fetelor...salutare...azi, de fapt aseara dar ne-am oprit la socrii, ne-am intors din luna (saptamanile)de miere...
ce sa va mai spun...au fost de vis...pacat ca a trebuit sa ne intoarcem...dar nu conteaza, si acasa e bine...mai ales ca suntem impreuna...parca intr-un vis...
am calatorit prin austria, italia, franta, monaco, spania...am avut parte si de mare si de munte...si aventuri si relaxare...ne-am promis ca anul viitor vizitam franta in doi, cu masina noastra...sa vedem parisul, pe care l-am ocolit acum si sa revedem coasta de azur care ne-a fascinat...
am incercat sa va pun poze...mai intai de la nunta, ca am tras chiulul de la asta...dar...ghinion, dupa ce le-am facut mai mici...de fapt, se pare ca nu sunt destul de mici (sa nu credeti ca nu am verificat inainte de a le micsora, scria 2 Mb, la incarcare, le accepta doar de 1 Mb)...si acum nu mai am chef sa fac din nou asta...
ginutzo, gabriela...miresicilor...sa aveti casa de piatra si parte de multa iubire...sa fiti fericite cu sotiorii...asa cum imi doresc mie sa fiu fericita, asa va doresc si voua...:flower::flower::flower: ...mi-a fost tare dor de voi...