nu sunt bancuri..dar sunt haioase

Un grup de psihologi a pus unor copii cu varste cuprinse intre 4 si 8 ani urmatoarea intrebare: "Ce inseamna dragostea?" Raspunsurile primite
au fost mai adanci decat ne-am putea imagina. Iata-le:
"Cand bunica mea a facut artrita, nu mai
putea sa se aplece sa-si faca unghiile de la picioare. Asa ca bunicul i le face de atunci mereu,desi are si el artrita la maini. Aceasta este dragostea."
Rebecca- in varsta de 8 ani
"Cand cineva te iubeste, felul in care iti rosteste numele este diferit.
Chiar stii ca numele tau este in siguranta in gura lui."
Billy 4 ani
"Este dragoste cand o fata se parfumeaza, un baiat se da cu after shave,ies impreuna in oras si se miros reciproc."
Karl 5 ani
"Este dragoste atunci cand mami ii face cafea lui tati si ia o inghititura inainte de a i-o da, pentru a fi sigura ca gustul este OK."
Danny 7 ani
"Dragoste este atunci cand te saruti tot timpul. Apoi, cand obosesti de atata sarutat tot vrei sa fii impreuna si sa stai de vorba.
Emily - age 8
"Dragostea este ceea ce este cu tine in camera de Craciun daca te opresti din deschis cadouri si asculti."
Bobby 7 ani
"Este dragoste atunci cand ii spui unui baiat ca iti place camasa lui, iar el se imbraca dupa aceea cu acea camasa in fiecare zi."
Noelle 7 ani
"Dragoste este intre un batranel si o batranica care sunt inca prieteni dupa atatia ani, desi se cunosc atat de bine."
Tommy 6 ani
"Este dragoste atunci cand mama ii da tatei cea mai buna bucata de pui."
Elaine -5 ani
"Este dragoste atunci cand catelusul tau te linge cand ajungi acasa,desil-ai lasat singur toata ziua."
Mary Ann 4 ani
"Stiu ca sora mea ma iubeste pentru ca imi da intotdeauna hainele ei vechi si trebuie sa se duca sa isi cumpere altele."
Lauren 4 ani
"Atunci cand iubesti pe cineva genele ti se ridica si coboara si mii de stelute ies din tine."
Karen 7 ani
greu de crezut ca niste copii atat de mici au dat niste raspunsuri...