Ultima vizită a fost: Acum este 26 Iun 2025, 21:26

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 474 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 24  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: filme
MesajScris: 29 Noi 2006, 20:15 
Diva

Citat:
am vazut reclama...parea ok, da' fata bond era cam obosita:lol:

Nu agreez acest gen de filme!:~*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Noi 2006, 20:22 
Senior

Citat:
:flower: sper ca nu am suparat pe nimeni! :~* nu asta e intentia mea!:-*

Nu draga mea , nu m-ai suparat deloc...nu sunt eu suparacioasa nu va faceti griji...puteti sa va spuneti si cele mai adinci pareri:mellow:
abia astept comentarii bune rele:food: vrau pareri si argumente...caci dupa cum v-am spus n-am fost eu cu ideea si mi se parea si mie ciudat la inceput mi se parea si mie ca e ilegal...zic ...cum sa ma mai casatoresc odata...dar iubi si cu "soacra-mea" mi-au tot mornait pe la ureche ca e bine ca n-are nimic ..si parca ma obisnuisem cu ideea....
nici nu mai stiu ce sa cred (X)(X)
oricum mersi de pareri....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Noi 2006, 20:23 
Senior

Citat:

Nu agreez acest gen de filme!:~*

Fata Bond de obosita cei pina la urma moare...:rolleyes:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Noi 2006, 20:26 
Veteran

Citat:
Fata Bond de obosita cei pina la urma moare...:rolleyes:

:nlol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Noi 2006, 20:27 
Diva

voi n-aveti un film al vostru? care v-a impresionat f tare? eu am vazut (cand aveam vreo 12 ani) casa spiritelor..atunci mi s-a parut o capodopera:wacko: acum nu cred ca as fi la fel de incantata:D...dar de atunci am decis ca meryl streep e actrita mea preferata! ceva mai recent ar fi fight club...asa am patit si la piesa de teatru gandirea...mircea rusu e actorul meu preferat!:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Noi 2006, 20:27 
Diva

Citat:
Nu draga mea , nu m-ai suparat deloc...nu sunt eu suparacioasa nu va faceti griji...puteti sa va spuneti si cele mai adinci pareri:mellow:
abia astept comentarii bune rele:food: vrau pareri si argumente...caci dupa cum v-am spus n-am fost eu cu ideea si mi se parea si mie ciudat la inceput mi se parea si mie ca e ilegal...zic ...cum sa ma mai casatoresc odata...dar iubi si cu "soacra-mea" mi-au tot mornait pe la ureche ca e bine ca n-are nimic ..si parca ma obisnuisem cu ideea....
nici nu mai stiu ce sa cred (X)(X)
oricum mersi de pareri....

bine ai revenit tanara doamna! ma bucur ca nu te-am necajit!
Eu daca as fi in locul tau nu as face cununia civila inca o data, asa de forma! suna fals!

Numai ca acum sunt pe picior de plecare! va pupic dulce! o sa citesc maine ce ati mai spus in aceasta seara! si o sa mai spun si eu parerea! :~* sunteti grozave! o seara minunata langa iubiteii vostrii! :-* pe toate!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Noi 2006, 20:30 
Veteran

Citat:
voi n-aveti un film al vostru? care v-a impresionat f tare? eu am vazut (cand aveam vreo 12 ani) casa spiritelor..atunci mi s-a parut o capodopera:wacko: acum nu cred ca as fi la fel de incantata:D...dar de atunci am decis ca meryl streep e actrita mea preferata! ceva mai recent ar fi fight club...asa am patit si la piesa de teatru gandirea...mircea rusu e actorul meu preferat!:)

Eu sunt un pic romantica, asa ca am vazut Dirty Dansing de n ori. Si acum m-as mai uita. :~*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Noi 2006, 21:08 
Diva

Citat:

Mersic Mady! am crezut ca am luat-o eu razna! :rolleyes: mai ales ca la biserica am fost chiar atenta - prea serioasa chiar!

