Ultima vizită a fost: Acum este 25 Iun 2025, 23:44

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 185 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Cui ii e rusine ca e roman?
MesajScris: 21 Mai 2007, 01:21 
Diva

nu se drogheaza nici un copil in generala...alea is mituri...mai degraba aud de droguri in scolile din Romania si aia inclin sa o cred mai tare....cat despre cariere de negrii...n-am nici cea mai vaga idee la ce te referi!!!

era vb de cartiere de negrii.sorry

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Mai 2007, 01:25 
Diva

Citat:

cred ca nu ai inteles cand am zis ca nu injura reporterii/ziaristii/oamenii de presa...astia nu exista niciodata sa vb asa..dar exista cazuri cand iau interviuri la oameni de rand mai scapa cate un f...word si nici macar pe ala nu il difuza ca il cenzureaza...

ok.am inteles.normal ca daca ai plecat in state...trebuie sa ai o parere buna despre viata de acolo.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Mai 2007, 01:28 
Diva

Citat:

cred ca nu ai inteles cand am zis ca nu injura reporterii/ziaristii/oamenii de presa...astia nu exista niciodata sa vb asa..dar exista cazuri cand iau interviuri la oameni de rand mai scapa cate un f...word si nici macar pe ala nu il difuza ca il cenzureaza...

ok am inteles.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Mai 2007, 15:31 
Diva

bun ... am vazut ieri la stiri cum romanii nostri plecati la adunat de capsuni sau la furat in Spania, ne-au facut din nou de kkt prin "rebeliunea" de la ambasada. Oare cand o sa ne comportam civilizat? Am ajuns sa stricam si civilizatiile altor tari; nu ne mai ajunge faptul ca ne-am distrus-o pe-a noastra ... distrugem si pe altii!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Mai 2007, 17:50 
Veteran

Citat:
bun ... am vazut ieri la stiri cum romanii nostri plecati la adunat de capsuni sau la furat in Spania, ne-au facut din nou de kkt prin "rebeliunea" de la ambasada. Oare cand o sa ne comportam civilizat? Am ajuns sa stricam si civilizatiile altor tari; nu ne mai ajunge faptul ca ne-am distrus-o pe-a noastra ... distrugem si pe altii!
:wok::wok::wok::wok::wok::wok::wok::wok::wok::wok::wok::wok::wok:
Mda...ai perfecta dreptate.
O intrebare, insa: cum se poate distruge ceva ce nu a existat niciodata? Ma refer la civilizatia noastra de care vb tu.
Stii vb aia: e super Romania....pacat ca e locuita.

PS Propun un concurs de maxime, proverbe, cugetari cu privire la ce ni se potriveste noua, romanilor.
Gen (cum am citit mai sus): sa moara si capra vecinului
sau (mai devreme mentionatul meu): capra raioasa cu coada sus.(X)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Mai 2007, 18:32 
Diva

Citat:
PS Propun un concurs de maxime, proverbe, cugetari cu privire la ce ni se potriveste noua, romanilor.
Gen (cum am citit mai sus): sa moara si capra vecinului
sau (mai devreme mentionatul meu): capra raioasa cu coada sus.(X)

Daca vrei, poti sa deschizi un subiect cu asta :).
Am si eu una(am citit-o in semnatura cuiva):
"Mai bine taci din gura si dai impresia ca esti prost, decat sa vorbesti si sa inlaturi orice indoiala."

Cumva, cumva, parca se potriveste cu romanii, nu? :D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Mai 2007, 18:45 
Veteran

Citat:

Daca vrei, poti sa deschizi un subiect cu asta :).
Am si eu una(am citit-o in semnatura cuiva):
"Mai bine taci din gura si dai impresia ca esti prost, decat sa vorbesti si sa inlaturi orice indoiala."

Cumva, cumva, parca se potriveste cu romanii, nu? :D

Cred ca ma repet dar nu am chef sa mai citesc inapoi.
Einstein spunea: 2 lucruri sunt infinite: universul si prostia omeneasca. De univers nu sunt sigur, insa...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Mai 2007, 20:11 
Diva

of, ce de discutii interesante am pierdut:(
gina, am dat o fuga in ro zilele astea sa ma conving ca mi-e rusine cu tara din care provin:p am avut multe chestiuni administrative de rezolvat si m-am intors mai obosita decat am plecat...dar vin iar in august!
oricum, e clar! scena politica e formata dintr-o adunatura de parveniti, hoti, prosti si fuduli! astia sunt oamenii care ne reprezinta...plus capsunarii din spania, cum zicea cineva pe-aici...desi sunt de acord ca fiecare padure are uscaturile ei, si, mai mult, m-am confruntat cu uscaturi din vest la noi e un nivel de badaranie incredibil. + rautate si fite! astea sunt specifice poporului nostru...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Mai 2007, 20:34 
Veteran

Clarut :lips:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Mai 2007, 15:18 
Diva

Citat:
Clarut :lips:

:-*:-*
am auzit ieri ca basescu a facut-o lata.. din nou...cu reportera pe care a numit-o tiganca. eu nu inteleg cum reuseste sa intre in astfel de situatii!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Mai 2007, 15:34 
Diva

Citat:

:-*:-*
am auzit ieri ca basescu a facut-o lata.. din nou...cu reportera pe care a numit-o tiganca. eu nu inteleg cum reuseste sa intre in astfel de situatii!
le cauta cu lumanarea....el este "presedintele cel mai popular" si crede ca asta inseamna sa spuna vrute si nevrute : gaozari, tzigani imputiti, etc! Si eu mai scap diverse "epitete" de fata cu inculpatul...si sincer vorbind nu mi-e rushine si nici nu simt vreun regret ca am facut-o pe x curva sau pe y vaca! Partea proasta e ca asa si zisa ziarista a fost nesimtita! Ii dau dreptate lui Base la faza cu "timpul liber" si "intimitatea".

