sa va povestesc si eu povestea nuntii mele...
ne-am trezit pe la 8 el de fapt...ca trebuia sa plece cu ai lui la nasi pt batut brazii ...si eu urmam sa ma pregatesc sa ma duc la machiaj la salon....nu va zic ce peripetii si cu nasii astia...ca atunci cand este cu batutul bazilor la nasi...trebuie sa ai un cos si in el sa fie o sticla de vin,tuica,cozonac,prajituri,dulceata....si sa dai niste esarfe...sau fulare din acelea sau pijamale...noi in schimb cans s-a dus cu brazii am dus doar o tava cu vin,tuica,prajituri si coconac...fara esarfe...ca uitasem complt....
pe urma eu m-am cam intins la salon...ca intai m-am pensat si a durat ceva...mi-am facut manichiura tip fratuzesc...si machiajul in sine....pe urma da fuga acasa sa ma schimb sa fac dus..sa ma mai aranjez la par cu placa de intins parul...noroc ca era domnisoara de onoare cu mine altfel intram in panica ....
Iubi venise intre timp cu buchetul pt cununia civila...absolut superb..cred ca l-ati vazut in poze...eu zic ca e frumos rau....si am plecat cu cavalerul de onoare si cu domnisoara si iubi...acolo multa lume...deja ne asteptau....si sa pup pe lume...cu toate ca la pupaturi am uitat sa ii pup pe nasi asta cand am sosit...
am stat sa zic vreo 15-20 minute pana am intrat...nu va zic ce emotii aveam...tremuram toata....cand ma intrebase "cetateana ... il iei in casatorie pe cetatean...." eu am rapsuns cam incet de emotie nu de alta....iubi al meu tare hotarat cand a raspuns ....si cand am semnat ce mai imi tremura mana....momente frumoase zic eu....
Pe urma dupa cununie am facut ceva pozici...pupaturi si mancat bomboane ...sampanie baut...si fuga la salon pt coafura pt la cununia religioasa...
dupa ce m-a aranjat m-am grabit acasa repede unde a venit si domnisoara de onoare repejor sa ma aranjeze si sa ma imbrace....sincer aratam ca o papusa...asa zicea domnsoara....
adevarul ca eram mandoua foarte emotionate mai ales ca eu sunt mezina familiei....

....pe urma suna tel e iubi al meu ...probleme cu tortul ca cica s-a inversat comanda ...primisem alt tort... decat cel care facusem comanda....eu am aflat asta abia la restaurant....revenind...dupa imbracatul miresei...vine sora mea ca vrea ea sa imi puna voalul si hotarat...vine alaiul in sine cu mirele cu toti....si pune sora mea voalul...si atunci emotii se uitau toti zici ca eram la spectacol nu alta....si candta lautarul ala asa frumos ca mai ca ma apucase sa plang...mama deja plangea ....emotionata ....
dupa voal....am plecat cu totii spre masini...iubi in alta masina eu in alta...iubi a plecat cu cavalerul....numai ca in loc sa ajunga la biserica unde trebuia a vrut sa isi alimenteze masina si cum e vitezoman a nimerit intr-o bordura...asta al meu speriat rau...cand am auzit ca a facut accident mai putin sa pic....unii deja ziceau ca nu mai vine ca mi-a tras teapa....saracul iubi ce fata avea...speriat rau....
in biserica nici un fel de peripetii....chiar m-a impresionat corul...foarte fruoms a cantat....
la restaurant cand am sosit...ne asteptau doi vulcani luati de la agentia cu baloanele....superb a fost si momentul acela....ah si cand s-a furat mireasa...astia care m-au furat m-au dus intr-o discoteca...numai ca acolo mai erau vreo 7 mirese pe ring si cavalerul de onoare a aranjat cu altul sa facem schimb de mirese...iubi al meu sa i se aduca alta si eu sa ma duc la unii unde acolo la nunta era sa fac soc erau numai bosorogi....pe cuvant....am zarit un cuplu mai tinerel sa zic asa....
din punctul meu de evdeere am avut o nunta superba ca in povesti...a fost exact cum ne-am dorit ...ne-am distrat ,am dansat,manacarea a fost buna....la nunta vin nu prea s-a baut in schimb s-a baut coniac Alexandrion mult....apa minerala s-a baut...suc mai mult cola si fanta...ca din alea naturale ne-au ramas ceva....
in rest a fost un moment care imi va ramane tiparit in minte cu multa placere...a fost o nunta frumoasa superba...cu doi frumosi ...asta conteaza la nunta ta sa te distrezi ...sa fiti voi doi cei mai importanti...ca este o seara unica ....sper ca v-a palcut povestea nuntii mele...