am observat o groaza de chestii la nunta din focsani care au fost intradevar dezgustatoare... e cam tot din ce ati spus voi: faza cu dansul si rochia pana in cap, coafura ei, gesturile ei, mai bine spus, fitze si nu in ultimul rand faza cu rascumpararea care ma lasat paf. adik..sa incepi tu la nunta ta sa-l certi pe mire ca nu ti-a convenit nush ce...dupa faza asta mi-am pus intrebarea..oare de ce s-au luat? oricum..si mirele a fost intradevar varza...ma scuzati ca o spun..insa sa aud din gura lui ca se plictiseste la propria nunta..e nici nu stiu cum sa descriu chestia asta..e NASPA

nu mai continui..pt ca sunt o gramada de chestii pe care le pot spune..insa pot tine de gusturi si de felul omului.
Cea de la Bucuresti..ce pot sa spun..pe mine ma emotionat f tare...este foarte apropiata de cum mi-as dori sa fie nunta mea...mirii au fost intradevar niste frumosi. Mireasa f finutza si frumoasa si de rochia ei ce sa mai zic...parca era o printesa. Mirele..un frumos care m-a facut si pe mine sa plang cand l-am vaz ca ii dadeau lacrimile cand ii canta mireasa. Ce mai, mi-a placut absolut tot..au fost multe faze care m-au emotionat f tare...acum plangeam cu lacrimi de crocodil cand ii vedeam pe mirii de la buc si toate gesturile lor..felul in care dansau...cum vb..cum se distrau..insa radeam si ma enervam cand ii vedeam pe cei de la focsani cum negociau..cum dansau..cum cantau....cum se certau.
In concluzie...pana acum..din toate nuntile pe care le-am comentat, aceasta de la Bucuresti a fost pe gustul meu...si chiar mi-ar placea ca ei sa castige marele premiu. Va pupik