si eu as fi putut spune ca mananc nunta pe paine..dar de paine m-am lasat de vreo luna de zile...asa ca o sa mananc nunta goala...
cum este emisiunea de duminica seara d p euforia.. aici vad in fiecare zi..luni vineri cate 4..deci va dati seama ca nu e zi in care sa nu vad rochie de mireasa..tort...sau mai stiu eu ce...am ajuns de am pe telefon numai poze cu rochii si torturi..sau costume pt mire...e o nebunie
totusi....m-am obisnuit cu tot tam tam-ul de aici..de am ajuns sa stiu exact ce rostesc mirii in fata altarului... in fine...
din acest motiv sunt incantata ca vad aceste nunti de acasa..pt ca sunt ca "acasa" si vad exact cum se procedeaza.
Mai spun doar ca nu vreau sa ajungem sa ne ciondanim, nu fac pe sefa, dar cred ca toate suntem destul de mature..unele mai mature ca altele...pt ca sunt si diferente de varsta intre noi, insa merita sa ne sprijinim si sa acceptam fiecare parerea celuilalt. Eu ma bucur enorm ca pot schimba cate o vorba cu voi..oricand si la orice ora si chiar daca sunt unele chestii care nu-mi convin si nu am aceeasi parere..plec cateva minute din fata calculatorului si imi trece

am fost cam vorbareatza in dimineatza asta..cred ca de mare plictiseala... ce sa mai spun..astept si nunta Monicai cu Iri..am vazut cateva din pregatiri la emisiunea lor..si cam stiu ce o sa fie...oricum,cred ca sigur vom barfi si pe seama lor. va pup..si aveti grija de voi..