Citat:
:nlol::nlol::nlol:Foarte buna poanta.
Si ca sa raspund si optimismului prietenelor de mai sus:
am sperat si eu ca macar pe vremea copilului meu va fi mai bine.Dar nu e.
Este o debandada totala in sitemul de invatamant.Singurul lucru bun este ca avem granitele libere si copii nostrii pot pleca la studii si la munca in afara granitelor.Daca e bine in tara de ce inteligenta si forta de munca sunt "exportate" inafara tarii.Sper ca macar cand vor ajunge copii vostrii mari sa aiba mai multe sanse sa traiasca bine in propria tara si sa nu fie nevoiti sa ia calea pribegiei.

nu am zis ca este bine la noi in tara, dar pararea mea este ca nici rau nu este...zilele trecute o colega si prietena de-a mea a zis ceva in legatura cu plecatul din tara, ca tot vorbeam de traiul greu din tara...si ea a zis: prefer sa castig un ban in tara mea, decat sa ma duc in alta tara si sa stau sa sterg babe la...unde stiu ca voi castiga oricum mai mult, dar nu am terminat o faculateta sa fac asta...si in afara de asta, daca esti destept poti castiga bani frumosi la noi in tara...asta a zis ea numai ca a folosit unele cuvinte mai dure, eu am incerca sa fiu mai cenzurata:nwink:
cu toate acestea, daca stau si ma gandesc are f mare dreptate...poti sa faci lucruri frumoase si cu folos si la noi in tara:nwink:
tot raul spre bine! candva sigur va fi mai bine si la noi! Doamne ajuta!