Ultima vizită a fost: Acum este 27 Iun 2025, 01:08

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 414 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 21  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: povestea nuntii mele...19.08.2006
MesajScris: 11 Sep 2006, 12:25 
Diva

sa va povestesc si eu povestea nuntii mele...
ne-am trezit pe la 8 el de fapt...ca trebuia sa plece cu ai lui la nasi pt batut brazii ...si eu urmam sa ma pregatesc sa ma duc la machiaj la salon....nu va zic ce peripetii si cu nasii astia...ca atunci cand este cu batutul bazilor la nasi...trebuie sa ai un cos si in el sa fie o sticla de vin,tuica,cozonac,prajituri,dulceata....si sa dai niste esarfe...sau fulare din acelea sau pijamale...noi in schimb cans s-a dus cu brazii am dus doar o tava cu vin,tuica,prajituri si coconac...fara esarfe...ca uitasem complt....
pe urma eu m-am cam intins la salon...ca intai m-am pensat si a durat ceva...mi-am facut manichiura tip fratuzesc...si machiajul in sine....pe urma da fuga acasa sa ma schimb sa fac dus..sa ma mai aranjez la par cu placa de intins parul...noroc ca era domnisoara de onoare cu mine altfel intram in panica ....
Iubi venise intre timp cu buchetul pt cununia civila...absolut superb..cred ca l-ati vazut in poze...eu zic ca e frumos rau....si am plecat cu cavalerul de onoare si cu domnisoara si iubi...acolo multa lume...deja ne asteptau....si sa pup pe lume...cu toate ca la pupaturi am uitat sa ii pup pe nasi asta cand am sosit...
am stat sa zic vreo 15-20 minute pana am intrat...nu va zic ce emotii aveam...tremuram toata....cand ma intrebase "cetateana ... il iei in casatorie pe cetatean...." eu am rapsuns cam incet de emotie nu de alta....iubi al meu tare hotarat cand a raspuns ....si cand am semnat ce mai imi tremura mana....momente frumoase zic eu....
Pe urma dupa cununie am facut ceva pozici...pupaturi si mancat bomboane ...sampanie baut...si fuga la salon pt coafura pt la cununia religioasa...
dupa ce m-a aranjat m-am grabit acasa repede unde a venit si domnisoara de onoare repejor sa ma aranjeze si sa ma imbrace....sincer aratam ca o papusa...asa zicea domnsoara....
adevarul ca eram mandoua foarte emotionate mai ales ca eu sunt mezina familiei....
:~*....pe urma suna tel e iubi al meu ...probleme cu tortul ca cica s-a inversat comanda ...primisem alt tort... decat cel care facusem comanda....eu am aflat asta abia la restaurant....revenind...dupa imbracatul miresei...vine sora mea ca vrea ea sa imi puna voalul si hotarat...vine alaiul in sine cu mirele cu toti....si pune sora mea voalul...si atunci emotii se uitau toti zici ca eram la spectacol nu alta....si candta lautarul ala asa frumos ca mai ca ma apucase sa plang...mama deja plangea ....emotionata ....:p
dupa voal....am plecat cu totii spre masini...iubi in alta masina eu in alta...iubi a plecat cu cavalerul....numai ca in loc sa ajunga la biserica unde trebuia a vrut sa isi alimenteze masina si cum e vitezoman a nimerit intr-o bordura...asta al meu speriat rau...cand am auzit ca a facut accident mai putin sa pic....unii deja ziceau ca nu mai vine ca mi-a tras teapa....saracul iubi ce fata avea...speriat rau....
in biserica nici un fel de peripetii....chiar m-a impresionat corul...foarte fruoms a cantat....
la restaurant cand am sosit...ne asteptau doi vulcani luati de la agentia cu baloanele....superb a fost si momentul acela....ah si cand s-a furat mireasa...astia care m-au furat m-au dus intr-o discoteca...numai ca acolo mai erau vreo 7 mirese pe ring si cavalerul de onoare a aranjat cu altul sa facem schimb de mirese...iubi al meu sa i se aduca alta si eu sa ma duc la unii unde acolo la nunta era sa fac soc erau numai bosorogi....pe cuvant....am zarit un cuplu mai tinerel sa zic asa....
din punctul meu de evdeere am avut o nunta superba ca in povesti...a fost exact cum ne-am dorit ...ne-am distrat ,am dansat,manacarea a fost buna....la nunta vin nu prea s-a baut in schimb s-a baut coniac Alexandrion mult....apa minerala s-a baut...suc mai mult cola si fanta...ca din alea naturale ne-au ramas ceva....
in rest a fost un moment care imi va ramane tiparit in minte cu multa placere...a fost o nunta frumoasa superba...cu doi frumosi ...asta conteaza la nunta ta sa te distrezi ...sa fiti voi doi cei mai importanti...ca este o seara unica ....sper ca v-a palcut povestea nuntii mele...;)