Si pe noi ne-a intrebat preotul...poate ca e parte din ceremonie numai in Ardeal...ii ciudat cum difera ceremoniile de la o zona la alta cu toate ca e aceeasi religie...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Noi 2006, 21:10 
Diva

Citat:

chiar asa :-`
si eu va intrebam daca ati vazut 007? cum se descurca noul James Bond?

L-am vazut acum 2 seri...e destul de ok cu toate ca personal noua Brosnan ne-a placut mai mult in rol de Bond decat tipul asta...unele scene sunt un pic cam trase de par da overall ii relaxant pt a petrece o seara placuta!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Noi 2006, 21:35 
Diva

Citat:

Tweety-mem esti catolica?!

Nu.Sunt ortodoxa.Asa e la noi.Te intreaba.Ce rost mai are acum sa ne batem capul si cu asta.Pe noi ne-a intrebat si a fost super momentul.:love::love:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Noi 2006, 14:10 
Diva

Citat:

Si eu ramasesem marcata de filmul asta, cred ca l-am vazut de vreo 2 ori in perioada aia. Acum...nu prea pot sa aleg un film anume, fiecare ma impresioneaza intr-un anumit fel.
Am vazut ieri Children of Men :ermm: idee buna pusa dezastruos in practica. Mi s-a parut plictisitor, prestatia actorilor neinteresanta, sunt fan Clive Owen, dar a fost mult mai bun in Closer.

serios?! nu-mi vine sa cred..pt ca n-am mai auzit pe cineva sa fi vazut filmul asta:blink:
in children of men m-au impresionat fazele alea de la final, filmate cu camera pe umar...pareau f reale..m-a apucat plansul:~* sa-mi spui si ce crezi despre babel, dc il vezi...mie ala chiar mi-a placut...:drool:
clive owen mi se pare ca a jucat excelent in inside man! si mi-a placut si filmul!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Noi 2006, 14:13 
Diva

Citat:

serios?! nu-mi vine sa cred..pt ca n-am mai auzit pe cineva sa fi vazut filmul asta:blink:
in children of men m-au impresionat fazele alea de la final, filmate cu camera pe umar...pareau f reale..m-a apucat plansul:~* sa-mi spui si ce crezi despre babel, dc il vezi...mie ala chiar mi-a placut...:drool:
clive owen mi se pare ca a jucat excelent in inside man! si mi-a placut si filmul!
poate confund filmul cu un altul asa ca am nevoie de ajutor. nu e filmul ala ce are 3 parti...in a 2-a parca ii cu 3 cart, cu niste maini de morti ce ies din cimitir, cu intoarcerea in timp...daca e asta, si mie mi-a placut atunci dar daca nu...:nbump:nu-l stiu

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Noi 2006, 14:16 
Diva

Citat:
Cred ca o sa va bufneasca rasul, mie mi-au placut enorm, si le-as mai vedea de inca 20 de ori, Pe aripile vantului si Unora la place jazzul. Poate pentru ca in ele joaca actritele mele preferate, nu stiu. Mie insa mi-au placut foarte mult.
si mie mi-a placut f mult pe aripile vantului desi am fost oarecum dezamagita, mi s-a parut ca au fost "taiate"multe chestii importante:mellow:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Noi 2006, 14:26 
Diva

Citat:

Si eu ramasesem marcata de filmul asta, cred ca l-am vazut de vreo 2 ori in perioada aia. Acum...nu prea pot sa aleg un film anume, fiecare ma impresioneaza intr-un anumit fel.
Am vazut ieri Children of Men :ermm: idee buna pusa dezastruos in practica. Mi s-a parut plictisitor, prestatia actorilor neinteresanta, sunt fan Clive Owen, dar a fost mult mai bun in Closer.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Noi 2006, 21:11 
Diva

Citat:

L-am vazut si eu, dragut, dar, nu stiu de ce, tot timpul filmului m-am gandit la tine :D De fiecare data cand o vedem pe Anne Hathaway aveam impresia ca esti tu O:) Mi se pare ca semanati, asa am ramas cu impresia din pozele tale :love:O:)

hihi..asa mi-a zis si sora mea:) asemanarea era cred, doar la freza:-` si acum nici atat pt ca m-am blonzit si parul meu e mult mai scurt:((

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 474 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 24  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]