amestecate...dar va mai pun cateva totusi...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Sep 2006, 07:49 
Diva

Citat:
deci...fetelor...hai sa va explic...ce am postat la galerie nu e rochia...e tinuta de stare civila,un corset cu pantaloni si trena... rochia e alta...am pus o poza cu tata, cand urcam la biserica...

ma bucur din suflet ca va place...si am multeee poze dar nu le pot posta...vroiam sa le pun la mine la intrumente si nu merge deocamdata...si la galerie ies toate amestecate...dar va mai pun cateva totusi...

Super cool...chiar am crezut ca e rochie...dar uitandu-ma la poze mai cu atentie acum observ ca tinuta de la starea civila era strapless pe cand rochia avea umeri deci is clar doua tinute diferite...acum ca in poza de la civila sunt pantaloni...aia nu mi-am mai putut da seama...dar oricum arata super tare! Ce fel de pantaloni sunt ca acum sunt curioasa?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Sep 2006, 11:44 
Diva

Citat:

Super cool...chiar am crezut ca e rochie...dar uitandu-ma la poze mai cu atentie acum observ ca tinuta de la starea civila era strapless pe cand rochia avea umeri deci is clar doua tinute diferite...acum ca in poza de la civila sunt pantaloni...aia nu mi-am mai putut da seama...dar oricum arata super tare! Ce fel de pantaloni sunt ca acum sunt curioasa?
da...chiar e super tinuta si daca nu ziceai ca-s pantaloni...nu-mi dadeam seama:rocker:

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 414 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 21  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]