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: Re: POVESTEA NUNTII TALE
MesajScris: 11 Sep 2006, 13:17 
Diva

Citat:
Am pus si poze la instrumente sper sa le aprobe.

sunt foarte frumoase pozele, eli! :flowers: pana la urma ti-ai luat rochia visata :ok:... bravo!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Sep 2006, 14:56 
Veteran

felicitari eli! Casa de piatra! sa fiti fericiti mereu!:ok:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Sep 2006, 16:21 
Diva

Citat:
ginutzo, gabriela...miresicilor...sa aveti casa de piatra si parte de multa iubire...sa fiti fericite cu sotiorii...asa cum imi doresc mie sa fiu fericita, asa va doresc si voua...:flower::flower::flower: ...mi-a fost tare dor de voi...:lol:

Buna Loredana,
Bine ati revenit pe meleagurile mioritice; stiu ca este destul de greu sa va reveniti dupa o asemenea aventura dar va obisnuiti voi.
Va dorim si noi CASA DE PIATRA, liniste sufleteasca, mult respect si intelegere.
Acum asteptam si noi cateva poze.
Pupici :lips:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Sep 2006, 13:53 
Diva

Citat:
Am pus si poze la instrumente sper sa le aprobe.

Wow... chiar super dragute pozele... nu prea am vazut la romani poze asa de frumoase. Adica originale... Aia de la ateneu cel putin, e de revista.:wok::wok::wok:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Sep 2006, 02:04 
Diva

Citat:
da...chiar e super tinuta si daca nu ziceai ca-s pantaloni...nu-mi dadeam seama:rocker:

fetelor...va multumesc mult pentru aprecieri...si incerc sa va pun o poza in care se vede mai clar tinuta...
...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Sep 2006, 22:34 
Diva

felicitari georgiana si casa de piatra...:)

fetelor...am reusit sa pun poze la instrumente...poze de la nunta si din luna de miere...:) scuze pentru intarziere...:flowers::flowers::flowers:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Sep 2006, 13:31 
Diva

Citat:

Multumesc mult si mie mi-au placut cele de la Ateneu, imi pare rau ca sunt ff mari si nu am putut sa pun si mai multe.Fotografii chiar se pricep si nici nu au tarife ff mari.

vreau si eu sa te felicit si sa iti urez casa de piatra...
sunteti minunati amandoi, va potriviti perfect si pozele sunt superbe...:wok::flower::flower:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Sep 2006, 14:44 
Nou Venit

Citat:
[:flowers:
Fetelor, eu chiar am avut o nunta de vis. Mi-am dorit-o mereu in centrul vechi istoric al capitalei, cu o atmosfera super romantica, dar nu kitsch.
Eu nu am apelat la nici o agentie, am tratat singura cu toti furnizorii. Ne-am chemat doar rudele apropiate si cei mai buni prieteni, in total 84 de persoane.
Am luat Restaurantul Rossetya din Piata Rosetti, am decorat totul cu multe flori (ca in rest arata el oricum ca o casa de boieri din secolul trecut), am adus, ajutati de patronul de la Rossetya, un violonist de la Conservator (pe langa DJ) si o pereche de dansatori profesionisti, campioni.... Cand au intrat in mijlocul nuntii, si au inceput sa valseze ca la Viena, iar violonistul canta... s-au facut luminile mici, multe lumanari, si apoi noi am inceput sa dansam cu ei si toata lumea a dansat... Bal, bal adevarat. Pentru mine, a fost feeric.

Casa de piatra!!! Asteptam poze!!!

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 414 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 21  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]