Ultima vizită a fost: Acum este 26 Iun 2025, 19:34

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 681 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 35  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Carticica de bucate!
MesajScris: 11 Dec 2006, 17:47 
Diva

diseara la cina : amestec de pipote si inimi de pui cu legume/piure/orez/etc. :ndance: acum am asa o pofta ...:drool:sper sa mai rezist pana ajung acasa!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Dec 2006, 18:28 
Diva

am tot cercetat si incercat sa deconspir reteta originala KFC!!!! nu am gasit decat un link ....util! Pentru cine vrea sa faca junk food at home ..

http://www.recipegal.com/chicken/Chick- ... ndwich.htm

chiar daca unii spun ca nu e sanatoasa mancarea lor...e gustoasa! Daca o fi sa mor dupa o masa copioasa la KFC !!!:nlol::nlol::nlol:, asta e! Mi-ar parea bine!!:zoombie:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Dec 2006, 00:12 
Diva

Citat:

Daca o fi sa mor dupa o masa copioasa la KFC !!!:nlol::nlol::nlol:, asta e! Mi-ar parea bine!!:zoombie:

Si eu sunt la fel. La Galati nu avem KFC, dar cand vin in Bucuresti sau daca mergem intr-un oras unde exista, primul lucru pe care il facem este sa ne orpim si sa mancam, ca altfel murim, de pofta!:p

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Dec 2006, 05:49 
Diva

Ce prajituri faceti fetele pt Craciun? Ceva schimb de retete ca nu am inspiratie deloc anul asta...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Dec 2006, 10:03 
Diva

Citat:
Ce prajituri faceti fetele pt Craciun? Ceva schimb de retete ca nu am inspiratie deloc anul asta...
eu fac niste prajiturele glazurate...:food: mimoza si cabana:wacko: nu stiu cat ai inteles din denumiri:-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Dec 2006, 14:29 
Veteran

Citat:

Eu fac tiramisu si tort diplomat:p:p:p

Eu nu fac, doar le mananc. :~*:p:D
:food::ncake::food:

:-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Dec 2006, 14:50 
Diva

Citat:
Si eu sunt in aceeasi situatie: responsabil cu devorarea de prajituri! :ndance:

mie nu prea-mi plac dulciurile:( prefer mancarurile cu sos:lol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Dec 2006, 17:52 
Diva

Citat:

Eu nu fac, doar le mananc. :~*:p:D
:food::ncake::food:

:-*

Idem.
Sa le faca altii, noi pe eleeeeeeeee.:food::food:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Dec 2006, 19:46 
Diva

Citat:
eu fac niste prajiturele glazurate...:food: mimoza si cabana:wacko: nu stiu cat ai inteles din denumiri:-*

Am dat un search pe gustos.ro de unde imi iau eu de obicei retetele si am gasit ceva cu denumirile astea pe acolo :njump::wok:
Wow aia cabana chiar se face in forma de cabana?????? sa tai foile in 3, sa faci baghete si sa umpli cabana?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Dec 2006, 00:10 
Diva

Citat:

Am dat un search pe gustos.ro de unde imi iau eu de obicei retetele si am gasit ceva cu denumirile astea pe acolo :njump::wok:
Wow aia cabana chiar se face in forma de cabana?????? sa tai foile in 3, sa faci baghete si sa umpli cabana?
da, chiar arata ca o cabana.:drool:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Dec 2006, 00:16 
Diva

Citat:

eu am cartea de bucate a lui radu anton roman..v-o recomand!!:food: sunt cam grase mancarurile lui dar dc injumatatiti cantitatea recomandata de ulei, untura e ok!:drool:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Dec 2006, 00:38 
Diva

Citat:

eu am cartea de bucate a lui radu anton roman..v-o recomand!!:food: sunt cam grase mancarurile lui dar dc injumatatiti cantitatea recomandata de ulei, untura e ok!:drool:

si eu o am... n-am incercat nimic din ea deocamdata (abia am primit-o :p... si apoi, deja am zis de 1000 de ori ca nu sunt o gospodina :~*), dar imi place de mor stilul in care e scrisa :love: :food:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Dec 2006, 00:42 
Diva

Citat:
eu de craciun gatesc mult...asa, ca pentru toti prietenii cuminti:p si meniu va cuprinde supa de galuste, salata de boeuf(sper ca am scris bine:wacko:) pulpa de porc umpluta, garnitura si...sarmale iar ca desert fac kokosmakroner tort vesel, fanta si prtajiturele glazurate...ce ziceti? veniti la masa?:food:

kokos...cum????? (?) ce-i aia? :D de fapt, ce mai conteaza? vreau si eu!!!!! :p :D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Dec 2006, 00:46 
Diva

Citat:
am tot cercetat si incercat sa deconspir reteta originala KFC!!!! nu am gasit decat un link ....util! Pentru cine vrea sa faca junk food at home ..

http://www.recipegal.com/chicken/Chick- ... ndwich.htm

chiar daca unii spun ca nu e sanatoasa mancarea lor...e gustoasa! Daca o fi sa mor dupa o masa copioasa la KFC !!!:nlol::nlol::nlol:, asta e! Mi-ar parea bine!!:zoombie:

fericito! :(( noi suntem innebuniti dupa KFC (sotul meu habar n-avea ce-i aia pana nu m-a cunoscut :p... ca eu sunt fata de oras, stiu unde se mananca bine :D :p)... dar trebuie sa batem drumul pana la iasi pentru papa bun de KFC :((... 150 km! dar zau ca merita :D :drool: ca amaratii din bacau n-au asa ceva :mellow:...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Dec 2006, 08:56 
Diva

Citat:

Te invidiez ca ai atata rabdare sa o faci..numai citind reteta mi-i s-a facut groaza asa ca, cred ca o sa raman la arlechin si la cubulete tavalite pt anul asta...ma mai gandesc daca ma incumet sa fac cozonaci (anul trecut a iesit un dezastru...)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Dec 2006, 09:49 
Diva

Citat:

Te invidiez ca ai atata rabdare sa o faci..numai citind reteta mi-i s-a facut groaza asa ca, cred ca o sa raman la arlechin si la cubulete tavalite pt anul asta...ma mai gandesc daca ma incumet sa fac cozonaci (anul trecut a iesit un dezastru...)
cozonacii nici mie nu mi-au iesit anul trecut asa ca...nu cred ca mai incerc anul asta. erau asa de tari ca puteai sa-ti spargi capul cu ei:nlol::nlol: sa ma fi vazut cum umblam disperata in seara de ajun si cautam cozonaci prin magazine(X):nlol::nlol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Dec 2006, 14:10 
Diva

Citat:
cozonacii nici mie nu mi-au iesit anul trecut asa ca...nu cred ca mai incerc anul asta. erau asa de tari ca puteai sa-ti spargi capul cu ei:nlol::nlol: sa ma fi vazut cum umblam disperata in seara de ajun si cautam cozonaci prin magazine(X):nlol::nlol:
ma omorati!!! Voi chiar faceti cozonaci de craciun? Eu ...cnad voi avea casa mea ... voi face sarmale (eu le fac compozitia, mihai le "ruleaza"), piftie, ciorba, si restul vom cumpara! Mie imi ies clatitele, gogosile, checul ...si alte prostii d-astea "ieftine" ca timp si bani!:D:D

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 681 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 35  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]