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Mai 2007, 18:28 
Veteran

Citat:
Si eu sunt de aceeasi parere: de ce sa ma abtin eu sa ii spun altuia adevarul in fata?
Iar omul ar trebui sa poata sa isi faca cumparaturile linistit, fara a fi vanat de ziaristi, chiar daca e presedinte. Daca si in magazin in vaneaza unde ar vrea sa se mai duca dupa el, la baie?

Desi am zis NU sambata sunt de alta parere in aceasta priviinta. Totusi, un presedinte trebuie sa aibe o anumiata diplomatie, prestanta si, pana la urma, intelegere pt cei de "jos" (merg pe ideea : cel mai destept cedeaza primul). Stiu, el vrea sa fie popular si chiar reuseste. Fie vorba intre noi...romanii adora comportamentul si limbajul de mahala. Numai sa se certe 2 tate in fata blocului si apar 20 pe la geamuri curiosi sa vada ce s-a intamplat si savurand fiecare moment.
Apropos de romani: oare totul trebuie sa se rezolve cu scandaluri, impolitete, nervi agresivitate verbala si limbaj obscent?!:x

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Mai 2007, 19:40 
Diva

Citat:

Apropos de romani: oare totul trebuie sa se rezolve cu scandaluri, impolitete, nervi agresivitate verbala si limbaj obscent?!:x

un raspuns simplu DA, din pacate...scandaluri, nervi aia inteleg ca hai sa zicem ca ni se trag de la sangele asta latin...da celelalte is pur si simplu proasta crestere...ca la usa cortului...inteleg ca un presedinte sa isi pretuiasca intimitatea (cu toate ca ii o persoana publica!) dar pana sa ajunga sa o injure ii cale lunga! ce exemplu ii pt restul tarii?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Mai 2007, 21:10 
Diva

Citat:

un raspuns simplu DA, din pacate...scandaluri, nervi aia inteleg ca hai sa zicem ca ni se trag de la sangele asta latin...da celelalte is pur si simplu proasta crestere...ca la usa cortului...inteleg ca un presedinte sa isi pretuiasca intimitatea (cu toate ca ii o persoana publica!) dar pana sa ajunga sa o injure ii cale lunga! ce exemplu ii pt restul tarii?
mai ! chestia e ca bietul Base ... nu a fost pe faza sa-i pice fisa ca "jucaria" aia de reportofon inca mai inregistra cand el incepuse sa injure! Doar nu a facut conferinta de presa publica in care sa ia la injurat fara motiv ziaristii (cum face Becali)!!! Daca era cu "3 minute mai destept" evita situatia idioata in care a intrat! Putea macar sa butoneze aparatul si sa stearga inregistrarea! Da' nu l-a dus capu'! Nu cred ca nu exista om care sa nu-si injure semenii acasa, in masina, de fata cu rudele! Base nu i-a zis aleia in fata : tiganco'! Ptiu ....trebuia sa ma fac avocat si sa-l scot pe Base din kkt!!!!:D:D:D:D:p:p

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Mai 2007, 22:10 
Veteran

Citat:
Ptiu ....trebuia sa ma fac avocat si sa-l scot pe Base din kkt!!!!:D:D:D:D:p:p

;):p

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Mai 2007, 14:27 
Diva

Citat:
Si eu sunt de aceeasi parere: de ce sa ma abtin eu sa ii spun altuia adevarul in fata?
Iar omul ar trebui sa poata sa isi faca cumparaturile linistit, fara a fi vanat de ziaristi, chiar daca e presedinte. Daca si in magazin in vaneaza unde ar vrea sa se mai duca dupa el, la baie?

da, ok...fiecare are dreptul la intimitate dar dc alegi sa fii o persoana publica se presupune ca esti constient ca dreptul asta nu-ti mai apartine in totalitate! in plus, un om politic tb fie diplomat, sa aiba tact si sa foloseasca un limbaj elevat in orice situatie! eu ma intreb cu ce se ocupa consilierii lui...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Mai 2007, 14:28 
Diva

Citat:

bine ai revenit! vreau sa vad pozele si astept detalii! unde ati fost exact, unde ati stat, ce-ati facut, cat v-a costat:lol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Mai 2007, 19:01 
Diva

Citat:

bine ai revenit! vreau sa vad pozele si astept detalii! unde ati fost exact, unde ati stat, ce-ati facut, cat v-a costat:lol:

:) pozele ma gandesc ca le-ai vazut deja...am fost in San Juan-Puerto Rico, St Thomas-US Virgin Islands si St Thomas-partea olandeza...a fost super...barca aia ii atat de mare ca nu ai timp sa te plictisesti deloc...4000 de pasageri si 1500 crew members...cea mai mare barca din lume:) sorry pt off topic ladies!

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 185 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]